20 / 04 / 2024

uzkdoğu finans merkezi

uzkdoğu finans merkezi

Birleşik Krallık Büyükelçisi Richard Moore, bugün itibarıyla Londra ve Uzakdoğu arasında bir finans merkezi olmadığına dikkat çekerken "Bence İstanbul finans merkezi olmak için çok iyi bir konumda yer alıyor" dedi.

Ataşehir Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir ilçesi, Toplu Konut Alanı Finans Merkezi Doğu Bölgesi H: Serbest Yüksekliklere ilişkin 1/5000 ölçekli 15.04.2023 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

İstanbul Finans Merkezi, kiralık ve satılık konut fiyatlarını resmen uçurdu! İFM'ye taşınacak personeller ev bulamıyor!

İstanbul Finans Merkezi sebebiyle bölgedeki kiralık ve satılık konut fiyatları resmen uçtu. Bu artışlardan İFM için Ankara’dan İstanbul’a taşınacak personel de etkilendi...

İstanbul Finans Merkezi 2022'nin ortasında açılacak!

İFM'nin 2022'nin ortasında faaliyete alınması hedefleniyor. Peki İstanbul’u dünyanın önemli finans merkezleri ile rekabet edebilir konuma yükseltecek olan projede neler var? İşte tüm ayrıntılarıyla İstanbul Finans Merkezi...

İstanbul Finans Merkezi, İstanbul'u küresel merkez haline getirebilir!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, İstanbul Finans Merkezi Projesi’nin İstanbul’un bölgesel ve küresel bir merkez olmasında bir fırsat olduğuna dikkat çekti.

Uluslararası Finans Merkezi'ne 10 katlı konutlar için izin!

Ümraniye’nin yeşil alanlarının, Uluslararası Finans Merkezi’ne yapılacak 'süs bahçesi' için Bakanlık kararıyla kullanılmasına karar verildi. İçinde sağlık merkezinin de olduğu yeşillikler içindeki yaklaşık 15 bin metrekarelik arazinin yerine, 10 katlı konutlar inşa edilecek. 

İstanbul’u finans merkezi yapacak 5M!

Cushman & Wakefield Yönetici Ortağı Tuğra Gönden’in İstanbul Finans Merkezi projesiyle ilgili yazı kaleme aldı. İşte Tuğra Gönden'den "İstanbul’u finans merkezi yapacak 5M" ...

Finans Merkezi’ne ‘İstanbul’ dokunuşu!

2009 yılında kurulması için çalışmalara başlanan İstanbul Finans Merkezi’nde İstanbul’u yansıtan eklemeler yapılacak. Finans merkezi için inşaat çalışmaları hızlanacak.

İstanbul Finans Merkezi Eylem Planı Çalıştayı tamamlandı!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Aşan, "Avantajlı olduğumuz iki alan üzerine şu anda yoğunlaşmış durumdayız. Bunlardan biri Fintek, diğeri de İslami Finans tarafı. İstanbul Finans Merkezi projesi kapsamında bu iki eksene ağırlık vereceğiz" dedi...

Londra Finans Merkezi Başkanı: Türk ekonomisi dünyadaki 13. büyük ekonomi!

Londra Finans Merkezi Başkanı Estlin, "Türk ekonomisi büyüdü. Şu anda Türk ekonomisi dünyadaki 13. büyük ekonomi. Türk ekonomisi Avrupa ülkelerinden daha hızlı ilerliyor" şeklinde konuştu...

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu lansman kampanyası!

Türkiye’nin ilk İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin tek rezidans bloku, A Block Ağaoğlu tarafından hayata geçiriliyor. Projede lansmana özel kampanyalar sunuluyor..

Ağaoğlu İstanbul Finans Merkezi rezidans bloğu satışta!

Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nde yer alan tek rezidans bloğunu satışa çıkardı. Ali Ağaoğlu, "Bugün lansmanını yaptığımız rezidans bloğu Finans Merkezi içindeki tek rezidans bloğu olacak." dedi.

İstanbul Finans Merkezi, Ümraniye'yi uçurdu!

İstanbul Finans Merkezi'ne (İFM) yakın olan Ümraniye'nin metro hattıyla gelişimi hızlandı. Ümraniye markalı konutun yeni üssü haline geldi.

Dekon İnşaat, İstanbul Finans Merkezi'nde yeni projeler yapacak!

Dekon İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Erdem, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu konumdaki Dekon Senkron projesinin yatırımcıların gözdesi haline geldiğini söylüyor.

uzkdoğu finans merkezi Haberi

uzkdoğu finans merkezi

Euro Bölgesi’ne girmeden Avrupa Birliği’ne üye olan nadir ülkeler arasında yer alan Birleşik Krallık’ın (İngiltere) Büyükelçisi Richard Moore, İngiltere’nin bugün diğer AB ülkelerinden daha başarılı bir ekonomiye sahip olmasında bunun büyük etkisi olduğunu söyledi. Uludağ Ekonomi Zirvesi’nde AKŞAM’a konuşan Moore, Türkiye’nin AB üyeliği ve İngiltere-Türkiye ekonomik ilişkileri hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu. Londra ve Uzakdoğu arasında bir finans merkezi olmadığına dikkat çeken Richard Moore şunları kaydetti: “Bence İstanbul finans merkezi olmak için çok iyi bir konumda yer alıyor. Şu anda baktığımızda Londra ile Uzakdoğu arasında bir finans merkezi yok. 


DUBAi İHTİYACI KARŞILAMAZ

Bir tek Dubai var. O da off shore merkezi olduğu için bu ihtiyacı karşılamıyor. Bu nedenle İstanbul’un finans merkezi olması iyi olur. İstanbul’da bir borsa olursa bu Londra Borsası'nın rakibi...