19 / 04 / 2024

van toki satışları

van toki satışları

Van'da TOKİ tarafından geliştirilen konut projeleri ve sosyal donatı yatırımlarıyla deprem ve terörün yarattığı tahribat ortadan kaldırılıyor...

TOKİ'den 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildi...

TOKİ ihtiyaç sahibi olan vatandaşları ev sahibi yapmak için çalışmalarına devam ediyor. TOKİ'den yapılan açıklamada, Ankara, İstanbul, Erzurum, Adana ve toplam 26 ilde ucuz konut satışları için tarih verildiği kaydedildi.

Van’da konut satışları 2019’da arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2019’un konut satış rakamlarını açıkladı. Van’da konut satışları 2019 yılında 2018 yılına göre arttı. Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek Van’daki konut satışlarının artmasıyla ilgili değerlemeler yaptı

TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor?

TOKİ dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ nerelere ev yapıyor? TOKİ satışları hangi illerde?

Türkiye'nin farklı yerlerinde uygun fiyat ve ödeme kolaylığıyla binlerce vatandaşı ev sahibi yapan TOKİ dar gelirli vatandaşlar için birçok ilde bulunan konutları açık artırma usulüyle satışa sundu.

Aynı evde ikamet edenler TOKİ konut satışları için başvuru yapabilir mi?

TOKİ alt ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam ediyor. Kurum bu kapsamda bu ay 1.697 konutu hak sahiplerine teslim edecek. Peki aynı evde ikamet edenler TOKİ konut satışları için başvuru yapabilir mi?

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge satışları ne zaman başlayacak?

TOKİ Kayaşehir 22. Bölge için düğmeye bastı. İhale hazırlığına başlayan TOKİ proje kapsamında 854 adet konut inşa edecek. Peki TOKİ Kayaşehir 22. Bölge satışları ne zaman başlayacak?

TOKİ açık artırma konut satışları ne zaman?

TOKİ açık artırma ile konut satacak. TOKİ Kayaşehir açık artırma fiyatları dairelerde 658 bin TL'den, işyeri fiyatları ise 321 bin liradan başlıyor. Peki TOKİ açık artırma konut satışları ne zaman?

Van'da Ağustos ayında konut satışları arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Van Bölge Müdürü Özer Coşğun, Van’da konut satışlarının yüzde 14,4 arttığını açıkladı.

Van'da konut satışları arttı!

TÜİK tarafından açıklanan haziran ayı konut satış istatistiklerine göre, Van'da konut satışları arttı.

TOKİ Uşak 1051 kentsel yenileme projesinde satışlar başlıyor!

Uşak'a inşa edilen 1.051 konutluk ve 923 iş yerinden oluşan dev projede satışlar için geri sayım başladı.

3 soruda TOKİ satışları nasıl yapılır?

TOKİ'nin hayata geçirdiği konutları satın alabilmek için, öncelikle dairenin hangi satış türü ile satışa sunulduğunun bilinmesi gerekiyor. Peki, TOKİ satışları nasıl yapılır?

Manisa Halıkent TOKİ Konutları'nda satışlar hızlandı!

TOKİ tarafından Manisa Halıkent'te inşa edilen konutların satışları devam ediyor. 151 daireden 36'sı hala satılmadı. Satışlar hızlandı.

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri satışları!

TOKİ Erzurum Aşkale Evleri satışları 27 Haziran - 30 Eylül 2016 tarihleri arasında yapılacak. Projede toplamda 17 adet konut satışta.

van toki satışları Haberi

van toki satışları

Deprem ve terörden büyük zarar gören Van'da sosyal donatıları ve yeşil alanlarıyla yeni yerleşimler kuran TOKİ, 30 bin konutu kapsayan konut projeleriyle şehirden deprem ve terörün izlerini silmeye çalışıyor.

Van'ın Tuşba ilçesindeki Tarihi Van Evlerinin açılışını gerçekleştiren Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, şehrin yenilenmesi hedefiyle Van'a ve ilçelerine önemli hizmetlerin gerçekleştirildiğini belirtti.

TOKİ Dergi'de yer alan habere göre; Bakan Kurum, bu doğrultuda 200 günlük eylem planının hazırlandığını, kente bugüne kadar TOKİ vasıtasıyla yaklaşık 3 milyar 700 milyon TL'lik yatırım yapıldığını, parkları, yeşil alanları, cami ve sosyal donatılarıyla 30 bin konutun 120 bin vatandaşın hizmetine sunulduğunu söyleyerek, "Van, âdeta yeniden inşa ediliyor" diye konuştu.

ERCİŞ'TE DÖNÜŞÜM

Erciş'te 149 hektarlık alanda kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğünü, TOKİ'nin 4 hektarlık alanda iş yerlerinin imalatını tamamlama aşamasına...