18 / 04 / 2024

uzungöl yıkım

uzungöl yıkım

Trabzon'un Çaykara ilçesinde bulunan Karadeniz'in gözde turizm merkezle arasında yer alan Uzungöl'de, 'İmar Barışı' düzenlemesine aykırı yapıların yıkımı, geniş güvenlik önlemleri altında, ekipler tarafından devam ediyor.

Uzungöl'de yanlışlıkla yıkıldığını iddia edilen bina kaçak çıktı!

Trabzon'un Çaykara ilçesindeki turizm merkezi Uzungöl'de, 'İmar Barışı'na aykırı 95 yapının yıkımı sırasında, sahibinin yanlışlıkla yıkıldığını iddia ettiği 2 katlı binanın da kaçak olduğu ortaya çıktı.

Uzungöl'deki 95 kaçak yapı yıkılacak!

Uzungöl'ün farklı bölgelerinde yaylalarda, meralarda 30 kaçak yapı daha tespit edildi. Bölgede bulunan toplam 95 kaçak yapının yıkımı gerçekleşecek.

Uzungöl'de 65 kaçak yapının yıkımı başladı!

Trabzon ilinin Çaykara ilçesine bağlı önemli turizm merkezlerinden Uzungöl'de 65 kaçak yapının yıkım çalışmalarına başlandı...

Uzungöl’de yıkım gerginliği!

Trabzon Uzungöl'de imar barışına uygun olmayan kaçak binaların yıkımı için ekipler gece yarısı operasyonuyla harekete geçerken, çıkan olaylarda çok sayıda vatandaş da gözaltına alındı.

Trabzon Büyükşehir Meclisi'nde Uzungöl yıkımları konuşuldu!

Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi ekim ayı toplantısında Uzungöl'deki yıkımlar masaya yatırıldı.

Uzungöl'de süre bugün doldu! Yıkım başlamadı!

Çaykara'da imar kirliliği tartışmaları yaşanan dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl'de, imar barışına uygun olmayan yapıların yıkımı için sahiplerine verilen süre doldu. Yıkımına karar verilen 118 yapı sahibinin yapıları tahliye etmeleri bekleniyor.

Uzungöl'de kaçak yapıların yıkımı 5 Ekim'de başlıyor!

Uzungöl'de, imar barışına uygun olmayan yaklaşık 118 yapının yıkım çalışmaları başlanıyor. Yıkımların 5 Ekim'den itibaren başlayacak...

Uzungöl'de yıkımlar ne oldu?

Trabzon Çaykara'daki Uzungöl'de yıkım çalışmaları hayal oldu. Peki 2018 başına kadar başlaması planlanan yıkımlar ne olacak?

Trabzon Uzungöl'deki 20 kaçak yapıya yıkım kararı!

Trabzon Uzungöl kıyısında yer alan 20 kaçak yapı için yıkım kararı alındı. Kararın yılbaşından önce uygulanması bekleniyor.

6 yıl önce mahalle mahalle yıkım riski haritası çıkarılmıştı! Uzmanlar o ilçe için uyardı: Depreme dayanıksız!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinden en çok etkilenen Diyarbakır'daki Bağlar ilçesi 6 yıl önce uzmanlar tarafından  yıkım riski haritası çıkarıldığı ancak yetkililer tarafından dikkate alınmadığı ortaya çıktı.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Aile Bakanlığı'ndan büyük müjde asıl şimdi geldi... 1 yıl boyunca para ödenecek

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın vatandaşlara ödediği Aile Destek Ödemeleri hakkında asıl büyük müjde geldi. Aile Bakanı Derya Yanık, ödeme sürelerini uzattıklarını açıkladı. Ailelere 1 yıl daha para ödenmeye devam edilecek.

Kentsel dönüşümde merak edilen 12 soru! Binalarda yıkım ve güçlendirme nasıl olmalı?

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen depremlerin ardından deprem riski, depreme dayanıklı olmayan binalar ve kentsel dönüşüm yeniden gündeme geldi. Kentsel dönüşümde merak edilen 12 soru! Binalarda yıkım ve güçlendirme nasıl olmalı?

Yastık altında 31 bin 893 TL'si olana TOKİ'den büyük müjde! Başvurular bu tarihte resmen başlıyor! Sakın kaçırmayın! 

Yastık altında 31 bin 893 TL'si olana TOKİ'den büyük müjde... Başvurular bu tarihte resmen başlıyor... Sakın kaçırmayın... 

Emekliler, ev hanımları, işsizlere büyük müjde! 5 yıl boyunca ödediğiniz paraları geri alabilirsiniz! Hemen bir göz atın

Emekliler, ev hanımları, işsizlere büyük müjde! 5 yıl boyunca ödediğiniz paraları geri alabilirsiniz! İşte detaylar...Hemen bir göz atın....

İstanbul'da 200 yıl genelev olarak kullanılan binanın yıkımı esnasında tarihi bir keşif yapıldı

İstanbul'un Karaköy semtinde 200 yıl boyunca genelev olarak kullanıldıktan sonra kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımına başlanan binanın altından tarihi bir keşif yapıldı.

Kentsel dönüşüm kapsamında binalar nasıl yıkılmalı?

İzmir'de yaşanan depremin ardından yıkılan binalar ve kentsel dönüşüm uygulamalarıyla tekrar gündem olan asbest riski nasıl ortadan kaldırılır? Kentsel dönüşüm kapsamında binaların yıkımı nasıl yapılmalı? İşte ayrıntılar...

Saadettin Saran'dan boşanan Emek Külür'e önce haciz sonra yıkım şoku!

Geçtiğimiz günlerde 77 bin TL olan aidat borcu nedeniyle hakkında dava açılan Emek Külür, ikinci şoku yaşıyor. Kültür, Levent'te bulunan yeni kliniği için kaçak inşaat yaptırdığı ortaya çıktı ve villası hakkında yıkım kararı verildi.

Sancak Hurdacılık Yıkım İşleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sancak Hurdacılık Yıkım İşleri Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ramazan Pamuk tarafından kuruldu.

Avcılar’da yıkımına başlanan binalara kapılı bariyer engeli!

Avcılar Merkez Mahallesi’nde yıkım kararı alınan bir binada bulunan kapılar tek tek sökülüp, araç ve yaya trafiğine tehlike yaratmaması için daha önce de olduğu gibi yine kapılı bariyerler oluşturuldu.

İnegöl'de tehlikeli yıkım! Demir toplamaya çalıştılar!

Bursa İnegöl'de, 2 katlı binanın yıkımı sırasında bazı fırsatçılar tehlikeye aldırış etmeden demir toplamaya çalıştı. Canlarını hiçe sayan yaklaşık 20 kişiyi görenler büyük şaşkınlık yaşadı.

Kaş'ta Hazine arazisindeki lüks otele ikinci yıkım kararı!

Antalya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından Kaş ilçesi Çukurbağ Yarımadası Hidayet Koyu’nda bulunan orman arazisine yaklaşık 5 yıl önce belediyeden ’basit onarım’ izni alınıp inşa edilen lüks butik otel için yeniden yıkım kararı verildi.

uzungöl yıkım Haberi

uzungöl yıkım

Karadeniz'in gözde turizm merkezlerinden Uzungöl'de, 'İmar Barışı'na uygun olmayan 112 kaçak yapıdan 95'inin yıkılmasına, 17'sinin de traşlanmasına karar verildi. Ekipler, bu yapılarla ilgili alınan kararı uygulamak için 23 Aralık 2019'da çalışmalara başladı. Hürriyet'te yer alan habere göre; yıkım ekipleri, jandarmayla beraber Uzungöl'e doğru yola çıktı. Ekiplerin yola çıktığını haber alanlar, araçları ile barikat kurarak, yolu ulaşıma kapattı. Ekiplerin geçişine izin vermeyenlere, polis TOMA ile su ve biber gazı sıkarak, müdahale etti. Güvenlik güçleri ile yıkım ekiplerini engelleme çalışanlar arasında gerginlik çıktı. Kalabalığın dağıtılmasıyla sabahın ilk ışıklarıyla Uzungöl'e ulaşan ekipler, kaçak yapıların yıkımı başladı.

ARA VERİLEN YIKIMLAR SÜRÜYOR

Hava muhalefeti nedeniyle ekiplerin ara verdiği yıkım çalışmaları bugünde sürüyor. Ekipler, geniş güvenlik önlemleri altında iş makineleriyle yıkım çalışmalarına devam ediyor. Havanın kararması nedeniyle...