27 / 04 / 2024

Van Milli Egemenlik Caddesi kentsel dönüşüm

Van Milli Egemenlik Caddesi kentsel dönüşüm

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in verdiği talimatla başlatılan kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

O ilde yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla 11 adet Hazine arsası satılıyor! Milli Emlak'tan fırsat! 

Van Milli Emlak, Van ili İpekyolu, Edremit ve Tuşba ilçelerinde yer alan 11 adet Hazine arsasını yüzde 20 indirim ve taksit imkanıyla satıyor. Peki Van'da yer alan arsaların fiyatları ve büyüklükleri ne kadar?

Milli Emlak, o ildeki 9 konutu 24 taksitle satıyor! 2+1, 3+1 ev arayanlara müjde! 625 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Van Milli Emlak Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan ve Şerefiye mahallelerinde yer alan 1 adet 2+1 ve 8 adet 3+1 olmak üzere 9 konutu 24 ay taksitle satıyor. İşe ayrıntılar...

Milli Emlak, o ilde 2+1, 3+1 konut satıyor! 625 bin TL'den başlayan fiyatlar ve 24 taksit fırsatıyla!

Van Milli Emlak, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan ve Şerefiye Mahallelerinde yer alan 1 adet 2+1 ile 8 adet 3+1 konutu satıyor. İşte tüm merak edilen ayrıntılar...

Milli Emlak o ilde 170 bin TL'den başlayan fiyatlarla 5 arsayı satıyor! 24 taksit ve yüzde 20 indirim fırsatı!

Van Milli Emlak Müdürlüğü, Van ili, Edremit ilçesi, Şabaniye ve Bakacık Mahallelerinde yer alan 5 adet arsayı 24 taksit ve yüzde 20 indirim fırsatıyla satıyor. İşte ayrıntılar...

O ilde yüzde 20 indirim ve 24 ay taksitle 3 arsa satılıyor!

Van Milli Emlak Müdürlüğü, Van ili, Edremit ilçesi, Bakacık ve Kurubaş mahallelerinde yer alan 3 arsayı yüzde 20 indirim ve en fazla 2 yıl taksitle satıyor. İşte fiyatlar ve merak edilen ayrıntılar...

Milli Emlak o ilde kamu konutu hissesi satıyor! Yatırımcılar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi, Bahçıvan Mahallesi'nde yer alan kamu konutunun hissesini satışa çıkardı. Yatırımcıların merakla beklediği ihale 10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek.

Milli Emlak'tan satılık konut fırsatı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi Bahçıvan Mahallesi'ndeki konutu satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 10 Ağustos 2022 tarihinde saat 16:40'da yapılacak.

Milli Emlak o ilde kamu konutu hissesi satıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Van ili, İpekyolu ilçesi Bahçıvan Mahallesi'ndeki kamu konutunu satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen satış ihalesi 10 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:20'de yapılacak.

Van'da 11.3 milyon TL'ye satılık arsa!

Van Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü, Van İpekyolu'nda yer alan arsayı 11 milyon 275 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Van İpekyolu'nda 11.3 milyon TL'ye satılık arsa! 

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Van İpekyolu'nda bulunan arsayı 11 milyon 275 bin TL bedelle satışa çıkardı. 

Van Milli Egemenlik Caddesi ve Maraş Caddesi dönüşecek!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in verdiği talimatla başlatılan kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Van'da 5.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Van İpekyolu'nda yer alan arsayı 5 milyon 600 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Van İpekyolu'nda 5.6 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Van Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Müdürlüğü İpekyolu Bahçıvan'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı.

Van Milli Egemenlik Caddesi kentsel dönüşüm Haberi

Van Milli Egemenlik Caddesi kentsel dönüşüm

Van Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmaları kapsamında Milli Egemenlik Caddesi sil baştan düzenleniyor.

Van Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre; Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez'in talimatıyla hayata geçirilen kentsel dönüşüm ve yenileme çalışmaları hızla devam ediyor. Fen İşleri Daire Başkanlığı'nca gerçekleşen yeni projelerle kentte değer katacak prestij caddeler yapılacak. Çalışmalarda 1,2 kilometrelik Milli Egemenlik Caddesi ve yaklaşık 500 metrelik Maraş Caddesi 2. Etap çalışmaları (Kültür Sarayı ile Çohaz Petrol arasındaki) nisan ayının ikinci haftasında başlayacak ve yılsonuna kadar tamamlanıp vatandaşların hizmetine açılacak.

İhale süreci tamamlanan ve yaklaşık 5 milyon TL'ye mal olacak projede Milli Egemenlik ve Maraş 2. etap cadde çalışması tamamlanarak kent estetiğine uygun olarak dizayn edildi.

Büyükşehir Belediyesi tarafında kısa bir...