23 / 04 / 2024

varlık kiralama ihracı

varlık kiralama ihracı

Kira sertifikası (sukuk) yani varlık kiralama şirketleri tarafından ihraç edilen ve sahiplerinin bu varlık veya haktan elde edilen gelirlerden payları oranında hak sahibi olmalarını sağlayan, faizsiz bankacılık ilkelerine uygun menkul kıymetleri arttı.

Bereket Varlık Kiralama'nın 60 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Bereket Varlık Kiralama'nın 84 gün vadeli, planlanan tutar 40 milyon TL olmak üzere,  60 milyon TL'ye kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracına ilişkin Tertip İhraç Belgesi SPK tarafından onaylandı. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın 1.2 milyar TL'lik kira sertifikası ihracına onay!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın beş adet 300 milyon TL, bir adet 400 milyon TL ve bir adet 500 milyon TL nominal tutarında kira sertifikaları ihracı için SPK'ya yaptığı başvuru onaylandı.

Bereket Varlık Kiralama 150 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Bereket Varlık Kiralama, 81 gün vadeli, planlanan tutar 100 milyon TL olmak üzere, yatırımcılardan gelebilecek yatırım taleplerinin azami oranda karşılanması maksadıyla 150 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu.

Bereket Varlık Kiralama 230 milyon TL kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Bereket Varlık Kiralama 45 gün vadeli, planlanan tutar 160 milyon TL olmak üzere, 230 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu.

Vakıf Varlık Kiralama 1 milyar TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Vakıf Varlık Kiralama, 1 milyar Türk Lirası tutarında, azami 200 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK'ya başvurdu. 

Vakıf Varlık Kiralama 70 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Vakıf Varlık Kiralama, 70 milyon Türk Lirası tutarında, azami 130 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK'ya başvurdu. 

Vakıf Varlık Kiralama 250 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu!

Vakıf Varlık Kiralama, 250 milyon Türk Lirası tutarında, azami 375 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikaları ihracı için SPK'ya başvurdu. 

Bereket Varlık Kiralama'nın 35 milyon TL'lik kira sertifikası ihracına SPK'dan onay!

Bereket Varlık Kiralama'nın 60 gün vadeli, planlanan tutar 35 milyon TL olmak üzere, 50 milyon TL'ye kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı SPK tarafından onaylandı...

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın 300 milyon TL'lik kira sertifikaları ihracı onaylandı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama tarafından azami 365 gün vadeli, 300 milyon Türk Lirası tutarındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na 8 Şubat 2021 tarihinde yaptığı Tertip İhraç başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı.

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın 400 milyon TL'lik kira sertifikaları ihracı onaylandı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama tarafından azami 365 gün vadeli, 400 milyon Türk Lirası tutarındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na 8 Şubat 2021 tarihinde yaptığı Tertip İhraç başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı.

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın 450 milyon TL'lik kira sertifikaları ihracı onaylandı!

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama tarafından azami 365 gün vadeli, 450 milyon Türk Lirası tutarındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin SPK'ya yaptığı başvuru onaylandı.

Bereket Varlık Kiralama'dan 60 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Bereket Varlık Kiralama tarafından 84 gün vadeli, planlanan tutar 40 milyon TL olmak üzere, yatırımcılardan gelebilecek yatırım taleplerinin azami oranda karşılanması maksadıyla 60 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu.

Bereket Varlık Kiralama'dan 150 milyon TL'lik kira sertifikası ihracı!

Bereket Varlık Kiralama tarafından 91 gün vadeli, planlanan tutar 100 milyon TL olmak üzere, yatırımcılardan gelebilecek yatırım taleplerinin azami oranda karşılanması maksadıyla 150 milyon TL'sine kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK'ya başvurdu.

varlık kiralama ihracı Haberi

varlık kiralama ihracı

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre kira sertifikası, varlık kiralama şirketleri tarafından ihraç edilen ve sahiplerinin bu varlık veya haktan elde edilen gelirlerden payları oranında hak sahibi olmalarını sağlayan, faizsiz bankacılık ilkelerine uygun menkul kıymetleri arttı.

Albaraka Türk, 98 gün vadeli 250 milyon TL tutarında kira sertifikası gerçekleştirdi. Böylece Albaraka Türk'ün 2018 yılı içinde toplam sukuk ihracı 2.1 milyar TL'ye ulaştı. 

Kuveyt Türk son olarak gerçekleştirdiği kira sertifikası ihracını, gelen 640 milyon TL'lik talep üzerine toplam 600 milyon TL olarak tamamlandı. Kuveyt Türk, yılbaşından bu yana 4.3 milyar TL'lik kira sertifikası ihracı yaptı. 

Türkiye Finans'ın iştiraki TF Varlık Kiralama'nın 440 milyon lira değere ulaşan kira sertifikası ihracı, Ekim ayında 95 gün vadeli olarak yurt içi piyasaya sunuldu. Türkiye Finans, bu yıl toplam...