28 / 03 / 2024

vakıf gyo gayrimenkul portföyü

vakıf gyo gayrimenkul portföyü

Özgür Karabat, ihale kanunundan istisna tutulan Vakıf GYO’nun portföyünde 1.5 milyar TL değerinde arsa ve gayrimenkul olduğunu belirtti...

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi değerleme raporu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin değerleme raporu yayınlandı...

Vakıf GYO 2014 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini belirledi!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, şirket gayrimenkul portföyü ile 2014 yılı içinde ihtiyaç duyulan gayrimenkullerin değerleme işini yapacak firmanın tespit edildiğini Kamuyu Aydınlatma Platformu aracılığı ile duyurdu...

Vakıf GYO İzmir Konak Mersinli gayrimenkullerinin değeri ne kadar?

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir Konak Mersinli gayrimenkullerinin değerini açıkladı. İşte Vakıf GYO İzmir Konak Mersinli gayrimenkullerinin toplam değeri...

Vakıf GYO'dan Sancaktepe'ye 323 konutluk yeni proje geliyor!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Sancaktepe'de inşa edeceği yeni projesi için düğmeye bastı. Vakıf GYO Sancaktepe projesinde 323 yeni konut yer alacak...

Vakıf GYO İzmir Konak Mersinli gayrimenkullerinin değeri belli oldu!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın, İzmir ili, Konak ilçesi, Mersinli Mahallesi'nde yer alan 8604 ada 4 parsel, 8604 ada 1 parsel ve 8603 ada 1 parsellerde yer alan gayrimenkullerinin değerleri belli oldu. Peki Vakıf GYO İzmir Konak Mersinli parsellerinin değerleri ne kadar? İşte ayrıntılar...

Vakıf GYO'ya Türkiye Mükemmellik Ödülü!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Vakıf GYO), KalDer tarafından verilen ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında gösterilen “Türkiye Mükemmellik Ödülü”nü kazanarak, finans sektöründe bu ödülü kazanan ilk kuruluş oldu.

Vakıf GYO Medyan 35 projesinin değeri belli oldu! 

Vakıf GYO Medyan 35 projesinin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Vakıf GYO Medyan 35 projesinin değeri ne kadar oldu?

Vakıf GYO'nun 720 bin TL'lik kira alacağı var iddiası!

Sayıştay'ın Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na (GYO) ilişkin raporu açıklandı. Buna göre, bir şirketin Vakıf GYO'ya ödemesi gereken kira bedellerini ödemediği, Vakıf GYO'nun 720 bin Türk Lirası kira tutarı için dava açması gerektiği vurgulandı.

Vakıf GYO İzmir gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan, İzmir Aliağa ilçesindeki binaya ait 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Vakıf GYO'nun Aliağa gayrimenkulünün değeri KDV dahil 13 milyon 245 bin TL olarak belirlendi.  

Vakıf GYO Ankara Çankaya gayrimenkulünün değeri ne kadar?

Mülkiyeti Vakıf GYO'ya ait olan ve tapu kütüğünde Ankara ili, Çankaya ilçesi, Küçükesat Mahallesi, 2537 ada, 6 parsel üzerinde bulunan dükkanın değeri KDV hariç 17 milyon 475 bin TL, KDV dahil ise 20 milyon 620 bin 500 TL olarak belirlendi.

Vakıf GYO'nun 2 gayrimenkulü aylık 110.8 milyon TL'ye kiraya verildi!

Vakıf GYO'nun Kütahya İş Merkezi aylık 67 milyon 322 bin,65 TL'ye 10 yıllık süreyle, Fatih İş Merkezi aylık 43 milyon 479,20 TL'ye 10 yıllık süreyle T. Vakıflar Bankası T.A.O.'ya kiralandı. 

Vakıf GYO 2021 yılı değerleme şirketlerini seçti!

Vakıf GYO'nun portföyünde yer alan ve değerleme yaptırılması gereken her bir varlık için Arge Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık AŞ firmasından değerleme hizmeti alınmasına karar verildi.

Vakıf GYO'dan 2020 yılında 3.1 milyon TL'lik kira geliri!

2020 yılı içerisinde Vakıf GYO'nun gayrimenkul portföyünde bulunan taşınmazlara ilişkin olarak toplam 3 milyon 125 bin 823 TL kira geliri elde edildi. 

Vakıf GYO'nun yeni projeleri yolda!

Yüzlerce yıllık Anadolu kültürü mirasını yaşatmak ve ülkemize her alanda katma değer sunmak için kurulan VakıfBank iştiraki, Türkiye’nin ilk gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Vakıf GYO, 25. yaşını kutluyor.

Vakıf GYO'dan T.A.O.'ya 427.1 milyon TL'ye gayrimenkul satışı!

Vakıf GYO "T.Vakıflar Bankası T.A.O. Genel Müdürlük Hizmet Binası ve Tesisleri Projesi"nin, A Kule bloğunun ofis üniteleri içerisinden; 28.001,20 metrekare büyüklüğündeki alanı T.A.O.'ya 427.1 milyona satıyor...

vakıf gyo gayrimenkul portföyü Haberi

vakıf gyo gayrimenkul portföyü

Tartışmalı atamalarla gündemde olan Vakıfbank, geçen hafta TBMM'de onaylanan torba yasa düzenlemesiyle Kamu İhale Kanunu kapsamından çıkarıldı.

Sözcü'den Mehtap Özcan Etürk'ün haberine göre; AKP milletvekillerinin imzasıyla hazırlanan ‘Bazı Kanunlarda ve 399 sayılı KHK'de Değişiklik Yapan Kanun Teklifi', TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Cumhurbaşkanı tarafından onaylanmasından sonra yürürlüğe alınacak olan yasa Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Sermaye Piyasası Kanunu'na (SPK) ve Kamu İhale Kanunu'na tabi olmamasını hükme bağlıyor. 

Konuyla ilgili açıklamalar yapan CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat, “Kamu İhale Kanunu kapsamından böyle büyük gayrimenkullerin sahibi olan bir kamu kuruluşunun çıkarılması izaha muhtaçtır" dedi. 

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın (GYO) portföyünde 2019'daki değeri 1 milyar 87 milyon TL değerinde olan gayrimenkul ve arsa stoku bulunurken, bunların güncel değerinin 1.5 milyar TL'ye yaklaştığı öngörülüyor. 

FİNANS MERKEZİ DE VAR

Vakıf...