28 / 03 / 2024

Vakıf GYO Cubes Ankara satılık

Vakıf GYO Cubes Ankara satılık

Vakıf GYO Cubes Ankara fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Vakıf GYO Cubes Ankara fiyat bilgisi ve proje detayları...

Vakıf GYO'dan Tablo Adalar ve Cubes Ankara'da ilk 9 ayda 2.4 milyar TL'lik satış!

Vakıf GYO, 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal rakamlarını duyurdu. Peki Vakıf GYO hangi projesinde ne kadarlık satış yaptı? İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin değeri açıklandı!

Vakıf GYO, Cubes Ankara Projesinin değerleme raporunu yayınladı. İşte Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin değeri...

Vakıf GYO Cubes Ankara nerede?

Vakıf GYO Cubes Ankara nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Vakıf GYO Cubes Ankara nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Vakıf GYO Cubes Ankara fiyat!

Vakıf GYO Cubes Ankara fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Vakıf GYO Cubes Ankara fiyat bilgisi ve proje detayları...

Vakıf GYO Cubes Ankara'nın tadilat ruhsatı alındı!

Vakıf GYO'nun Ankara İli, Çankaya İlçesi, Çukurambar Mahallesi'ndeki projesi "Cubes Ankara Projesi"nin yapı tadilat ruhsatı alındı. 

Vakıf GYO Cubes Ankara 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, Ankara ili Çankaya ilçesinde konumlu Cubes Projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı.

Vakıf GYO Cubes Ankara projesinin yapı ruhsatı alındı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Ankara ili, Çankaya ilçesi, Çukurambar Mahallesi, 16124/5 ve 16125/4 Ada/Parseller üzerinde geliştirilmekte olan karma kullanımlı "Cubes Ankara Projesi"nin yapı ruhsatı alındı...

Vakıf GYO Cubes Ankara'nın tapusu 253 milyon TL'ye devredildi!

Vakıf GYO'nun Cubes Ankara Projesi'nin 207 bin 853 metrekare kapalı inşaat alanına haiz, konut, ofis, ticari ve sosyal donatı alanlarından oluşan karma kullanımlı, 253 milyon 6 bin TL'lik ekspertiz değerine sahip ve yüzde 15 inşaat ilerleme seviyesinde tapu devir işlemi tamamlandı...

Vakıf GYO sermayesini 460 milyon TL'ye çıkardı!

Vakıf GYO'nun sermayesini 460 milyon TL'ye çıkarılması işlemleri tamamlandı ve yeni sermayeyi gösteren Şirket Esas Sözleşmesinin 7. maddesi İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edildi. 

Vakıf GYO Transform Fikirtepe Projesi'nin yıl sonu değerleme raporu!

Vakıf GYO portföyünde yer alan İstanbul ili, Kadiköy ilçesi'ndeki Transform Fikirtepe Projesi'ne ait 2019 yıl sonu revize gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

Vakıf GYO sermayesini 460 milyon TL'ye çıkaracak!

Vakıf GYO'nun 230 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 460 milyon TL'ye çıkarılmasına ilişkin olarak Esas Sözleşmemizin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 7. maddesinin tadiline Sermaye Piyasası Kurulu'nun 02 Haziran 2020 tarih ve 12233903-340.05.05-E.5497 sayılı yazısı ile onay verildi.

Vakıf GYO'nun İzmir Konak Karma Projesi değerleme raporu!

Vakıf GYO İzmir Konak Karma Projesine ilişkin, Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği Madde 22 (d) uyarınca hazırlatılan değerleme raporunu yayınladı.

Vakıf GYO 2019 yılı için kar payı dağıtacak mı?

Vakıf GYO 2019 yılı hesap dönemine ilişkin olarak herhangi bir kar dağıtımı yapılamayacağı hususunun Genel Kurulun onayına sunulmasına karar verildi. 

Vakıf GYO Cubes Ankara satılık Haberi

Vakıf GYO Cubes Ankara satılık

Cubes Ankara projesi 'Ankara'nın yeni havası' sloganıyla tanıtıldı. Proje Vakıfbank ve Toplu Konut İdaresi (TOKİ) iştiraki olan Vakıf GYO imzasıyla yükseliyor.

Vakıf GYO Cubes Ankara fiyat!
Vakıf GYO Cubes Ankara fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor.Vakıf GYO Cubes Ankara fiyat bilgisi hakkında bilgi vermeden önce proje detayları ile ilgili bazı bilgiler verelim.

Çukurambar Cubes Ankara projesinde satış süreci devam ediyor. Vakıf GYO Cubes Ankara projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 6 oda1 salon olarak tasarlandı.

Vakıf GYO Cubes Ankara fiyat bilgisine değinmeden önce projenin teslimleri ile ilgili bazı bilgiler verelim. Cubes Ankara projesinin teslimlerinin 2023 yılının Aralık ayında yapılması hedefleniyor.

Vakıf GYO Cubes Ankara fiyat!
Vakıf GYO Cubes...