25 / 04 / 2024

Uzman Arıtım adres

Uzman Arıtım adres

Uzman Arıtım Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli Asem Haydar Gönen tarafından kuruldu.

Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi üretildi! İşte faydaları...

Marterm, Kahramanmaraş'ta son bir senedir akademisyenlerden oluşan bir kadroyla AR-Ge faaliyetleri yürüterek, 'Keçi kılı içerikli ses ve ısı yalıtım' ürününün üretimine başladı. Keçi kılından yüksek performanslı ses ve ısı yalıtım malzemesi resmen üretildi. Peki nerelerde kullanılır, faydaları neler

Dolar için verilen tüm rakamları unutun! Doların geleceği rakam açıklandı!

Dolar/TL kuru rekor kırmaya devam ediyor. Yatırımcılar doların ne kadar olacağı konusunda uzman yorumları yakından takip ediyor. Dolar ne kadar olacak? Dolar için verilen tüm rakamları unutun! Doların geleceği rakam açıklandı!

Brent petrolün varil fiyatı ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba brent petrol yükseldi mi, düştü mü?

Brent petrolün varil fiyatı dün 79,50 dolara kadar yükselşrken, günü 79,40 dolar seviyesinde tamamladı. Peki bugün petrolün varil fiyatı ne kadar? 12 Temmuz Çarşamba brent petrol yükseldi mi, düştü mü? İşte güncel brent petrol varil fiyatı.

İslam Memiş'ten sil baştan gümüş yorumu! Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamı görenler tarumar olacak

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gümüş fiyatlarının rekor kıracağını belirten açıklamalarda bulunmuştu. Seçim sonrası yeni açıklamalar yapan 'ten sil baştan gümüş yorumu geldi.  Tüm bildiklerinizi unutun! Bu rakamı görenler tarumar olacak.

Kahramanmaraş'ta hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğal gaz verildi! 

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta arızaların giderilmesinin ardından hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğalgaz verildi.

Altında resmen tüm ipler koptu! Son dakika altın fiyatlarını görenin nefesi kesildi! İşte 29 Mart 2023 altın fiyatları

Altında resmen tüm ipler koptu. Tek tek açıklanan son dakika altın fiyatlarını görenlerin adeta nefesi kesildi. Peki altın fiyatları 29 Mart Çarşamba günü ne kadar oldu?

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wecycle Arıtım Mühendislik Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muzaffer Uludağ tarafından kuruldu.

Gram altında yeni rekor gün yüzüne çıktı! Tüm bildiğiniz rakamları unutun! İslam Memiş büyük bombayı patlattı

Son dakika altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilirken Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gram altında yeni rekoru açıkladı. Tüm bildiğiniz rakamları unutun! İslam Memiş büyük bombayı patlattı...

Vergi affı yasalaştı mı? Vergi affı ile hangi borçlar silinecek?

Vergi affından faydalanmak isteyen vatandaşlar Vergi affı yasalaştı mı? Vergi affı ile hangi borçlar silinecek? Sorularına yanıt arıyor. Peki, Vergi affında son gelişmeler neler? İşte detaylar...

Altın tüm zamanların en yükseğini gördü! İslam Memiş'ten çarpıcı tahmin

Altın fiyatları tüm zamanların rekorunu kırdı. Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş önemli açıklamalarda bulundu. İşte tüm detaylar...

İstanbul’da kiralar düştü mü? İstanbul’daki kiralara dair son durum!

İstanbul’da kiralar düştü mü, Hangi ilde kiralar ne kadar düştü? Soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

Bayramın son gününde kurbanlık fiyatları düştü mü? 2022 kurbanlık fiyatları ne kadar oldu?

Pazarlardaki fiyatların bayramın son 2 günü düşeceğini bilen vatandaşlar, ¨Kurbanlık fiyatları düştü mü, ne kadar düştü?¨ sorusunun yanıtlarını arıyor. Peki, 2022 kurbanlık fiyatları düştü mü? Kurbanlık fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Endişelendiren gelişme! Tüm dünya tehlike altında

Rusya-Ukrayna savaşıyla birlikte tüm dünyada artan bir gıda krizi endişesi var. Uzman isimler, tahıl ihracatında gelinen son durumu yorumladı.

Uzman Arıtım adres Haberi

Uzman Arıtım adres

Uzman Arıtım Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli Asem Haydar Gönen tarafından kuruldu.

Uzman Arıtım Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Arıtım 1-Her türlü kamu, özel kurum ve kuruluşların, mahalli idarelerin atık su,içme su arıtma tesislerinin fizibilite çalışmalarını yapmak, atıl suyu arıtma ve katı atık işletme tesislerini kurmak ve kurdurmak, bunlarla ilgili her türlü malzeme alımı satımı.ithalat,ihracatı ve taahhüdünü yaptırmak,imalatını inşa ve taahhüt etmek, montajını yapmak ve yaptırmak.Konusu ile ilgili servis ve danışmanlık hizmetleri vermek bu işlerin bakım ve onarımını yapmak ve çevre ve arıtma sistemleri ile ilgili her türlü mühendislik hizmeti vermek, konusunda danışmanlık yapmak,eğitim vermek,yeterlilik belgesi alarak belgelendirme alanında hizmet vermek 2- Her türlü su ve atık su arıtma tesisleri...