24 / 04 / 2024

Van Maraş Caddesi dönüşüm planı

Van Maraş Caddesi dönüşüm planı

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in verdiği talimatla başlatılan kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

KKTC'den Kapalı Maraş çıkışı: 3 yılın ardından yeni bir ilk

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde 1974 yılından bu yana kapalı olan Maraş'ın yeniden yerleşime açılmasının gündeme geldiği bugünlerde KKTC'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Maraş'ın Demokrasi Caddesi ile sahil kısmının bir bölümü 8 Ekim 2020'de açılmıştı.

Van’daki eski tekel binası kültür evine dönüştürülüyor!

Van’da Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan eski tekel binasını Kültür Evi’ne dönüştürülmesi kapsamında yapılan çalışmalarda, binanın çevresi kapatılarak, olası tehlikelerin önüne geçildi…

Van Milli Egemenlik Caddesi ve Maraş Caddesi dönüşecek!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in verdiği talimatla başlatılan kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Hünkar Sofrası Van'da açıldı!

Van’da lokanta sektöründe ilin kültürünü yansıtacak olan Hünkar Sofrası İkinisan Caddesi’nde açıldı. Burada konuşan Van TSO Başkanı Necdet Takva, kentte 2016 yılında açılan işyeri sayısının kapanan işyeri sayından iki kat daha fazla olduğunu söyledi.

Kıvanç Tatlıtuğ Bağdat Caddesi'nden 2 dükkan aldı!

Yatırımlarını gayrimenkule yapan Kıvanç Tatlıtuğ bugüne kadar İstanbul'un Avrupa yakasından evler satın almıştı. Oyuncu bu kez farklı bir semte yöneldi. 9 ay önce Bağdat Caddesi'nden 2 büyük dükkan aldı.

Van'da modern Tarım Müdürlüğü binası yapımı tamamlanıyor!

Deprem sonrası birçok kurum binası yenilenen Van'da, İskele Caddesi üzerinde bulunan Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü'nün modern hizmet binası tamamlanmak üzere.

Van Sanat Parkı hizmete açıldı!

Van Sanat Parkı hizmete açıldı. Van'ın Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Gümrük Binası' nın yıkımının ardından da, İpekyolu Belediyesi söz konusu boşalan park arsasını park yaptı.

Van AVM 2015 Eylül'de açılacak!

GYH Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, kentteki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Cumhuriyet Caddesi'nde temeli atılacak olan Van AVM ile ilgili sunum yaptı. Van AVM 'nin 2015 Eylül'de açılması bekleniyor...

Global Yatırım'dan Van'a 50 milyon dolarlık yatırım!

Global Yatırım Holding (GYH) Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Bensel, kentteki bir otelde düzenlediği basın toplantısında, Cumhuriyet Caddesi'nde temeli atılacak olan Van AVM ile ilgili sunum yaptı.

Van'da yıkım çalışması yapılan bina çöktü: 3 yaralı

Van, Zübeyde Hanım Caddesi'nde bulunan ve depremde ağır hasar gören 5 katlı bir binanın yıkım çalışması yapılırken çöktü ve 3 kişi yaralandı

Trabzon'da 1 milyon TL'ye depolu mağaza!

T.C. Trabzon 3. İcra Müdürlüğü, Trabzon ili Merkez Çarşı mahallesi, Maraş caddesi mevkiindeki depolu mağazayı 1 milyon 88 bin 718 TL'den satışa çıkardı. Satış, 27 Ocak 2012 Cuma günü 10:30-10:40 saatleri arasında gerçekleştirilecek

KKTC'den Maraş, Vanlı depremzedelere açılsın önerisi!

KKTC İnsan Hakları Derneği Başkanı Hasan Yılmazışık, Van depremzedelerinin, 1974den bu yana yerleşime kapalı olan Gazimağusa bölgesindeki kapalı Maraşa yerleştirilmesini önerdi

Trabzon'da icradan 1 milyon 88 bin TL'ye satılık mağaza!

Trabzon 3. İcra Müdürlüğü, Trabzon İli, çarşı Mahallesi, Maraş Caddesi, 177 ada, 11 parselde yer alan 11 nolu depolu mağaza vasıflı taşınmazı satışa sunuyor

Van Maraş Caddesi dönüşüm planı Haberi

Van Maraş Caddesi dönüşüm planı

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmaları kapsamında Milli Egemenlik Caddesi sil baştan düzenleniyor.

Van Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in talimatıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı'nca gerçekleşen yeni projelerle kentte değer katacak prestij caddeler yapılacak. Çalışmalarda 1,2 kilometrelik Milli Egemenlik Caddesi ve yaklaşık 500 metrelik Maraş Caddesi 2. Etap çalışmaları (Kültür Sarayı ile Çohaz Petrol arasındaki) nisan ayının ikinci haftasında başlayacak ve yılsonuna kadar tamamlanıp vatandaşların hizmetine açılacak.

İhale süreci tamamlanan ve yaklaşık 5 milyon TL'ye mal olacak projede Milli Egemenlik ve Maraş 2. etap cadde çalışması tamamlanarak kent estetiğine uygun olarak dizayn edildi.

Büyükşehir Belediyesi tarafında kısa bir...