27 / 04 / 2024

vaditepe 4.etap görselleri

vaditepe 4.etap görselleri

KİPTAŞ, Vaditepe Bahçeşehir 4. etap projesine hazırlanıyor. Vaditepe 4. etap projesinde 1.799 konut ve 11 dükkan planlandı. İşte yeni etabın detayları...

Fuzul GYO ve Emlak Konut GYO'dan Başakşehir Ayazma 4. Etap ile modern ve yüksek getirili yaşam alanı geliyor!

Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi, Emlak Konut GYO güvencesi ve Fuzul GYO güvencesiyle yükselecek. Proje 22 bin 310 metrekarelik bir alanda inşa edilecek. İşte Başakşehir Ayazma 4. Etap projesi ile ilgili merak edilenler...

Emlak Konut GYO Köy Zekeriyaköy 4. Etap ihalesi 22 Nisan'da! 

Emlak Konut GYO güvencesiyle İstanbul Sarıyer'de inşa edilecek olan Köy Zekeriyaköy 4. Etap'ın ihalesi 22 Nisan 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak. 

KİPTAŞ Silivri 4.Etap'ta hedef yüzde 70 ilerleme!

Önceki gün İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile KİPTAŞ Silivri 4. Etap şantiyesini ziyaret eden KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaz sonunda projenin yüzde 70 seviyesine ulaşmasını hedeflediklerini dile getirdi.

TOKİ Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Gülseren Mahallesi 4. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap kura çekilişi 2 gün sonra!

KİPTAŞ Silivri 4. Etap projesinde yer alan konutların kura çekilişi için geri sayım başladı. Projedeki konutların kuraları 26 Haziran tarihi itibariyle çekilmeye başlanacak...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap başvuruları 2 gün sonra sona eriyor!

Dar ve orta gelirli ailelerin uygun peşinat ve taksit bedelleriyle ev sahibi olacağı KİPTAŞ Silivri 4. Etap başvuruları 2 gün sonra sona eriyor.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap başvuruları 3 gün sonra sona eriyor!

Dar ve orta gelirli ailelerin uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olacağı KİPTAŞ Silivri 4. Etap başvuruları 3 gün sonra sona eriyor.

KİPTAŞ Silivri 4. Etap başvuruları 5 gün sonra sona eriyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapacak olan KİPTAŞ Silivri 4. Etap başvuruları 5 gün sonra sona eriyor...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap yarın görücüye çıkıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, KİPTAŞ Silivri 3. Etap Kura Çekiliş Töreni’nde müjdesini verdiği Silivri 4. Etap konutları projesi yarın görücüye çıkıyor...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap 31 Mayıs'ta görücüye çıkıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, KİPTAŞ Silivri 3. Etap Kura Çekiliş Töreni’nde müjdesini verdiği Silivri 4. Etap projesinin tanıtım toplantısı 31 Mayıs'ta sosyal medya üzerinden yapılacak...

TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap'ta teslimler Pazartesi başlıyor!

TOKİ Konya Kadınhanı 4. Etap projesinde satışı tamamlanan 162 adet konutun teslimi 3 Eylül 2018 Pazartesi günü başlayacak...

Yüksekova'da 4. Etap TOKİ konutlarının temeli atıldı!

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde terör saldırılarında evleri ağır hasar gören vatandaşlar için Toplu Konut İdaresince (TOKİ) yapılacak 4. etap konutlarının temeli dün atıldı. 

Avrupa Konutları Yamanevler görselleri 2018!

Avrupa Konutları Yamanevler görselleri haberimizde yer alıyor. Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

vaditepe 4.etap görselleri Haberi

vaditepe 4.etap görselleri


KİPTAŞ, Vaditepe Bahçeşehir projesinin 4. etabında 1.799 konut ve 11 ticari birim inşa edecek. Vaditepe Bahçeşehir 1. etap, 2. etap ve 3. olan Göl Evleri etabında satışlar devam ediyor.


Vaditepe Bahçeşehir 4. etap projesi 109 bin 291 metrekare alanda, iki parsel üzerinde inşa edilecek.  37 blok olarak planlanan Vaditepe Bahçeşehir 4. etap projesinde bloklar 7-28 kat arasında belirlendi.



Toplam kapalı alanı 282 bin metrekare olarak belirlenen Vaditepe Bahçeşehir 4. etap projesinde blokların taban oturumu 14 bin 810 metrekare olarak belirlendi. 


Vaditepe Bahçeşehir 4. etap projesinde 685 tane 2+1 daire, 862 tane 3+1 daire, 228 tane 4+1 daire, 6’şar tane 4+1 ve 5+1 dubleks daire, 12 tane 6+1 daire seçenekleri yer alıyor.



2018 yılı sonunda teslimlerin başlaması hedeflenen Vaditepe Bahçeşehir 4. etap...