24 / 04 / 2024

Vakıfbank satış

Vakıfbank satış

Vakıfbank Türkiye'nin çeşitli il ve ilçelerinde bulunan 315 konut, bina, arsa, işyeri ve tarladan oluşan taşınmazlarını satışa çıkardı. İlk teklifler 30 Haziran 2012 Cumartesi günü değerlendirilecek

Ziraat ve Vakıfbank'tan satılık ucuz konutlar...

Ziraat ve Vakıfbank, ekonomik konut fırsatları sunarak ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni bir kapı aralıyor. Bankaların iş birliği ile yayımlanan satılık konutlar listesinde, 1.100.000 TL'ye 4+1 dubleks daire dikkat çekiyor. Ziraat Bankası ve Vakıfbank tarafından sunulan satılık daireler.

Vakıfbank’ta taşıt kredisi fırsatı! 48 aya varan düşük faizli kredi seçenekleri 

El araç alım satım işlemlerinizi VakıfBank'ın güvenilir çözümleriyle yapabilirsiniz. Yenilikçi ön rehin teminat yöntemiyle hem satıcılar hem de alıcılar için süreç güvenli bir şekilde işliyor. Başvurularınızı kolayca VakıfBank Mobil uygulamamızdan ya da gass.vakifbank.com.tr adresinden yapabilirsini

Vakıfbank'tan 3 bin 900 TL taksitle satılık 2+1 daire!

Vakıfbank,  240 bin TL'ye 2+1 daire fırsatı sunuyor! Döviz kurlarındaki hareketlilik ve yüksek faiz oranları nedeniyle ev sahibi olmak isteyenler zorlanırken, Vakıfbank'ın uygun ödeme koşulları ve düşük faizli konut kredileri umut ışığı oluşturuyor. 

Son dakika: Bu sefer TOKİ değil Vakıfbank müjdeyi verdi! Aylık 5.175 TL taksitle 4+1 ev!

Türkiye'nin önde gelen bankaları arasında yer alan Vakıfbank, 4+1 bir ev satışa çıkardı. Bankanın satışa sunduğu bu eve aylık 5.175 TL taksitle  sahip olabilirsiniz. İşte ayrınıtlar...

VakıfBank'tan 225 bin TL'ye satılık 3+1 daire!

VakıfBank tarafından sunulan cazip bir konut fırsatı ortaya çıktı. Banka, konut sahibi olmak isteyenlere 225 bin TL'ye satılık 3+1 daire imkanı sunuyor.

Vakıfbank'tan ikinci el taşıt kredisi! Bu fırsatı kaçırmayın, uygun faiz imkanı!

VakıfBank'ın yeni kampanyasıyla 2. el araç alım satımı güvenli ve kolay! İhtiyaçlarınızı karşılayacak cazip faiz oranları ve güvenceli ödeme seçenekleri sunuluyor. İşte ayrıntılar...

Vakıfbank'tan ikinci el taşıt kredisi! 48 aya varan vade seçenekleri!

Vakıfbank, resmi internet sitesi üzerinden bir açıklama gerçekleştirdi. Vakıfbank, ikinci el araç alım satımınızı güvenle yapabileceğinizi duyurdu. Üstelik 48 aya varan vade seçenekleriyle...

Vakıfbank hisselerinde neler oluyor? İlk saniyede 43 milyon lot

Borsadaki ani düşüşten payını alan Vakıfbank, hisse senedi seansın ilk saniyesinde beklenmedik bir şekilde 43 milyon lot satışla karşılaştı. Vakıfbank’taki bu düşüş Halkbank’ın da taban olmasına neden oldu. Geçtiğimiz hafta içinde borsada devre kesici uygulanmıştı.

Vakıf GYO, İUFM'deki 25 bin 718 metrekarelik ticari alanı 930 milyon TL'ye VakıfBank'a sattı!

Vakıf GYO, Vakıfbank'ın İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nden (İUFM) 25 bin 718 metrekare büyüklüğündeki ticari alanların satın almasına ilişkin satış vaadi sözleşmesi imzaladı. 

Vakıfbank'tan müjdeli haber! Fiat Fiorino 90 bin TL'den satılıyor! Bu fırsatı sakın kaçırmayın!

Vakıfbank elindeki otomobilleri uygun fiyata satmaya devam ediyor. Bu otomobillerden biri de Fiat Fiorino Cargo modeli oldu. Tam 90 bin Türk Lirasından satışa çıkarıldı. Otomobil satın almak isteyenler, bu fırsatı sakın kaçırmayın. Ayrıntılar haberimizde.

VakıfBank, 72.9 milyon TL'ye İUFM'den bina aldı!

VakıfBank, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nde Vakıf GYO'ya ait projenin bankanın genel müdürlük hizmet binası olarak kullanılması planlanan bölümü 72.9 milyon TL'ye satın aldı.

TVF Finansal Yatırımlar ve Vakıfbank hisse devir sözleşmesi imzaladı!

Vakıf GYO'nun hissedarı Güneş Sigorta AŞ sermayesinin yüzde 51,1'ini temsil eden hisselerin TVF Finansal Yatırımlar'a devri amacıyla, alıcı sıfatıyla TVF Finansal Yatırımlar ile satıcı sıfatıyla Vakıfbank arasında hisse devir sözleşmesi imzalandı.

VakıfBank banka gayrimenkulü konut kredisi fırsatı!

VakıfBank ipotek yolu ile bankaya geçen ikinci el konutların satışında yüzde 0.70 faiz oranı ile konut kredisi kullandırıyor.

Vakıfbank satış Haberi

Vakıfbank satış
Vakıfbank farklı il ve ilçelerde bulunan 315 gayrimenkulünü satışa çıkardı. Kapalı zarf usulü ile verilecek teklifler ilk 30 Haziran 2012 Cumartesi günü değerlendirilecek. 


Müteakip teklifler her ayın 10'u, 20'si ve 30'una kadar verilecek ve teklifler belirtilen tarihlerden sonra açılarak değerlendirmeye alınacak. 


Teklif aşamasında muhammen bedelin yüzde 15'i teminat olarak alınacak. Peşin alımlarda indirim yapılmayacak ancak vade seçenekleri sunulacak. 


Vakıfbank tarafından satışa çıkarılan konutların tam listesi için tıklayın!


Telefon: 0312 455 71 86-88-89-90-91-92-93-94

Faks: 0312 455 71 98