20 / 04 / 2024

uyum market parseller

uyum market parseller

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Yenigün Mahallesi, Bağcılar Caddesi üzerinde yer alan Uyum Market tarafından kullanılmakta olan bina ve arsası icradan satışa çıkarıldı. 

Bağcılar Uyum Market binası icradan satılıyor!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Yenigün Mahallesi, Bağcılar Caddesi üzerinde yer alan Uyum Market tarafından kullanılmakta olan bina ve arsası icradan satışa çıkarıldı. 

Migros'tan Uyum Market açıklaması!

Migros, geçtiğimiz günlerde konkordato ilan eden Makro Marketler zincirine bağlı Uyum Marketleri satın almak için görüşmeler yaptığı yönündeki haberlere açıklık getirdi. 

Makro Market'in 550 milyonluk gayrimenkulü bankalara geçiyor!

Türkiye genelindeki 253 mağazası Makro ve Uyum markası ile faaliyet gösteren Makro Market'in 115 gayrimenkulü bankalara geçiyor. 

Esenyurt Eskule Uyum Market icradan 6.1 milyon TL'ye satılıyor!

Büyükçekmece 1. İcra Dairesi, İstanbul Esenyurt'ta Eskule AVM'nin içinde bulunan Uyum Market'i satışa çıkardı. Söz konusu marketin toplam bedeli 6 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

Esenyurt Eskule Uyum Market 6.1 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Büyükçekmece İcra Dairesi, İstanbul Esenyurt'ta Eskule AVM'nin içinde bulunan Uyum Market'i satışa çıkardı. Söz konusu marketin toplam bedeli 6 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

Şencan Market Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şencan Market Emlak ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, İrfan Şencan tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta Küçükçekmece, Sultan Murat Mahallesi'nde kuruldu.

Çağrı Market, Kocaeli'deki 38. şubesini Karamürsel’de açtı!

Çağrı Market, Kocaeli'deki 38. şubesini Karamürsel’de açtı. 4 Temmuz Mahallesi 2129. Sokak’ta faaliyet göstermeye başlayan Çağrı Market’in açılışına Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karacan da katıldı

Kentsel dönüşümdeki parseller sertifikalandırılacak!

Türkiye ‘inşaat odaklı büyüme’ konusunda bir basamak daha atlayarak ‘imar borsası’ devrine geçiyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından hazırlanan yeni yasa taslağına göre kentsel dönüşüm alanındaki parseller sertifikalandırılacak.

Gazi Uyum Evi 19 Eylül Spor Tesisleri açıldı!

Gazilerin ruhsal ve bedensel olarak hayata hazırlanma ve rehabilitasyonlarını sağlama amacıyla kurulan Gazi Uyum Evi 19 Eylül Spor Tesisleri, hizmete açıldı. Açılış törenine çok sayıda TSK mensubu katıldı

AB Entegre Çevre Uyum Stratejisi Belgesi güncelleniyor!

AB Entegre Çevre Uyum Stratejisi Belgesi güncelleniyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, gerek AB çevre müktesebatında gerekse ulusal çevre mevzuatında kapsamlı değişiklikler gerçekleşen AB Entegre Çevre Uyum Stratejisi Belgesi’ni güncelliyor.

Gazi Uyum Evi 19 Eylül Spor Tesisleri açılıyor!

Gazilerin ruhsal ve bedensel olarak hayata hazırlanma ve rehabilitasyonlarını sağlama amacıyla kurulan Gazi Uyum Evi 19 Eylül Spor Tesisleri'nin açılışı 29 Aralık Pazartesi günü Ankara'da yapılacak.

Mace Modern Yapı Market Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Mace Modern Yapı Market Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir Şubesi, Alper Mirmahmutoğulları Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Aralık'ta Novada AVM, Ataşehir'de kuruldu.

Doğuş GYO kurumsal yönetim uyum derecelendirmesini yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. kurumsal yönetim uyum derecelendirmesini yayınladı.

uyum market parseller Haberi

uyum market parseller

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Yenigün Mahallesi, Bağcılar Caddesi üzerinde bulunan ve  Uyum Market tarafından kullanılmakta olan bina ve arsası 14 milyon TL bedel ile icradan satışa sunuldu. Satışa konu gayrimenkul için ilk ihale tarihi 12 Haziran 2018 olarak belirlendi. 

Satışa konu taşınmazlar; İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Yenigün Mahallesi, 1158 ada 1 parsel, Bağcılar Caddesi, No: 181, 1158 ada 2 parsel 615 Sokak, No:4 kapı nosu ile yer almaktadır. Taşınmazların bulunduğu yakın çevrede, genellikle bitişik nizam, 3-4 katlı alt katlar ticaret, üst katlar konut kullanımlı yapılaşma söz konusudur. Yapılaşmanın yüksek yoğunlukta olduğu bölgede, sosyal yaşamın gerektirdiği alışveriş, sağlık ocağı, okul, market vb. sosyal ihtiyaçlar kısa mesafelerde karşılanabilmektedir. Bölge, alt ve orta düzey gelir grubuna sahip insanların ikamet etmeyi tercih ettikleri bir...