28 / 03 / 2024

vali Mehmet Celalettin Lekesiz

vali Mehmet Celalettin Lekesiz

Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz kimdir? Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Celalettin Lekesiz, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor?

Tekirdağ'a 5 milyar TL'lik yatırım!

Vali Mehmet Ceylan Başkanlığında Tekirdağ İl Koordinasyon Kurulu 2017 Yılı 3. Dönem (Temmuz) toplantısı gerçekleştirildi.

Ardahan Göle Otogarı'nın temeli atıldı!

Ardahan'ın Göle ilçesinde Göle Kayak Merkezi, Göle Otogarı ve Göle Anneler Camii'nin temeli atıldı. Temel atma törenine Vali Mehmet Emin Bilmez katıldı.

Eastanbul Mühendislik İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Eastanbul Mühendislik İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Dış Ticaret Anonim Şirketi Vali Mehmet Türkoğlu, S. Ali Elamej ve A. I. Almashıkhı ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Kırıkkale Silah İhtisas OSB'de arsa tahsisleri için ön talepler alınıyor!

Türkiye'nin ilk Silah İhtisas Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) arsa tahsisleri için ön talepler alınmaya başlandı. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz: "2017 yılı itibarıyla talep patlaması bekliyoruz." dedi.

Fatih Otlukçu Parkı hizmete açıldı!

Ali Kuşçu Mahallesi Otlukçu Yokuşu Sokak’ta inşası süren Şeyh-ül İslam Mehmet Celalettin Cami’nin arkasındaki alan Fatih Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yeni bir park olarak düzenlenerek, hizmete açıldı.

Mehmet Erkoç yapımı devam eden bulvarları inceledi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Vali Mustafa Hakan Güvençer ile yapımı devam eden Sümbüllü, Boğaziçi ve Mehmet Ali Kısakürek Bulvarlarında incelemelerde bulundu.

Fatih Otlukçu Yokuşu'na yeni park!

Şeyhül İslam Mehmet Celalettin Cami inşaası arkasında kalan 613,84 m² lik alan mahalle sakinlerinin ve cami cemaatinin oturma ve dinlenme ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir park olarak hizmet etmek üzere projelendiriliyor.

Celalettin Ökten Hoca Ortaokulu’nun temeli atıldı!

Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu açılışı ve Ümraniye Celalettin Ökten Hoca İmam Hatip Ortaokulu’nun temel atma töreni Milli Eğitim Bakanı Sayın Prof. Dr. Nabi Avcı’nın teşrifleriyle gerçekleşti.

Ümraniye Celalettin Ökten Hoca İHO'nun temeli atıldı!

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Ümraniye'deki Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu'nun açılışı ile Celalettin Ökten Hoca İmam Hatip Ortaokulu'nun temel atma törenine katıldı.

Nevşehir'de Bereket Ormanları projesi hayata geçirildi!

Nevşehir 'de oluşturulan Gönül Elçileri Bereket Ormanı 'na ilk fidanı Vali Mehmet Ceylan ve eşi Zuhal Ceylan dikti.

Mehmet Kılıçlar: Turizm için yeni arayışlara yönelmeliyiz!

Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, Başkent'te turizmi daha çekici kılacak yeni arayışlar gerektiğini belirtti. Anadolu Turizm İşletmecileri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Seçim Aydın, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Kılıçları ziyaret etti.

Kırıkkale'de Mehmetçik Dershanesi açıldı!

Kırıkkale Vali Yardımcısı Abdullah Arslaner, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Kaya ve Belediye Başkan Yardımcısı Halil Danacı, hafta sonları Kırıkkale Lisesinde faaliyet gösterecek dershanenin açılışını gerçekleştirdi.

İstanbul Valisi değişti, TRT Genel Müdürü Samsun Valisi oldu!

Resmi Gazete'de yayımlanan Valiler Kararnamesine göre, Emniyet Genel Müdürlüğüne Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz, Ankara Valiliğine Mehmet Kılıçlar, İstanbul Valiliğine Vasip Şahin atandı. TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, Samsun Valisi oldu.

vali Mehmet Celalettin Lekesiz Haberi

vali Mehmet Celalettin Lekesiz

Mehmet Celalettin Lekesiz kimdir?

Mehmet Celalettin LEKESİZ 1962 Yozgat – Yerköy doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini Yerköy’de yaptıktan sonra, 1986 yılında Ankara Üniversitesi,Siyasal Bilgiler Fakültesi’nden mezun oldu.

1987 yılında Kırşehir Valiliği’nde Kaymakam adaylığı yaparak, Mülki İdare Amirliği mesleğine girdi. 1988 yılında bir yıl süre ile İngiltere’de, İngilizce Dil Eğitimi aldıktan sonra; 1990 yılından itibaren sırasıyla Tefenni (Burdur), Köprübaşı (Manisa), Yusufeli(Artvin) ve Divriği (Sivas) Kaymakamlıkları yaptı. Daha sonra İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğü, Araştırma Planlama Koordinasyon Kurulu Başkanlığında Daire Başkanlığı, Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, Teftiş Kurulu Başkanlığında Mülkiye Müfettişliği ve Mülkiye Başmüfettişliği, Personel Genel Müdürlüğü, Amasya Valiliği görevlerini yaptıktan sonra 11.06.2009 tarih ve 15064 nolu müşterek kararname ile Hatay Valiliği'ne atandı.

75. Dönem Kaymakamlık Kursu, Yazılı ve Sözlü...