29 / 03 / 2024

Üstünçelik İnşaat adres 

Üstünçelik İnşaat adres 

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Öz Aydın Çelik İnşaat Taahhüt Gıda Hayvancılık Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Som Üstün Hizmet İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Üstün Hizmet İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Başakşehir’de  10 milyon TL sermaye bedeli ile Som Group Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Aş , Üstün Hizmet Dayanıklı Tüketim Malları İnşaat Turizm tarafından kuruldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding çatısında bir araya geldi!

Türkiye'de 1991 yılında kurulan ve faizsiz konut sistemi, otomotiv, enerji, sigorta, inşaat, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda faaliyet gösteren, üretim ve yatırımlar gerçekleştiren Emin Grup, şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding oldu.

Er Üstün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Üstün İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Abuşoğlu tarafından kuruldu.

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

ENKA'nın acı günü! Temiz Üstün vefat etti!

ENKA İnşaat ve Sanayi A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Eski Üyesi Temiz Üstün vefat etti. ENKA taziye ilanı yayınlandı.

Dessan Geri Dönüşüm Demir Çelik İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Dessan Geri Dönüşüm Demir Çelik İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Enes Dikici tarafından kuruldu.

Emin Üstün: Eminevim kendini emlak sektöründe kabul ettirdi!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Üstün: "Emlak sektöründe Eminevim sınav verdi ve kendini kabul ettirdi. Faizlerin yüksek döneminde inşaat sektörünü harekete geçirdik" dedi...

Emin Üstün'den 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü mesajı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Üstün, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı...

Sernur Demir Çelik İnşaat ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sernur Demir Çelik İnşaat ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Aktaş tarafından kuruldu. 

Emin Üstün: Yıl sonuna kadar 129 şubeye ulaşacağız!

Bugüne dek yaklaşık 250 kişiye istihdam sağladıklarını söyleyen Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, ''Şube sayımızı yıl sonuna kadar 129’a çıkaracağız'' dedi.

Gök Çelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gök Çelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Emrah Emeksiz tarafından kuruldu. 

Atakan Demir Çelik İnşaat Kimya Temizlik Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atakan Demir Çelik İnşaat Kimya Temizlik Ürünleri Pazarlama Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emin Ersoy tarafından kuruldu. 

Üstünçelik İnşaat adres  Haberi

Üstünçelik İnşaat adres 

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çelik tarafından kuruldu.

Üstünçelik İnşaat Nakliyat Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
Her türlü hisseli, hissesiz arsa, arazi ve binaları satın alarak bunlara her nevi konutlar, iş yeri, fabrika binaları, turistik tesisler, spor alanları, yeşil alanlar, toplu konutlar yapmak,yaptırmak,kiraya vermek,kiralamak,satmak, yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat müteahhitlik hizmetlerine bulunmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,

Adres: Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1997.Sk.Pıket Lıfe Apt.N.12/90...