23 / 04 / 2024

valentino seramik grubu

valentino seramik grubu

İtalyan moda firmalarından Valentino, seramik grubuyla Türkiye pazarına giriş yaptı...

Kale Grubu, fabrika yatırımına başlıyor!

Avrupa’nın 5’inci, dünyanın ise 15’inci büyük seramik karo üreticisi konumunda bulunan Kale Grubu, yeni şirket satın alımı veya yeni fabrika yatırımları hayata geçirmeyi planlıyor.

Kale Grubu 63’üncü yılını kutladı!

Kale Grubu’nun “63’üncü Kuruluş Yıl Dönümü” ve geleneksel “Seramik Bayramı” grubun üretildiği Çanakkale’nin Çan ilçesinden uzaktan erişimle kutlama yapıldı.

Akgün Şirketler Grubu ABD’ye seramik fabrikası kuracak!

Yaklaşık olarak 17 yıl önce Sakarya’da kurdukları granit seramik fabrikası ile üretime başlayan Akgün Grubu, bugün 14 fabrika ve 4 bin çalışan ile 45 ülkeye ihracat yapmaya devam ediyor. 

Basın Ekspres NG Residence fiyat listesi!

Basın Ekspres NG Residence fiyat listesi 503 bin TL'den başlıyor. NG Residence projesi İstanbul Güneşli Basın Ekspres bölgesinde NG Kütahya Seramik Grubu tarafından hayata geçirildi...

NG Residence Basın Ekspres'te 4 bin 900 TL taksitle!

NG Kütahya Seramik Grubu tarafından hayata geçirilen NG Residence Basın Ekspres projesinde peşin ödemelerde yüzde 12 indirim sağlanıyor. NG Residence Basın Ekspres'te fiyatlar 503 bin TL'den başlıyor.

Kale Grubu savunma ve havacılık sektörlerinde de faaliyet gösteriyor!

Seramik sektörünün öncülerinden Kale Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Zeynep Bodur, “Seramikle topraktan başladığımız yolculuk savunma ve havacılıkla gökyüzüne taşındı." dedi.

Kale Grubu, sinterflex fabrikasının temelini attı!

Kale Grubu, 59. Kuruluş Yıldönümü ile Geleneksel Seramik Bayramı etkinlikleri kapsamında yeni granit fabrikası ve duvar karosu masse hazırlık tesislerinin açılışını gerçekleştirirken, sinterflex fabrikasının temelini attı.

NG Residence Güneşli ödeme planı!

NG Kütahya Seramik Grubu tarafından hayata geçirilen NG Residence 132 bin metrekare alanda inşa ediliyor. 1+1 ve 2+1 dairelerden oluşan projenin Haziran 2017'de teslim edilmesi planlanıyor.

NG Residence Güneşli iletişim!

İstanbul Güneşli'de yapılacak olan NG Residence projesi NG Kütahya Seramik Grubu'nun ilk konut projesi. NG Residence Güneşli projesinin lansmanı 5 Nisan'da gerçekleştiriliyor...

Kale Grubu Pakistan'da fabrika açacak!

Türk şirketlerinin yeni gözdesi Pakistan'a bir dev daha giriyor. Kale Grubu, Anadolu ve Zorlu Holding'in ardından Pakistan'a yatırım yapma kararı aldı. Şirket, Pakistan'a seramik fabrikası kurmaya hazırlanıyor.

Kale Seramik Vakfı, Çanakkale'deki okulları yeniliyor!

Kale Seramik Vakfı’nın (KSV) ‘İlk İşim Okullarda Değişim’ projesi kapsamında Çan’da Meslek Edindirme Kursunu bitiren ustalara sertifikaları Kale Grubu Başkanı Zeynep Bodur Okyay tarafından verildi.

Yurtbay Seramik'ten sonbahara yakışan iki seri daha!

Yurtbay Seramik’ten Gusto’dan sonra sonbahara yakışan iki yeni seri daha: Samba ve Antikwood. Her ikisi de natürel ürün grubu içinde ve ahşap dokulu.

Kale Grubu'nun yatırımları 1.5 milyar dolara ulaştı!

Çanakkale Seramik, Kalebodur ve Kalekim markalarını bünyesinde barındıran Kale Grubu, 58'nci kuruluş yıldönümü ve geleneksel "Seramik Bayramı"nı Çanakkale'nin Çan ilçesinde düzenlediği bir törenle kutladı.

valentino seramik grubu Haberi

valentino seramik grubu
KoruFlorya projesinde kullanımına başlayan Valentino seramikleri, Ceramiche Piemme adıyla Türkiye pazarına girdi. Ceramiche Piemme İhracat Müdürü Bruno Tironi, Türkiye'deki lüks konut projelerinin onları Türkiye pazarına girmek için teşvik ettiğini...