29 / 03 / 2024

üstyapı çalışmaları

üstyapı çalışmaları

TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı kesiminde İstanbul-Ankara yönünde gerçekleştirilen üstyapı çalışması nedeniyle ulaşımda zaman zaman aksamalar yaşanıyor.

Lütfi Elvan:Tem otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönü bu gece açılıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, viyadüklerin üstyapı izolasyon çalışmaları nedeniyle 5 Mayıs’tan bu yana kısmen trafiğe kapatılan TEM otoyolunun Gebze ile Körfez ilçeleri arasındaki Ankara yönünün bu gece açılacağını bildirdi.

Düzce'de sel felaketi yaşanan bölgelerde inşaat çalışmaları başlıyor!

Düzce Cumayeri, Akçakoca, Gümüşova ve Çilimli ilçelerinde, Melen Çayı'nın taşması sebebiyle birçok noktada meydana gelen sel ve heyelanda zarar gören 49 köyde, alt ve üstyapı çalışmalarının büyük kısmı tamamlandı.

Mamak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Mamak’ın altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan Mamak Belediyesi, asfaltlama çalışmalarını ilçe genelinde tüm hızıyla sürdürüyor.

Manisa Turgutlu'daki üst yapı çalışmaları tamamlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinde sürdürdüğü altyapı ve üstyapı çalışmaları ile ilçe halkının yüzünü güldürüyor. Projelerin ilçede koordinasyon içerisinde yürütülmesinden memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Gebze'deki üstyapı çalışmaları artarak devam edecek!

Gebze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü 2016 yılının her gününü dolu dolu, hizmet dolu geçirdi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, 2017 yılında da üstyapı ve yatırımlarla çalışmaların artarak devam edeceğini dile getirdi

Kula Dereköy'deki üstyapı çalışmaları tamamlandı!

Dereköy mahallesindeki içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, mahallenin bağlısı olan Manaklar’dan sonra mahalle merkezinde de kilit parke çalışmalarına başladı.

Gebze Mimar Sinan'daki üstyapı çalışmaları tamamlandı!

Mimar Sinan’da yapımı tamamlanan üst yapı çalışmalarını denetleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, mahalle sakinlerinin çalışmalara ilişkin talep ve önerilerini yerinde dinledi.

Malatya Kuluncak'ta meydan çalışmaları başladı!

Malatya’nın ilçeleriyle birlikte sağlıklı büyümesini sağlamak için projelerini bir bir hayata geçiren Büyükşehir Belediyesi, Kuluncak ilçesinde sürdürdüğü meydan düzenleme çalışmaları kapsamında üstyapı çalışmalarını da yüzde 50 seviyesinde tamamladı.

Elazığ Arıcak'ta alt ve üstyapı çalışmaları yapılıyor!

Arıcak Belediyesi tarafından başlatılan alt ve üstyapı çalışmaları devam ediyor. Arıcak ilçesinde devam eden içme suyu hattı değişimi çalışmalarının ardından çevre düzenlemesi ve kilitli parke taşı döşemesi kapsamında çalışmalar yapılıyor.

Gebze'deki üstyapı çalışmaları tamamlanıyor!

Yapılan düzenlenen ile Gebze’nin mahalle statüsü kazanan kırsal yerleşim yerlerinde fen işleri müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde denetleyen Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’e, başkan yardımcısı Nilay Ayran ve ilgili birim müdürleri eşlik etti.

TEM Otoyolu'ndaki üstyapı çalışmaları 10 Ekim'de!

TEM Otoyolu'ndaki üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle Bolu Dağı Tüneli İstanbul istikameti Abant Kavşağı-Kaynaşlı arasının 10-24 Ekim tarihlerinde trafiğe kapatılacağı bildirildi.

Şanlıurfa Akçakale'de prestij cadde çalışmaları başladı!

Tüm ilçelere prestij caddesi kazandırmayı amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, rotasını Akçakale'ye çevirdi. Akçakale için araçlarını ve personelini seferber eden Büyükşehir Belediyesi, altyapıdaki revizyonun ardından üstyapıda çalışmalarına start verdi.

Reyhanlı Belediyesi kent çalışmaları devam ediyor!

Reyhanlı Belediyesi şehir merkezinde yeni oluşturulan cadde ve sokaklara parke taşı döşemeye başladı. Reyhanlı Belediyesi, Yeni Mahalle Toki civarında bulunan yeni yerleşim yerlerinin üstyapı çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Manisa Gölmarmara'da üstyapı çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara Tiyenli Mahallesi’nde altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından parke taşı döşeme çalışması başlattı. Çalışmalar Tiyenli Mahallesi’nde sevinçle karşılandı.

üstyapı çalışmaları Haberi

üstyapı çalışmaları

TEM Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli'nin çıkışından itibaren Abant Kavşağı'na kadar olan kısmında karayolları ekipleri tarafından 10 Mayıs'ta başlatılan üstyapı yenileme çalışmaları aralıksız devam ediyor.


Yapılan çalışmalar nedeniyle Bolu Dağı Tünelinin çıkışından itibaren Ankara-İstanbul istikametinden çift yönlü olarak sağlanan ulaşım nedeniyle trafikte kısa süreli sıkışmalar yaşanıyor.


Güzergahta kontrollerini aksatmadan gerçekleştiren trafik ve karayolları ekipleri, yoğunluk yaşandığı durumlarda araçları zaman zaman Kaynaşlı gişelerinden D-100 karayoluna yönlendiriyor.


Ekipler, ulaşımın aksamaması ve trafik kazalarının meydana gelmemesi için sürücülerin yol kenarlarında bulunan yazılı ve ışıklı uyarı levhalarına dikkat etmesini...