19 / 04 / 2024

Üstaş Mimarlık Hafriyat İnşaat Mühendislik

Üstaş Mimarlık Hafriyat İnşaat Mühendislik

Üstaş Mimarlık Hafriyat İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ünal Aktaş, Serhat Aktaş tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 12 Temmuz'da kuruldu

Bildem Metal Mimarlık Makina Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bildem Metal Mimarlık Makina Ve Hafriyat Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Varlı tarafından kuruldu.

Aşlak Mimarlık İnşaat Hafriyat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Aşlak Mimarlık İnşaat Hafriyat Makina Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 250.000,00 TL sermaye bedeli ile Sedat Aşlak tarafından kuruldu.

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Atabask İnşaat Hafriyat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atabask İnşaat Hafriyat Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Direnç Özdemir tarafından kuruldu.

Tekkalem Yapı İnşaat Hafriyat Mühendislik Mimarlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekkalem Yapı İnşaat Hafriyat Mühendislik Mimarlık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Volkan Erim tarafından kuruldu.

Fuat Hafriyat İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Fuat Hafriyat İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 225 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Aksakal tarafından kuruldu.

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gentaş Hafriyat İnşaat Mimarlık Yapı Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kuzu Bektaş ve Emin Genç tarafından kuruldu.

Ata GYO'nun Tekirdağ projesi HGS Mimarlık'a emanet!

Ata GYO, Tekirdağ projesi hafriyat ve kaba inşaat işlerini HGS Mimarlık-Gökçen Öncü'ye yaptıracak...

MYD İnşaat Hafriyat Nakliyat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

MYD İnşaat Hafriyat Nakliyat Mimarlık Mühendislik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yiğit tarafından kuruldu.

Ata Dekorasyon İnşaat Mimarlık Hafriyat Metal Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Dekorasyon İnşaat Mimarlık Hafriyat Metal Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermeye bedeli ile Bünyami Adıyaman tarafından kuruldu. 

Çelikel Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikel Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Elektrik Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çeliktaş tarafından kuruldu.

Hazarbey Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazarbey Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Karakaya tarafından kuruldu. 

Kıran Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliye Hizmetleri Sanayi Ve Dış Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Kıran Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Hafriyat Nakliye Hizmetleri Sanayi Ve Dış Tic.Limited Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile bugün Recep Kıran ve Hakan Kıran ortaklığında kuruldu. 

Üstaş Mimarlık Hafriyat İnşaat Mühendislik Haberi

Üstaş Mimarlık Hafriyat İnşaat Mühendislik

Üstaş Mimarlık Hafriyat İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Ünal Aktaş, Serhat Aktaş tarafından 80 bin TL'lik sermaye ile 12 Temmuz'da kuruldu. Üstaş Mimarlık Hafriyat İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü etüt plan proje mimarlık mühendislik ve müşavirlik yapılar yerleşim olanları ve maden sahalarında jeolojik jeoteknik etütlerve maden etüdlerihidrolojik hidrojeplojik etüdler sıcak su etüdleri jeolojik inceleme ve harita yapımı ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


 Üstaş Mimarlık Hafriyat İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Arnavutköy, Merkez Mahallesi, Eski Edirne Asfaltı Caddesi, Fecir Sokak,...