19 / 04 / 2024

Van Şerefiye Çarşı mahalleleri kentsel dönüşüm

Van Şerefiye Çarşı mahalleleri kentsel dönüşüm

Bakanlar Kurulu kararı gereğince, Van'ın İpekyolu İlçesi'ne bağlı Şerefiye ve Çarşı Mahalleleri'ndeki bazı alanlar kentsel dönüşüm alanı ilan edildi..

Van Peynirciler Çarşısı'nda dükkanlar hazır!

Restorasyon çalışmaları tamamlanan, muhteşem bir görünüm kazanan Tarihi Peynirciler Çarşısı esnafları yeni yerlerine taşınarak açılışa hazırlanıyor. 

Van İpekyolu'ndaki 2 mahallede kentsel dönüşüm yapılacak!

Bakanlar Kurulu kararı gereğince, Van'ın İpekyolu İlçesi'ne bağlı Şerefiye ve Çarşı Mahalleleri'ndeki bazı alanlar kentsel dönüşüm alanı ilan edildi..

Van Gölü için 100 milyon liralık arıtma tesisi yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi Van Su ve Kanalizasyon İdaresinden (VASKİ) yapılan açıklamaya göre, vatandaşların yıllardır beklediği arıtma tesisinin tam kapasite ile çalışması için düğmeye basıldı. 

Kıvanç Tatlıtuğ Tarabya'da müstakil ve bahçeli bir ev arıyor!

Kıvanç Tatlıtuğ evinde iki köpek, bir kedi ve kuş besliyor. Tatlıtuğ, hayvanlarının daha rahat hareket etmesi için müstakil ve bahçeli bir ev arıyor.

Van Erciş'e modern semt pazarı geliyor!

Van Erciş Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Şirin Yaşar, bölgedeki vatandaşlar için birçok yatırımı hizmete sundu. 96 standın bulunduğu ilçede modern semt pazarı inşa edilecek.

Van'da yeni okullar inşa edilecek!

Van Valisi İbrahim Taşyapan, kentteki eğitim yatırımları ve akademik başarı durumunu değerlendirdi. Toplantıda, kentte inşa edilecek yeni okullar için uygun yerlerin hızla belirlenmesi gerektiği belirtildi.

Van'daki imar ve kentsel dönüşüm sorunu çözülecek!

Vali İbrahim Taşyapan’ın Van Büyükşehir Belediye Başkanlığına vekaleten atanmasının ardından genel sekreterliğe başlayan Mehmet Yaşar, kentteki ziyaretlerini sürdürüyor.

Mehmet Yaşar: Van'da imar ve kentsel dönüşüm sorunu var!

Van Büyükşehir Belediye Genel Sekreteri Mehmet Yaşar, genel sekreterlik görevine getirildikten sonra bir taraftan belediyeye bağlı kurumları ziyaret ederken, bir taraftan da sorunların giderilmesi konusunda çalışmalarını yürütüyor.

Van Merkez Şerefiye'de son teslim günü bugün!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme Projesi'ndeki 248 adet konutun hak sahipleri 28 Kasım - 21 Aralık 2016 tarihleri arasında konutlarını teslim alacaklar.

TOKİ Van Şerefiye'de yedek sözleşme dönemi başlıyor!

Van Şerefiye Kentsel Yenileme Projesi kapsamında; TOKİ stoğunda bulunan 18 konut için sözleşme dönemi başlıyor.

TOKİ Van Şerefiye'de sözleşme dönemi başlıyor!

Van Şerefiye Kentsel Yenileme Projesi kapsamında; stokta bulunan 18 konut için yedek hak sahiplerine satış sözleşmesi imzalatılacak.

Van Merkez Şerefiye'de konut teslimleri başlıyor!

Van Merkez Şerefiye Mahallesi Kentsel Yenileme Projesinde T1-9A/B, T1-10A/B, T1-11A/B, T2-10, T2-11, T2-13, T2-14 ve T2-15 bloklarda yer alan 248 adet konutun hak sahipleri 28 Kasım - 21 Aralık 2016 tarihleri arasında konutlarını teslim alacaklar.

Van Şerefiye TOKİ sözleşmelerinde son gün bugün!

TOKİ Van Merkez Şerefiye Mahallesi'ndeki konutların kura çekilişi 9 Kasım 2016 tarihinde gerçekleşti. Van Şerefiye TOKİ sözleşmelerinde son gün bugün olarak belirlendi.

Van Şerefiye Çarşı mahalleleri kentsel dönüşüm Haberi

Van Şerefiye Çarşı mahalleleri kentsel dönüşüm

Van'ın İpekyolu İlçesi'ne bağlı Şerefiye ve Çarşı Mahalleleri'ndeki bazı alanlarda kentsel dönüşüm yapılacak. 

Bakanlar Kurulu'nun kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan ettiği bölgeler bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.

Van İli, İpekyolu İlçesi, Şerefiye ve Çarşı Mahalleleri Sınırları İçerisinde Bulunan Bazı Alanların Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı İlan Edilmesi Hakkında Karar için