26 / 04 / 2024

Vadişehir ikinci etap konutları satışa açıldı

Vadişehir ikinci etap konutları satışa açıldı

600 konutluk ilk etabında 450 konutun satıldığı Vadişehir Başakşehir projesinin ikinci etabı da metrekaresi 3 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla satışa açıldı..

Vadi Şehir Yalova 2. Etap geliyor! Yeni proje! 

Vadi Şehir Yalova projesi Yalova Çiftlikköy'de yükseliyor. Projenin A etabında oturum başlarken, B etabı için de çalışmalara başlandı. İşte Vadi Şehir Yalova projesi ile ilgili ayrıntılar...

Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir'de Bahçeşehir 2. Kısım mahallesi mevkiinde bulunan Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap projesi için Reel Gayrimenkul Değerleme'ye gayrimenkul değerleme raporu hazırlattı. Peki Emlak Konut Vadi Evleri 2. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Trabzon Ortahisar Millet Bahçesi'nde ikinci etap proje hazırlıkları başladı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Orthahisar Millet Bahçesi'ne yönelik yaptığı açıklamada millet bahçesi için ikinci etap proje çalışmalarının başladığını dile getirdi. 

Eston Şehir Koru ikinci etap fiyat!

Eston Şehir Koru ikinci etap fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 5+2 dubleks olmak üzere 72 daire bulunuyor. 

Eston Şehir Koru'da ikinci etap satışları başladı!

Polatyol tarafından Bahçeşehir'de hayata geçirilen Eston Şehir Koru'da ikinci etap için satışlar başladı. Projede 2+1, ve 4+1 daireler yer alıyor.

Ordu Kazancılar Caddesi'nde ikinci etap çalışmaları başlıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesinin Ünye ilçesi Kazancılar Caddesi’nde bulunan tarihi bakırcılar arastasında yapacağı ikinci etap sokak iyileştirme çalışmalarında ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Manisa Cumhuriyet Mahallesi'nde ikinci etap çalışmaları başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Kula ilçesinin Cumhuriyet Caddesi’nde ikinci etap yol çalışmaları başlatıldı.

Antalya Serik Kız Deresi’nde ikinci etap başladı!

Büyükşehir Belediyesi’nin yağmur suyu sorununu çözmek ve Serik’e yeni bir prestij cadde kazandırmak amacıyla başlattığı ‘Kız Deresi Projesi’nin ikinci etap çalışmaları başladı. Proje kapsamında yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları devam ediyor.

Ordu Teleferik hattında ikinci etap bakımları başlıyor!

Ordu’nun simgelerinden olan ve Ordu Büyükşehir Belediyesi iştiraki ORBEL A.Ş. tarafından işletilen teleferiğin “22 bin 500 İşletim Saat Bakımı” kapsamında ikinci etap bakım çalışmaları, 17 Ekim – 15 Kasım 2016 tarihleri arasında yapılacak.

Trabzon Meydan Parkı ikinci etap için yer teslimi yapıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen Meydan Parkı ikinci etap kentsel yenileme çalışmalarına yeniden başlandı.

Trabzon Meydan Parkı ikinci etap çalışmalarında son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, yapım çalışmaları hızla devam eden Meydan Parkı ikinci etap kentsel yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Vadişehir 2. etap konutları satışa çıktı!

600 konutluk ilk etabında 450 konutun satıldığı Vadişehir Başakşehir projesinin ikinci etabı da metrekaresi 3 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla satışa açıldı..

Vadişehir'in yüzde 60'ı satıldı!

Başakşehir'de iki etap halinde yükselen Vadişehir projesinin 250 konuttan oluşan ikinci etabında satışlar başladı. Vadişehir projesinin ilk etabında yer alan 400 dairenin yüzde 60'ı satıldı.

Vadişehir ikinci etap konutları satışa açıldı Haberi

Vadişehir ikinci etap konutları satışa açıldı

Tamamlandığında  Başakşehir bölgesindeki konut sayısını 10 bine çıkaracak olan Vadişehir projesinin ilk etabında yer alan 600 konutun 450'si alıcı bulurken projenin ikinci etabı da satışa açıldı. 550 milyon liralık yatırımla, 4 etap olarak hayata geçirilmekte olan Vadişehir projesinde 2+1, 3+1, 4+1 ve Osmanlı Konakları seçenekleri sıralanırken projede arsa alanının yüzde 75'ini peyzaj alanları oluşturyor.

Alanları 126 metrekareden başlayıp 420 metrekareye kadar yükselen dairelerden oluşan Vadişehir 2. Etap projesinde metrekare birim fiaytları 3 bin 800 lira ile 4 bin 800 lira arasında farklılık gösterirken kamu yaırımları sonrasında projede metrekare birim fiyatlarının 8 bin liraya kadar ulaşması...