19 / 04 / 2024

vakıflardan istanbulda kat karşılığı

vakıflardan istanbulda kat karşılığı

İstanbul Vakıflar Bölge Müdürlüğü Üsküdar Pazarbaşı Mahallesi'nde bulunan 175 ile 261 metrekare arsalara kat karşılığı inşaat yaptırmak için ihale açtı.

Vakıflardan kiracılarına yüzde 800 zam!

Manisa Esnaf Ve Sanatkarlar Odası ve Manisa Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Bahattin Akyüz yaptığı açıklamada Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün iş yeri ve konut kiracılarına yüzde 400 ile 800 oranında zam yaptığını dile getirdi.

Vakıfbank kesenin ağzını açtı! Bu kişilere geri ödemesiz para verecek!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından Vakıfbank, her gün artan gıda fiyatları nedeniyle market alışverişi yapmakta zorlanan müşterileri için yeni bir kampanya düzenledi. Vakıfbank, kampanyaya katılan müşterilere 200 TL hediye edileceğini duyurdu.

Vakıflardan Üsküdar'da kat karşılığı kira ve işletme ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü, mülkiyeti Aziz Mahmut Hüdayi Vakfına ait olan arsa vasıflı taşınmaz için yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkıyor.

Togg için Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankaları harekete geçiyor! Kar etmeden kredi…

Bakan Nebati, Ziraat Bankası, Halkbank, Vakıfbank ve katılım bankalarının Togg almak isteyenler için gerekli teşvikleri vereceklerini açıkladı. İşte o açıklamanın detayları… 

İBB'nin vakıflardan aldığı taşınmazlar inceleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) müfettişleri, önceki yönetimde İBB'nin bazı tanıdık isim ve vakıflardan kullanılamaz haldeki milyonlarca TL'lik taşınmaz aldığını tespit etti. 

İBB’nin TÜGVA’dan geri aldığı yurtta kira krizi!

Ekrem İmamoğlu'nun protokollerini iptal ettiği vakıflardan TÜGVA'ya verilen Maslak'taki yurt binasının İstanbul Üniversitesi'ne (İÜ) tahsis edilmesi gündeme geldi. İBB'nin kiracısı olduğu binanın kira sözleşmesi mülk sahibi tarafından feshedilince tahsis yapılamadı.

Manisa tarihi Hacı Hasan Camisi restorasyonunda sona geliniyor!

Demirci Belediye Başkanı Selçuk, "Vakıflardan buranın yeniden restore edilip, sağlam hale getirilmesi hususunda destek istedik. Desteği aldık ama inşaat safhasında birtakım şansızlıklar yaşamıştık. Artık hepsinin sonuna geldik" diye konuştu...

Vakıfbank da konut kredisi faizini yüzde 0.99'a indirdi!

Ziraat Bankası'nın başlattığı faiz indirimi kampanyasına Vakıfbank da katıldı. Vakıfbank 180 ay vadeli konut kredilerinde faizi yüzde 0.99'a düşürdü.

Vakıf Katılım 1,62 milyarlık kira sertifikası hacmine ulaştı!

Vakıf Katılım Genel Müdürü İkram Göktaş, "2017'de 1,62 milyar liralık kira sertifikası işlem hacmine ulaştık." dedi. 

Vakıf Katılım'dan rekor kira sertifikası ihracı!

Vakıf Katılım, 500 milyon lira ile yurt içi piyasadaki en yüksek tutarlı kira sertifikası ihracını gerçekleştirdi.

Vakıf Katılım'dan 450 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Vakıf Katılım, iştiraki Vakıf Varlık Kiralama AŞ aracılığı ile 450 milyon TL tutarında kira sertifikası ihracı gerçekleştirerek 450 milyon TL yeni kaynak temin etmiş oldu..

Vakıf Katılım'dan 200 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Vakıf Katılım, iştiraki Vakıf Varlık Kiralama AŞ aracılığıyla  200 milyon TL tutarındaki ilk ve en yüksek tutarlı özel sektör kira sertifikası ihracını yaptı. 

Vakıf Katılım'dan 150 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Vakıf Katılım iştiraki olan Vakıf Varlık Kiralama A.Ş. aracılığıyla 150 milyon TL tutarındaki ikinci kira sertifikası ihracını gerçekleştirdi. 90 gün vadeli ihraca, ihraç tutarının iki katından daha fazla talep geldi.

vakıflardan istanbulda kat karşılığı Haberi

vakıflardan istanbulda kat karşılığı

Tahmini bedeli 490 bin 518 YTL'den 644 bin 636 YTL'ye kadar yükselen arsaların geçici teminatı ise 14 bin 715 YTL ile 19 bin 339 YTL arasında.


İhale, 15 Nisan 2008 saat 10.30 ile 14.00 arasında İstanbul Vakıflar Bölge Müdürlüğü Hizmet Binası'nda kapalı teklif usulü ile yapılacak.


Tel: 0 212 251 88 10 - (2519 - 2520) ...