26 / 04 / 2024

vali Mustafa Yaman

vali Mustafa Yaman

Kırklareli Valisi Mustafa Yaman kimdir? Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Yaman, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Yaman...

Mustafa Sandal oğulları için 1 milyon dolara ev aldı!

Çubuklu Vadi Konakları'ndaki evini satıp 3 milyon doların 2 milyon dolarını eski eşi Emina Jahovic'e veren Mustafa Sandal'ın geriye kalan 1 milyon dolar ile oğulları Yavuz ve Yaman için birer daire satın aldığı öğrenildi. 

Bilecik'teki riskli binalar tek tek yıkılıyor!

Bilecik'te tehlike oluşturan metruk binaların yıkımları kontrollü olarak gerçekleştiriliyor. Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, beldeki metruk binaların bir bir yıktıklarını anlattı.

Çorum’da kentsel dönüşüme tam destek!

Çorum Heyeti, Vali Mustafa Çiftçi’nin öncülüğü ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret ederek Çorum için yatırım ve hizmet taleplerini sundu…

Mardin Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu açıldı!

Mardin Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Mustafa Yaman,  Mardin Artuklu ilçesinde inşaatı tamamlanan, Emine-Behçet Keleşoğlu İlkokul ve Ortaokulu'nun açılışını yaptı.

İzmir Vali Konağı 9 Eylül müzesi olsun önerisi!

İzmir Konak’ta Mithatpaşa Caddesi ile Mustafa Kemal Sahil Bulvarı arasında yer alan ve Vali Konağı olarak kullanılan tarihi bina evsizlere kaldı.

Hitit Üniversitesi MYO kampüsünün inşaatı 9 ayda bitirilecek!

Çorum Sungurlu’ya gelen Vali Mustafa Çiftçi, KYK Yurdu ziyaretinden sonra, Hitit Üniversitesi Sungurlu Meslek Yüksekokulu Kampüs inşaatını inceledi. Vali Çiftçi, inşaatın 9 aya kadar biteceğini söyledi.

Balsa Botanik Ve Peyzaj Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Balsa Botanik Ve Peyzaj Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yaman tarafından kuruldu. 

Adıyaman'a yapılması planlanan ulaşım yatırımları TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Sezgin Tanrıkulu 2018 yılında Adıyaman iline yapılması planlanan ulaşım yatırımlarının neler olduğunu sordu..

Süryanilerin yaptığı Akitu Oteli Mardin'de hizmete girdi!

40 yıl önce İsviçre'ye göç eden Süryaniler Mardin'de yaptığı otel hizmete girdi. Akitu Oteli'nin açışında Vali Mustafa Yaman konuştu...

Malatya'ya yeni sağlık yatırımları geliyor!

Vali Mustafa Toprak, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekterliği yetkilileri ile bir araya geldi. Toplantıda, Malatya’nın sağlık sektöründe büyük gelişmeler kat ettiğini ve bir sağlık merkezi olma yönünde önemli adımlar attığını belirtildi.

Bilecik Bayırköy'e yeni futbol sahası!

Bilecik’in Bayırköy Beldesi’nde yapımı devam eden futbol sahasında sona yaklaşılıyor. Belde Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet KAsapoğlu’nu ziyaret ederek sahanın tamamlanma sözleşmesini imzaladı.

Adıyaman mermeri Uzakdoğu'nun gözdesi!

Adıyaman'da üretilen mermerin büyük kısmı Ortadoğu ve Uzakdoğu ülkelerine satılıyor- ATSO Başkanı Mustafa Uslu "Adıyaman mermeri Uzakdoğu'nun gözdesi haline geldi. Geçen yıl ilimizden 180 milyon dolar civarında mermer ihracatı yapıldı" dedi.

Adıyaman Yeni Hükümet Konağı'nda çalışmalar ne durumda?

Adıyaman Valiliği tarafından 2015 yılı Ekim ayında görkemli bir törenle temeli atılarak Vali Mahmut Demirtaş tarafından her aşaması bizzat takip edilen Yeni Hükümet Konağı inşaatında çalışmalar seri bir şekilde devam ediyor.

vali Mustafa Yaman Haberi

vali Mustafa Yaman

Mustafa Yaman kimdir?

1961 yılında Çorum İlinin Osmancık İlçesinde doğdu. İlkokul, Orta ve Lise öğrenimini Osmancık İlçesinde tamamladı.1985 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu ve Avukatlık stajını bitirdi.


1986 yılında Kütahya İlinde Kaymakam Adayı olarak göreve başladı. Bilgi ve görgü artırmak amacı ile 1 sene Belçika'da kaldı. Kaymakam Adaylığı stajı döneminde Ürgüp Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu. Kura ile Almus Kaymakamlığına başlayarak daha sonra Mazgirt, Bozova, Delice, Beypazarı ve Niksar İlçelerinde Kaymakamlık yaptı.


İçişleri Bakanlığı Merkez Teşkilatına Hukuk Müşaviri olarak atandı. Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcılığı, Personel Genel Müdür Yardımcılığı, Personel Genel Müdürlüğü, Tunceli Valiliği ve Giresun Valiliği görevlerinde bulundu.


Mustafa Yaman 13.03.2011 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan 12.03.2011 tarih ve 27873 Sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ve Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan...