26 / 04 / 2024

varlıbaşlar Uphill Court konutları

varlıbaşlar Uphill Court konutları

Teknik Yapı ve Varlıbaşlar Yapı'nın inşa ettiği Uphill Court Ataşehir ve Uphill Court Bahçeşehir'de vadeye yönelik kampanyası devam ediyor.

Bağlar'da dönüşüm 4 ay sonra başlayacak!

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmalarına 4 ay sonra başlanacağı açıklandı.

Diyarbakır Bağlar’da kentsel dönüşüm için dev işbirliği!

Diyarbakır’da kentsel dönüşüme ihtiyaç duyulan bölgelerin başını çeken Bağlar ilçesinde sorunun çözümü için önemli bir adım atıldı. Bağlar ilçe belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile koordineli çalışıp 5 yılda kentsel dönüşümü gerçekleştirecek.

Sefa İnşaat’ın Kızılay bağışları platin madalya ile ödüllendirildi!

Sefa İnşaat,Türk Kızılayı’nın gelenekselleşen Kızılay Bağışçıları Madalya Töreni’nden ödülle döndü. 2018 yılında gerçekleşen ödül töreninden de ödül alan Sefa İnşaat, bu yıl platin madalyaya sahip oldu.

Diyarbakır Bağlar'daki 6 katlı bina için yıkım bekleniyor!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Muradiye Mahallesi'nde bulunan Güllü apartmanı için yıkım kararı alınmıştı. Boşaltılan 6 katlı binanın yıkılması bekleniyor.

Yeni Başlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!    

Yeni Başlar İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret  Limited Şirketi Sancaktepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kişi tarafından kuruldu. 

Tarsus Bağlar Cami'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, Bağlar Cami'nin temelini attı.

Üniversitelere yapılacak bağışların KDV istisnasında yeni düzenleme!

Üniversitelere yapılacak bağışların KDV istisnasına yeni düzenleme geldi. İstisna için belli durumlarda ruhsat yerine üniversitenin inşaatla ilgili sorumlu biriminin uygun görüşü aranacak...

Pendik Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesinin 5. spor kompleksi olan Güllübağlar Spor Kompleksi'nin temeli törenle atıldı.

Kartal Bağlar Sitesi temel atma töreni yarın!

Türkiye’ye örnek oluşturan Dönüşümde Kartal Modeli çalışmaları kapsamında yarın saat 11.00’da Bağlar Sitesi’nde temel atma töreni düzenlenecek...

Esenyurt Bağlarçeşme 1/5000 ölçekli plan askıda!

Esenyurt İlçesi, Bağlarçeşme Mahallesi, 1166 ada, 3, 9 parsellerin tamamı 1166 ada, 6, 2 parselin bir kısmı ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli plan bugün askıya çıkarıldı.

Bağcılar Bağlar Mahallesi imar tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi'ne bağlı Bağlar Mahallesi'ndeki bir alana ilişkin imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Süleyman Varlıbaş, yeni şirket kurdu!

Süleyman Varlıbaş, bugün yeni şirket kurdu. 50 bin TL sermaye bedeline sahip şirketin adı ise Varyap Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi... İşte detaylar...

Diyarbakır Başlar Barajı'nın inşaatı tamam!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Diyarbakır'da inşa edilen Başlar Barajı'nın tamamlandığını açıkladı. Başlar Barajı'nın sulama maksatlı inşa edildiği belirtildi.

varlıbaşlar Uphill Court konutları Haberi

varlıbaşlar Uphill Court konutları

Firma, anlaşmalı bankalarla yüzde 50 peşinatla yapılan satışlara, 48 ay vade ve sıfır faiz veya yüzde 40 peşinatla faizsiz 36 ay vade yapıyor. Dövizle satışta ise peşinat gözetmeksizin 96 aya kadar yüzde sıfır faiz uygulanıyor. Teknik Yapı Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, "Ekonomik konjonktüre bağlı olarak, vadeleri uzatıyoruz ve faiz oranlarında değişiklikler yapıyoruz" dedi.

(Takvim)