26 / 04 / 2024

uzay mekiği mimarisi

uzay mekiği mimarisi

Naomi Campell uzay filmlerinden çıkmışa benzeyen Moskova'da ki evinde Vladislav Doronin ile birlikte yaşıyor...

Uzay turu bileti kişi başı 10 milyon 652 bin TL olarak belirlendi; 800 rezervasyon yapıldı

Uzay turu bileti kişi başı 450 bin dolar (10 milyon 652 bin TL) olarak belirlendi. Şu ana kadar 800 rezervasyon yapıldı. İşte detaylar...

Adeta bir uzay mekiği! BMW X7’nin yeni fiyatı belli oldu!

 Adeta bir efsane haline dönüşen BMW’nin X serisinin en çok beğenilen araçlarından X7’nin haziran ayı fiyatı belli oldu. BMW, haziran ayı kapsamında tüm modellerinin yeni fiyatını revize ederek resmi internet sitesinde yayımladı.

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Fua Strc Yapı Mühendislik Havacılık Ve Uzay Teknolojileri Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Yalmancan tarafından kuruldu.

Büyük İstanbul depremi için uzmanından korkutan uyarı! Resmen rakam verdi: Tam 100 bin bina! 

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Uçak ve Uzay Bilimleri Fakültesi Meteoroloji Mühendisliği Bölümü ve Afet Yönetim Araştırma ve Uygulama Merkezi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mikdat Kadıoğlu, TBMM Deprem Araştırma Komisyonu’nda İstanbul depremine ilişkin çarpıcı bir veriyi paylaştı. 

İş arayanlar dikkat! Kamuya, bekçiden şoföre, sağlıkçıdan uzman yardımcısı ve aşçıya yüzlerce personel alınıyor!

Kamu kurum ve kuruluşları, aralarında uzay teknolojileri uzman yardımcısı, vergi müfettiş yardımcısı, çalışma uzman yardımcısı, mahalle çarşı bekçisi ile şoförün de olduğu kadrolar için yüzlerce personel alınacak.

Uzaya çıkacak ilk Türk için imzalar atıldı

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, uzaya çıkacak ilk Türk için Fransa’nın başkenti Paris’te Axiom Space ile imzaların atıldığını duyurdu. Bakan Varank, “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında gerçekleştireceğimiz insanlı ilk uzay görevi için tarihi bir anlaşmaya imza attık” ifadelerini kullandı.

Land Rover Defender fiyatlarına inanamayacaksınız! Piyasadaki en ucuz Land Rover Defender! İşte 29 Nisan fiyat listesi

Land Rover Defender, yerden yüksekliği, her darbeyi kaldırabilen iç tasarımı ve güçlendirilmiş mimarisi sayesinde sağlamlığıyla dikkat çekiyor. Peki Land Rover Defender fiyatları kaç lira? Piyasadaki en ucuz Land Rover Defender ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 fiyat listesi...

Ete gelen zamlar sonrası Et ve Süt Kurumu'nda flaş değişiklik! Uzun kuyruklar sonunu getirdi

Et ve Süt Kurumu'nun kırmızı ete yaptığı yüzde 50'yi bulan zamlar dar ve orta gelirli vatandaşın cüzdanını zora soktu. Et ve Süt Kurumu önünde uzayıp giden kuyruklar nedeniyle kurumda flaş bir değişim yaşandı.

Teksaslı ev sahipleri Elon Musk'tan şikayetçi!

Uzay firması SpaceX kompleksinin bulunduğu Teksas'ta yerel halkın, şirketin CEO'su Elon Musk hakkında şikayetleri bulunuyor. Boca Chica köyünün sakinleri, Musk'ın Starship roketlerini denemek için kullandığı bölgede "her şeyin sahibiymiş gibi davrandığını" belirtiyor.

Mimari bakış açısı Mustafa Çiçek ile farklılaşıyor!

Yaratıcı fikri en doğru tasarım ve estetik anlayışla birleştirerek günümüz modern mimarisi anlayışıyla bir araya getiren mimar Mustafa Çiçek, mimarinin kendine has inceliklerini de özgün tasarımlarıyla buluşturarak en doğru hizmeti uygun zevke ulaştırıyor.

NASA, uzay istasyonuna uzay oteli ekliyor!

Geçen sene Haziran ayında resmileştirilen NASA'nın Uluslararası Uzay İstasyonu'nu (ISS) ticarileştirmesi projesi, yörüngeye bakan istasyona otel eklenmesiyle sürüyor. Tasarımcı Philippe Starck, otelin iç mekan tasarımını “rahat ve sıcak bir yumurta” şeklinde tanımlıyor.

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi 23 Nisan 2020'de açılacak!

TÜBİTAK, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası ile Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin iş birliğinde yapılan, Türkiye'nin uzay temalı ilk eğitim alanı Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinin 23 Nisan'da açılması planlanıyor...

Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezi açılıyor!

Gökmen Uzay ve Havacılık Eğitim Merkezinde (GUHEM) açılış için gün sayıyor.

uzay mekiği mimarisi Haberi

uzay mekiği mimarisi

Rus işadamı Vladislav Doronin ile beraberliği olan Naomi Campbell lüks içerisinde yaşıyor. Geçen hafta sevgilisine Hindistan'da lüks bir doğum günü partisi düzenleyen Campbell, Vladislav Doronin ile Rusya'nın başkenti Moskova'da uzay filmlerinden çıkmışa benzeyen bir evde...