26 / 04 / 2024

v seviye

v seviye

Aşırı sulama, kuraklık, kar yağışlarının yetersiz oluşu ve de sıcak hava Türkiye'deki yer altı sularının seviyelerinin düşmesine de neden oldu. Yer altı suları alarm veriyor.

Honda CR-V fiyatları resmen belli oldu! Ağustos'a özel fiyatları kaçırmayın! 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Honda CR-V'nin Ağustos ayı fiyatı resmen belirlendi! Yeni fiyatı görünce gözlerinize inanamayacaksınız! Peki, Honda CR-V fiyatları ne kadar? Honda CR-V 100 KM'de ne kadar yakar? İşte 14 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Sıvı yağ fiyatlarında o market çıldırdı! 5 LT sıvı yağ fiyatları vatandaşı sevindirdi! İşte detaylar!

Yağ fiyatları vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Sıvı yağ fiyatlarında o market çıldırdı. İşte detaylar!

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Ando Lıvıng Gayrimenkul Geliştirme Yönetim Pazarlama Ve Turizm Limited Şirketi Beyoğlu’nda Invest Ok Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Limited Ş tarafından kuruldu.

Yeni Honda HR-V Hibrit fiyatı ne kadar? Yeni Honda HR-V Hibrit  kaç TL? İşte 8 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Honda'nın HR-V Hibrit modeline ağustos ayında zam geldi. Üstün özellikleri, şarja gerek duymayan akıllı hibrit teknolojisi  ile satışa sunulan otomobil markasının fiyatı merak ediliyor. Peki Honda'nın HR-V Hibrit fiyatı ne kadar? 

Borsa İstanbul gördüğü en yüksek seviye rekorunu 2.762.95 puana taşıdı

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, günü gördüğü en yüksek seviye rekorunu 2.762.95 puana taşıyarak günü flaş bir gelişmeyle tamamladı. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran sektör yüzde 4.44 ile ulaştırma olurken, en çok gerileyen sektör ise yüzde 2,18 ile finansal kiralama, faktoring oldu. 

Tarım Kredi Market fiyatlarında görülmemiş indirim! İşte 5 litre sıvı yağ ve 5 kg toz şeker fiyatı!

5 litre sıvı yağ ve 5 kg toz şeker fiyatlarında yaşanan değişiklik vatandaşların gündeminde yer alıyor. Bu konuda Tarım Kredi Market sıvı yağ ve şeker fiyatları ile oynama yaptı. İşte yağ ve şeker fiyatları!

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vıp Companıes Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Hussam Abdullah ve Wısam Abdulla ortaklığında kuruldu.

Yeni Honda HR-V Hibrit fiyatı tam 43 bin 400 arttı! Fiyatı tavan yaptı! İşte Yeni Honda HR-V Hibrit 2022 fiyat listesi

Honda'nın HR-V Hibrit modeline temmuz ayında tam 43 bin 400 lira zam geldi. Üstün özellikleri, şarja gerek duymayan akıllı hibrit teknolojisi ve etkileyici tasarımı ile satışa sunulan otomobil markasının fiyatı görenleri şaşkına çeviriyor. Peki Honda HR-V Hibrit ne kadar?

Honda CR-V fiyatlarında son dakika! Fiyatlar resmen belli oldu! İşte 2 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Honda CR-V'nin Temmuz ayı fiyatları resmen belirlendi! Elegance, Executive, Executive Plus ve Executive Plus Hybrid olmak üzere dört farklı versiyonu bulunan Honda CR-V'nin fiyatları ne kadar? İşte 2 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Vıento Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Vıento Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Ertuğrul Koç ve Işıl Koç ortaklığında kuruldu.

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Royal Vıp Global İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Abayazeed Abdel ve Fıras Sadı Ahma ortaklığında kuruldu.

Honda CR-V fiyatları yenilendi! Bu fiyatlar kaçmadan alın! İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi...

Elegance, Executive, Executive Plus ve Executive Plus Hybrid olmak üzere dört farklı versiyonu bulunan Honda CR-V'nin Haziran ayı fiyatları belli oldu! Yeni fiyatları görünce şok olacaksınız! Peki, Honda CR-V'nin fiyatları ne kadar? İşte 9 Haziran 2022 fiyat listesi...

Yeni Honda HR-V Hibrit fiyatı tam 57 bin 200 arttı! Görenler inanamıyor! İşte Yeni Honda HR-V Hibrit 2022 fiyat listesi

Honda'nın HR-V Hibrit modeline haziran ayında tam 57 bin 200 lira zam geldi. Üstün özellikleri, şarja gerek duymayan akıllı hibrit teknolojisi ve etkileyici tasarımı ile satışa sunulan otomobil markasının fiyatı görenleri şok etti. Peki Honda HR-V Hibrit ne kadar? İşte 8 Haziran 2022 fiyat listesi.

v seviye Haberi

v seviye

Türkiye'de geçen yıl ülke genelinde etkili olan kuraklığın yer altı sularını da olumsuz etkilediği bildirildi. 


Harran Üniversitesi (HRÜ) Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Ali Çullu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son yıllarda dönemsel olarak meydana gelen kuraklığın önemli ekonomik kayıplara neden olduğunu söyledi.


Son dönemde ülke genelinde yağışların düzensiz ve yetersiz olduğunu belirten Çullu, bu nedenle barajların ve yer altı sularının yeterli doluluk ve dolgunluğa ulaşmadığını ifade etti.


Düzensiz yağmurun dışında kar yağışlarının da yetersiz olması nedeniyle yer altı sularının yeterli miktarda beslenemediğini vurgulayan Çullu, ülkenin birçok yerinde yer altı sularıyla tarımsal faaliyet yapıldığından söz konusu suların potansiyelinin önemine işaret etti.


Kaçak ve kontrolsüz kuyuların da durumu olumsuz etkilediğine işaret eden Çullu, şöyle konuştu:


"Gelişmeler çok yakın gelecekte kuraklık ve su kullanımı konusunda...