24 / 04 / 2024

Vanucci Gesso mutfakları

Vanucci Gesso mutfakları

Göz alıcı mutfakların önde gelen markası Vanucci, Gesso ile mutfaklarda şıklık ve fonksiyonelliği bir arada sunuyor. Parlak yüzeyi ile dikkat çeken model, dekorasyonda minimalist, sıcak ve modern tarzı sevenlerin favorisi olmaya aday.

AYT Home'dan Rational mutfaklar serisi!

AYT Home yeni tasarım Rational mutfaklar ile ayrıcalıklı yaşam imkanı sunuyor. Rational, dar çerçeveleri şık siyah camla birleştiriyor.

MOD Bahçelievler, geniş mutfaklarıyla müstakil ev konforu sağlıyor!

Birinci el konut sahibi olmak isteyenlerin öncelikli taleplerinin başında büyük mutfak geliyor. Kullanıcı talepleri doğrultusunda proje geliştiren MOD Gayrimenkul’ün geniş ölçekli planladığı MOD Bahçelievler dairelerinde yer alan mutfakların büyüklüğü 12.84 ile 13.62 metrekare arasında değişiyor.

Füzyon tencere mutfakların başrol oyuncusu olacak!

Yenilikçi mutfak markası Emsan’ın pişirmede devrim niteliği taşıyan Füzyon düdüklü tenceresi, Kurban Bayramında da mutfakların başrol oyuncusu olacağa benziyor.

Kaliteli mutfak evin değerini arttırıyor!

Demsaş Mutfak & Banyo Satış Müdürü Ayşegül Helva, “Evlerin merkezi mutfaklar, diğer mekanlara kıyasla evin en önemli çalışma ve yaşam alanıdır.” diyor.

İntema Mutfak ile bahar mutfaklarınızda!

İntema Mutfak, 1 Nisan’da başlayacak Bahar Kampanyası ile mutfağını yenilemek isteyenlere yüzde 40’a varan indirim kampanyası sunuyor. Kampanya kapsamında ankastre seti tercih edenler ise ek olarak yüzde 25 indirimden faydalanabiliyor.

Küçük mutfaklar için pratik çözümler!

Koçtaş, evini güzelleştirmek isteyen herkesin ilk adresi olmaya devam ediyor. Koçtaş’ta yer alan katlanır, pratik ve kolay taşınabilir ürünleri mutfağınıza uygun dekorasyon fikirlerinizle birleştirerek hayalinizdeki mutfağa sahip olabilirsiniz.

Emsan Melisa: Hanım hanımcık bir kahvaltı seti!

Mutfakların vazgeçilmez markası Emsan, farklı tarzlardaki ürün ve serileriyle her zevke hitap ediyor. Pembe rengin zarif çizglilerle buluştuğu Melisa Kahvaltı Seti, misafirleri için şık masalar hazırlamak isteyen hanımların beğenisini kazanıyor

Tureks Stone ile mutfaklarda bitmeyen bahar tazeliği!

Tureks Stone, özel yüzey işleme teknikleriyle ortaya çıkardığı benzersiz ürünlerle mutfakları yeni baştan yaratıyor. Tureks Stone, bahara yenilenerek girmek isteyenlere 25 muhteşem koleksiyon sunuyor.

Emsan Nar serisi ile damaklarda enfes tatlar!

Mutfakların vazgeçilmez markası Emsan, Nar serisi kek kalıplarıyla damaklarda enfes tatlar bırakmaya geliyor. Hem miniklerin hem de büyüklerin sevdiği leziz kekler Nar kek kalıplarında hayat buluyor

Parland Seasons ile dört mevsim rengarenk mutfaklar!

Bakış açısında sanatın önemli bir yere sahip olduğu Porland, tasarıma ve tasarımcıya verdiği değer ile her sezon özellikle masa üstü trendlere yön veren önemli çalışmalara imza atıyor.

Dijital sıhhi tesisat teknolojisi mutfak ve banyodaki yerini alıyor!

Son yıllarda, gitgide daha fazla dijital sıhhi tesisat ürününün banyo ve mutfakların tüm alanlarına yenilikçi fonksiyonlar getirdiği görülüyor.

Fakir Rouge yeni yılda mutfakları canlandırıyor!

Sevdikleriniz için muhteşem kahvaltılar hazırlayacağınız ve onlara kendi ellerinizle yaratıcı lezzetler sunacağınız Rouge serisi, yeni yılda da kırmızının cazibesini mutfağınıza taşıyor.

Emsan Füzyon Tencere ile aynı anda iki yemek pişirin!

Pişirme sırasında kapağı açılabilen ilk düdüklü tencere. Mutfakların yenilikçi markası Emsan, bir ilke imza atarak pişirme sırasında kapağı açılabilen, aynı anda iki yemek pişirme özelliğine sahip düdüklü tencere tasarladı.

Vanucci Gesso mutfakları Haberi

Vanucci Gesso mutfakları

Özgün tasarımlarıyla mutfaklara ışıltılı ve estetik bir görsellik kazandıran Vanucci, modern modeli Gesso ile sade şıklığı yeniden yorumluyor. Ahşap görünümü ve yalın çizgileriyle beğeni toplayan model, her zevke uygun renk alternatifleriyle sade ve modern bir görünüm sunuyor.


Şık ve sade tasarımı ile göz dolduran Gesso, geniş tezgah altı çekmeceleri ve kullanışlı kiler dolaplarıyla fonksiyonel bir alan yaratıyor. Ahşabın sıcaklığını, Quarzo modelini farklı renklerdeki cam kapaklar ile birleştiren mutfak tasarımı, evinizin şıklığını tamamlıyor.


Göz yorucu detayları tercih etmeyenlerin favorisi Gesso; parlak ahşap kaplama alternatifleriyle 2 adet malzeme seçeneği sunuyor. Quarzo, cam kapaklarda ise 10 farklı renk seçeneği bulunuyor.


Modern ve minimalist çizgileriyle dikkat çeken Gesso mutfak; şık ve fonksiyonel tasarımıyla evlerin cazibe merkezi olan mutfakları çekici hale...