25 / 04 / 2024

Validebağ camiyi kim yaptıracak

Validebağ camiyi kim yaptıracak

İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, Validebağ Korusu'nun yanına yapılmak istenen caminin finansörü olduğu iddialara cevap verdi. Peki Çağlar, Validebağ Korusu cami inşaatı iddiaları için ne dedi? İbrahim Çağlar kimdir?

Kadir Topbaş'tan, Validebağ Korusu ve İGDAŞ açıklaması!

Kadir Topbaş'tan, Validebağ Korusu ve İGDAŞ açıklaması geldi. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş gündeme dair açıklamalar yaparak Validebağ Korusu, İgdaş'ın özelleştirilmesi ve Karaman'daki olaya değindi.

Kore lideri Kim Jong-un başkentteki havaalanı inşaatını eleştirdi!

Kuzey Kore lideri Kim Young-un başkent Pyongyang'da devam eden havaalanı inşaatı hakkında eleştiride bulundu. Bazı değişiklikler yapılmasını emreden lider, binanın tasarımını 'yabancı bir binanın kopyası' olarak değerlendirdi.

Validebağ'da inşaat durdu, sıra mahkeme kararında!

Validebağ'da inşaat durdu, sıra mahkeme kararında. Üküdar'da yer alan Validebağ Korusu'nun bitişiğindeki arsada başlanan cami inşaatında faaliyetlerin, mahkemeden konuyla ilgili yazı gelinceye kadar durdurulması kararı alındı.

Validebağ'da halk kazandı!

Validebağ Korusu'nun bitişiğindeki arsada başlanan cami inşaatında faaliyetlerin, mahkemeden konuyla ilgili yazı gelinceye kadar durdurulması kararı alındı. Validebağ Korusu'ndaki cami yapımı olayında kazanan taraf vatandaş oldu.

Validebağ'da yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı!

İSTANBUL Üsküdar'da bulunan Validebağ'da yürütmeyi durdurma kararı kaldırıldı. Validebağ Korusu'nda nöbet tutan vatandaşlar, kurdukları çadırlarda yağmurdan korunmaya çalıştı. Polisler de ıslanmamak için eylemcilerin çadırlarına sığındı.

Validebağ Korusu nasıl gidilir?

Validebağ Korusuna nasıl gidilir? Validebağ Korusu nerede? Validebağ Korusu nerede, nasıl gidilir? Üsküdar Validebağ Korusu yol tarifi var mı? Hababam Sınıfı Validebağ Korusu'nda mı çekildi? Validebağ adı nereden geliyor? Validebağ Korusu nasıl gidilir?

Kadir Topbaş, Validebağ Korusu için ne dedi?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Validebağ Korusu'nda yapılmak istenen cami projesi için ne dedi? Kadir Topbaş Validebağ Korusu cami inşaatı için ne dedi? İşte Kadir Topbaş'ın Validebağ Korusu açıklamaları..

Kadir Topbaş: Validebağ'da cami için engel kalmadı!

Validebağ ' daki cami inşaatına ilişkin yürütmeyi durdurma ve plan iptali kararına itirazlarının kabul edildiğini belirten Topbaş, " Burada cami yapılabilir hale geldi " dedi...

Kadir Topbaş'tan Validebağ açıklaması!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul 7. İdare Mahkemesi'ne yaptıkları itiraz sonucunda Validebağ korusunun yanına yapılan inşaatla ilgili yürütmeyi durdurma kararının iptal edildiğini söyledi

Validebağ'da semt sakinleri mahkemeye itiraz edecek!

Üsküdar Validebağ Korusu'nun bitişiğindeki arazide başlanan cami inşaatıyla ilgili semt sakinlerini adına dava açan avukat Gülsüm Özdemir, mahkemenin yürütmeyi durdurma kararını kaldırmasına itiraz edeceklerini açıkladı.

Validebağ'da cami inşaatı durduruldu!

Üsküdar Kaymakamlığı ' nda yapılan toplantıda, Üsküdar Belediyesi ve Validebağ gönüllüleri masaya oturdu. Belediye ile yıkımın durdurulması konusunda uzlaşıldı. 30 Ekim günü inşaatın durdurulacağı söylendi...

Validebağ’da anlaşma sağlandı!

Üsküdar ilçesindeki Validebağ Korusu’na yapımı planlanan ve günlerdir ülke gündemine oturan sosyal tesis ve cami inşaatının mahkeme süreci bitene kadar durdurulmasına karar verildi. İşte gelişmeler...

Validebağ’da taraflar masaya oturdu!

Üsküdar ilçesindeki Validebağ Korusu’na yapımı planlanan ve günlerdir ülke gündemine oturan sosyal tesis ve cami inşaatının mahkeme süreci bitene kadar durdurulmasına karar verildi. İşte gelişmeler...

Validebağ camiyi kim yaptıracak Haberi

Validebağ camiyi kim yaptıracak

Validebağ Korusu'nun yanına yapılmak istenen ve tartışmalara neden olan caminin finansörü olduğu öne sürülen İstanbul Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, "Validebağ’a yapılmak istenen caminin finansörü ben değilim" dedi.


Çağlar: "Mescit için kurulan derneğin üyesiyim"


Caminin finansmanı ile ilgili kendisi hakkındaki iddialardan haberdar olmadığını söyleyen Çağlar şunları söyledi:‘’ Validebağ Korusu’nun yakınında bulunan Çamlıca Konakları sitesinde oturuyorum. Çamlıca Konakları'nda 280 hane var. Bir mescit ihtiyacı olduğu için site yönetimi bir mescit yapma kararı aldı. Mescidin yapılması için bir dernek kurulması lazımdı. Bana ‘sende üye olur musun?’ dediler ben de kurulan derneğe üye oldum. Zaten bu karar bütün sitenin ortak aldığı bir karar. Şu anda Validebağ’da yapılmak istenen cami için herhangi bir bağış yapmadım. Kurulan derneğin bir üyesi olduğum için ileride dernek...