25 / 04 / 2024

Vadişehir Başakşehir satış ofisi

Vadişehir Başakşehir satış ofisi

Toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşan proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükseliyor. Vadişehir Başakşehir ulaşım bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor.

Vadişehir Başakşehir fiyat!

Vadişehir Başakşehir fiyat listesi daire tiplerine bağlı olarak değişiyor. 50 bin metrekarelik alanda hayata geçirilen projede 650 adet konut ile birlikte 60 adet ticari ünite bulunuyor.

Vadişehir Başakşehir örnek daire!

Vadişehir Başakşehir Residence'de 48 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor. Projede 650 daire ve 60 ticari ünite bulunuyor. İşte Vadişehir Başakşehir örnek daire görselleri...

Vadişehir Başakşehir ne zaman teslim?

Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla yükselen proje 650 adet daire yer alıyor. Proje 550 milyon TL'lik yatırım bedeliyle yükseliyor. Peki Vadişehir Başakşehir ne zaman teslim?

Vadişehir Başakşehir satış ofisi!

Vadişehir Başakşehir satış ofisi telefon numarası 444 80 66 olarak belirlendi. Proje şehir parkı, okullar ve kamu alanları,şehir hastanesi,metro, şehir parkına yakın yerde yükseliyor.

Başakşehir Vadişehir Evleri satılık!

Başakşehir Vadişehir Evleri satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Toplam 650 daire ve 60 ticari üniteden oluşan projenin 2017 yılı içerisinde teslim edilmesi planlanıyor.

Vadişehir Başakşehir'in yüzde 75'i yeşil alan için ayrıldı!

İstanbul'un çekim merkezlerinden Başakşehir'de650 konutluk yeni bir proje daha yükseliyor. Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı ortak girişiminin 550 milyon liralık yatırımıyla hayat bulacak Vadişehirde satışlara başlandı.

Vadişehir Başakşehir fiyat listesi!

Vadişehir Başakşehir fiyat listesi metrekare bazında hesaplanıyor. Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası taşıyan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.

Başakşehir Vadişehir satılık!

Başakşehir Vadişehir satılık daire tipleri arasında 2+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Ön talep toplamaya devam eden proje yarın yapılacak lansman ile birlikte satışa çıkacak.

Başakşehir Vadişehir fiyatları!

Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzası ile yükselen Başakşehir Vadişehir fiyatları henüz netleşmedi. Lansmanı 31 Mart'ta yapılacak olan proje 17 blok halinde hayata geçiriliyor.

Vadişehir Başakşehir Konutları satış ofisi!

Vadişehir Başakşehir Konutları satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi. Ön talep süreci başlayan projenin lansmanı 31 Mart Salı günü yapılacak.

Vadişehir Başakşehir lansmanı ne zaman?

Vadişehir Başakşehir Konutları İstanbul Başakşehir 1. etapta hayata geçiriliyor. Proje Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzası ile yükseliyor. Peki Vadişehir Başakşehir lansmanı ne zaman?

Vadişehir Başakşehir Evleri!

Lansmanı 23 Mart Pazartesi günü yapılacak olan Vadişehir Başakşehir Evleri 185 bin metrekare kapalı alandan oluşuyor. Proje İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir 1. etapta inşa ediliyor.

Vadişehir Başakşehir projesi!

Vadişehir Başakşehir projesi 185 bin metrekare kapalı alandan oluşuyor. 23 Mart Pazartesi günü satışa çıkması planlanan proje Irmak Group ve Çolakoğlu Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Vadişehir Başakşehir iletişim!

Vadişehir Başakşehir iletişim için 0212 415 41 41 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplam 650 adet konut ve 50 adet cadde mağazasının yer aldığı proje 23 Mart'ta satışa çıkacak.

Kiler GYO'nun Referans Başakşehir Vadi projesi için sözleşme imzalandı!

Kiler GYO, Referans Başakşehir Vadi konut ve ticari alanlardan oluşacak proje geliştirilmesi amacıyla, Kiler Holding A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Arsa Satışı Karşılığı Hasılat Paylaşımı Sözleşmesi imzaladı. 

Referans Başakşehir Vadi satılık!

Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığında hayata geçirilen Referans Başakşehir Vadi satılık daire fiyatları 1 milyon 230 bin TL'den başlıyor. Proje 87 konut ve 63 ticari alandan meydana geliyor.  

Referans Başakşehir Vadi'de satışlar başladı! Yeni proje!

Toplam 87 konut ve 63 ticari alana yer verilen Referans Başakşehir Vadi projesi Kiptaş ve Kiler GYO ortaklığında hayata geçiriliyor. Referans Başakşehir Vadi'de fiyatlar 1 milyon 230 bin TL'den başlıyor. 

Vadi Yaka Başakşehir ev fiyatları 2017!

İstanbul Başakşehir'de yer alan Vadi Yaka Başakşehir projesi 361 daire ve 56 dükkandan meydana geliyor. İşte Vadi Yaka Başakşehir ev fiyatları 2017...

Vadi Yaka Başakşehir fiyat listesi 2017!

Vadi Yaka Başakşehir fiyat listesi 540 bin TL'den başlıyor. Vadi Yaka Başakşehir projesinde 240 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Vadi Yaka Başakşehir ödeme seçenekleri!

Emlak Konut GYO 20 yıl vade kampanyasına katılan Vadi Yaka Başakşehir projesi Fuzul İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Vadi Yaka Başakşehir ödeme seçenekleri...

Başakşehir Vadi Şehir satış fiyatları listesi!

Başakşehir Vadi Şehir satış fiyatları listesi 545 bin TL'den başlıyor. Başakşehir Vadi Şehir Evleri projesinde konutların teslimleri Nisan 2017 yılında gerçekleştiriliyor...

Vadişehir Başakşehir'de sınırlı sayıdaki daireler cazip fiyatlarla satışta!

Başakşehir’in yeni yüzünü oluşturan Vadişehir’de sınırlı sayıdaki az ve çok katlı daireler avantajlı fiyatlarla yatırımcılara sunuluyor. Proje, mimari ve donatı özellikleriyle de konut alıcılarına avantaj sağlıyor.

Vadi Yaka Başakşehir Cadde Dükkanları teslimleri!

Vadi Yaka Başakşehir Cadde Dükkanları teslimleri 2017 yılında gerçekleşecek. Fuzul İnşaat imzası taşıyan projede 361 tane daire ve 56 tane dükkan bulunuyor.

Fuzul Vadi Yaka Başakşehir dükkan fiyatları!

Fuzul Vadi Yaka Başakşehir dükkan fiyatları 199 bin liradan başlıyor. Vadi Yaka Başakşehir'de 50 adet dükkanın satış ihalesi 24 Ocak Pazar günü yapılacak...

Başakşehir Vadi Yaka dükkan fiyatları!

Başakşehir Vadi Yaka dükkan fiyatları 199 bin liradan başlangıç gösteriliyor. Vadi Yaka Başakşehir'de dükkan satış ihalesi 26 Ocak 2016 Pazar günü saat 10:00'da yapılacak...

Başakşehir Vadişehir Rezidans satış fiyatları!

Başakşehir Vadişehir Rezidans satış fiyatları 496 bin liradan başlıyor. Nisan 2017'de teslim edilecek olan Vadişehir Rezidans projesinde 48 ay sıfır faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Vadişehir Başakşehir satış ofisi telefon!

Toplam 550 milyon TL'lik yatırım bedeliyle yükselen proje toplam 615 daire, 60 dükkandan oluşuyor. Vadişehir Başakşehir satış ofisi telefon numarası 0212 415 41 41 olarak belirlendi.

Vadişehir Başakşehir satış ofisi Haberi

Vadişehir Başakşehir satış ofisi

Toplam 50 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Vadişehir  projesi toplam 615 daire, 60 dükkandan meydana geliyor.


Vadişehir Projesi nerede?

İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de 1. kısımda yükseliyor.


Başakşehir Vadişehir hangi firmanın imzasını taşıyor?

Proje Irmak Group - Çolakoğlu Yapı - Bordo Yapı-İntes Yapı ortaklığıyla inşa ediliyor.


Vadişehir daire tipleri 

Ev seçenekleri 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde farklılık göstererek tasarlandı.


Vadişehir Rezidans yatırım değeri

Toplam 550 milyon TL'lik yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.


Vadişehir Evleri ne zaman teslim?

Projedeki dairelerin Nisan 2017'nin ilk çeyreğinde teslim edilemesi planlanıyor.


Başakşehir Vadişehir sosyal alanları

Ortak kullanım alanlarına göre projede yüzme havuzu, spor alanları, fitness, sauna, kreş gibi ortak olanakları bulunuyor.



Vadişehir Evleri fiyat

Projedeki daireler 496 bin liradan başlangıç gösteriyor.


Vadişehir kampanyalı ödeme planı

Ödemeler kapsamında projede yüzde 30...