05 / 05 / 2024

Vadistanbul Teknopark iletişim

Vadistanbul Teknopark iletişim

Gayrimenkul sektörünün önemli isimlerinden olan Süleyman Çetinsaya, Mehmet Evyap, Bahattin Uçar, Bekir Kılıç ve Serhan Çetinsaya yeni bir şirket kurdu.

Vadistanbul'un PR ajansı Salt İletişim Grup oldu!

Ayazağa’da doğayla kent yaşamını buluşturan Vadistanbul Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin iletişim danışmanlığını Salt İletişim Grup yapacak...

Vadistanbul Park Ayazağa iletişim!

Vadistanbul Park Ayazağa iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayarak satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 762 daire ve ticari birimlerden oluşan projede banka kredisi kullanılabiliyor.

Vadistanbul Park Residence iletişim!

Vadistanbul Park Residence iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 100 bin metrekarelik ofis alanına sahip projede 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire alternatifleri bulunuyor.

Kağıthane Vadipark Rezidans iletişim!

Kağıthane Vadipark Rezidans iletişim için 0212 939 55 33 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Satışların henüz başlamadığı proje Vadistanbul Teras etabının hemen yanında inşa edilecek.

Şişli Vadistanbul Park iletişim!

Şişli Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefondan satış ofisiyle görüşebilirsiniz. 120 bin metrekaresi ofis alanından oluşan projenin 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.

Vadistanbul Park iletişim bilgileri!

Toplam 120 bin metrekare ofis alanı olan proje Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükseliyor. Vadistanbul Park iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 35 olarak belirlendi.

Vadistanbul Park Rezidans iletişim!

Vadistanbul projesinin son etabı olarak yükselen proje Artaş, Aydınlı ve Invest Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Vadistanbul Park Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 53 35 olarak belirlendi.

Vadistanbul Park iletişim!

Vadistanbul Park iletişim için 444 53 35 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Toplamda 1.400 adet daire, ofis ve mağazalardan oluşan projenin Aralık ayı içerisinde satışa çıkması planlanıyor.

Kurtköy İmga Group Projesi iletişim!

Kurtköy İmga Group Projesi iletişim için 0216 463 38 48 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teknopark'a 800 metre uzaklıkta bulunan proje 92 bin 618 metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Vadistanbul Teras iletişim!

Vadistanbul Teras iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefon numarası 0212 444 53 35 olarak belirlendi. Toplam 1.111 adet daireden oluşan proje 250 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Vadistanbul Bulvar iletişim!

Vadistanbul Bulvar iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. 180 bin metrekarelik kısmı ofis alanları için ayrılan Vadistanbul Bulvar projesinde; 760 metrelik alışveriş caddesi ve 70 bin metrekarelik alana sahip bir AVM de bulunuyor.

Vadistanbul Bulvar iletişim! Metrekaresi 3 bin 400 dolardan!

Vadistanbul Bulvar iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Eski Evyap Fabrikası arazisinde yükselen Vadistanbul Bulvar etabında metrekare birim fiyatı 3 bin 400 dolardan başlayarak değişiyor...

İnnovia Park Evleri iletişim!

Dairelerin minimum 95 bin liradan başlayan fiyatlarla satıldığı İnnovia Park Evleri iletişim bilgileri ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor...

Vadistanbul Teknopark iletişim Haberi

Vadistanbul Teknopark iletişim

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya,  Evyap'ın kurucusu Mehmet Rıfat Evyap, İnvest Grup Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, Vadi İstanbul Gayrimenkul'ün kurucusu Bekir Kılıç ve Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Serhan Çetinsaya yeni bir şirket kurdu.

Vadistanbul Teknopark İşletmeleri Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Vadistanbul Teknopark İşletmeleri Anonim Şirketi konusu:
Şirketin başlıca amaç ve konusu şunlardır; 
1- Her türlü tekno marketleri kurmak ve gerekli olan malzemelerin alımını, satımını, ithalatını ve ihracatını toptan ve perakende dahili ticaretini yapmak. 

2- Her türlü bilgi teknolojileri, bilgisayar, elektronik sistem entegrasyonu, bilişim, anahtar teslimi bilişim çözümleri, satış, ithalat, ihracat, satış sonrası destek hizmetleri, saha kurulum ve destek hizmetleri, bakım onarım hizmetleri, garanti hizmetleri ve konularla ilgili danışmanlık ve proje yönetimi...