25 / 04 / 2024

uzak doğu otel zincirleri

uzak doğu otel zincirleri

Otel yatırım danışmanlığı yapan Servotel Corporation’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İsvan, önümüzdeki günlerde Uzak Doğu’dan iki ve çok üst düzey bir butik otel zincirinin Türkiye’ye geleceğini açıkladı... 

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'a 120 milyon euroluk beş yıldızlı otel! 202 yıllık Marashka binası 'Hyatt Regency' olacak!

Hırvatistan'daki Marashka fabrika binasını 2015 yılında satın alan Doğuş Grubu, binaya 120 milyon euro yatırımla 133 odalı beş yıldızlı ''Hyatt Regency'' markasıyla hizmet vermeye hazırlanıyor.

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki Hyatt otelini açıyor! 130 odalı otel ve 160 rezidans geliyor!

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki 202 yıllık Marashka binasını Hyatt oteli olarak bu hafta açıyor. Projede 160 konut, seçkin mağazalar, restoranlar, kafeler, kulüpler ve çocuk alanları da yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'da 120 milyon TL'lik otel yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü yazısında Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki yeni otel yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş, 200 yıllık binayı 5 yıldızlı otele çevirecek' başlıklı yazısı...

Doğuş GYO Gebze Center AVM değerleme raporu!

Doğuş GYO'nun portföyünde yer alan "Gebze Center AVM, Otel ve Ek Binalar"a ilişkin olarak Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından hazırlanmış olan değerleme raporu yayınlandı. 

Türk gayrimenkul sektörüne Uzak Doğu’dan ilgi artıyor!

Türkiye gayrimenkul sektörüne Uzak Doğu’dan da ilgi artıyor. Çinlilerin Türkiye’deki gayrimenkul yatırımları son 1 yılda yüzde 87 arttı ve son 6 ayda 300 binin üzerinde Çinli yatırım fırsatlarını yerinde inceledi.

Uzak Doğu’dan iki butik otel zinciri Türkiye'ye geliyor!

Otel yatırım danışmanlığı yapan Servotel Corporation’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İsvan, önümüzdeki günlerde Uzak Doğu’dan iki ve çok üst düzey bir butik otel zincirinin Türkiye’ye geleceğini açıkladı... 

Doğuş Grubu 3 yılda 20 otel hedefliyor!

Doğuş Grubu bugüne kadar 7 otel hayata geçirdi. 3 yılda hedefi 20 otel olarak belirleyen grup 13 otel için 2 milyar euro yatırım yapacaklarını açıkladı.

Ruslar Uzak Doğu Federal'de arazi yarışında!

Uzak Doğu Federal Bölgesinde, “Uzak Doğu Hektarı” için iki bin Rus vatandaşı ücretsiz arazi almak istedi.

Doğuş, otel sayısını 26'ya çıkaracak!

Doğuş Grubu CEO'su Hüsnü Akhan, yüzde 22'lik bir büyüme kaydettiklerine işaret ederek, 2016 sonunda 18 milyar lirayı, aktif büyümede ise 33 milyar lirayı aşacaklarını vurguladı. Akhan, sözlerini şöyle sürdürdü:

Doğuş GYO'nun Gebze'deki oteli tamamlanıyor!

Doğuş GYO Otel inşaatı tam gaz Doğuş GYO’nun Gebze Center yanındaki arazisinde başlattığı Otel ve ek binalar inşaatı bitme noktasına geldi.

Yunanistan'daki Astir Palace Otel, Doğuş Grubu'na geçiyor!

Yunanistan`ın Atina dışında bulunan deniz kenarındaki bir tatil mekanını Türk-Arap fonu Jermyn Street Real Estate Fund`a satışını bugün tamamlaması bekleniyor. Fonda Doğuş Grubu`nun yüzde 15 hissesi bulunuyor.

Doğuş GYO Gebze Otel ve Ek Binalar Projesi sözleşmelerini yayınladı!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün KAP'a yapılan açıklamada Doğuş GYO Gebze Otel ve Ek Binalar Projesi sözleşmelerini yayınladı.

Doğuş Grubu, Hırvatistan Zadar'da otel açacak!

Doğuş Grubu tarafından, Hırvatistan’ın Zadar şehrinde Hyatt Regency oteli açacak. 100 milyon euro değerinde planlanan otel yatırımı ile Hırvatistan’da Hyatt Oteller zincirinin ilk oteli açılmış açılacak.

uzak doğu otel zincirleri Haberi

uzak doğu otel zincirleri

OTEL ve gayrimenkul geliştirme danışmanlığı firması Servotel, Londra ve İstanbul ofislerinde hizmet veren yatırım danışmanları ile 43 ülkede uluslararası otel, resort, konut ve karma kullanımlı proje yatırımcılarına katma değer sağlıyor. Yaklaşık 30 yılını geride bnakan Servotel, Londra ofisiyle Batı Avrupa ve Amerika’ya, İstanbul ofisiyle ise Doğu Avrupa, Afrika. Ortadoğu, Asya ve Bağımsız Devletler Topluluğu’na hizmet veriyor. Dünyanın çeşitli yerlerinde özellikle turizm alanında yatırım yapan firmaların projelerinde yer alan Servotel’in içinde olduğu projeler hakkında bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Ömer İsvan, yıllık ortalamada 20 değişik yatırıma danışmanlık hizmeti verdiklerini söylüyor.

Bugüne kadar 43 ülkede yaklaşık 600 adet projenin tümüyle, geliştirilmesine veya fizibilitesine, markalandırmasına hizmet verdiklerini ifade ederek söz konusu projelerin pazar değerinin ise 30-40 milyar doları bulduğunu belirtiyor.

Servotel Corporation hakkında bilgi verebilir...