16 / 04 / 2024

Varlık Kiralama kira sertifikası satışı

Varlık Kiralama kira sertifikası satışı

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın 180 gün vadeli, 500 milyon TL tutarındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na 25 Temmuz 2018 tarihinde yapmış olduğu Tertip İhraç başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı...

Bereket Varlık Kiralama kira sertifikası nihai getiri oranı ne kadar?

Bereket Varlık Kiralama'nın yurt içi halka arz ihracına ilişkin kira sertifikalarının yıllık basit getiri oranı yüzde 18,00, dönemsel getiri oranı ise yüzde 4,5863 olarak belirlendi.

Yatırım Varlık Kiralama kira sertifikasının 4. kupon faizi yüzde 4,6575!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKS62115 ISIN kodlu kira sertifikasının 4.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 4,6575 oldu.

Bereket Varlık Kiralama kira sertifikaları ihracı için SPK'ya başvurdu!

Bereket Varlık Kiralama tarafından 20 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak, yurtiçinde kira sertifikaları ihraç edilmesine ve buna ilişkin olarak SPK ve diğer ilgili makamlara başvurularak gerekli izinlerin alınmasına karar verildi. 

Emlak Katılım Varlık Kiralama kira sertifikası ihraç edecek!

Emlak Katılım Varlık Kiralama A.Ş 15 milyar TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak kira sertifikaları ihraç edecek.

Yatırım Varlık Kiralama kira sertifikasının 5.kuponunu ödedi!

Yatırım Varlık Kiralama'nın TRDYVKSA2119 ISIN kodlu kira sertifikasının 5.kupon ödeme dönemine İlişkin kar payı oranı yüzde 4,6896 oldu. 

TF Varlık Kiralama kira sertifikasının portföy varlığını belirledi!

TF Varlık Kiralama'nın kira sertifikalarının ihracına dayanak teşkil eden, ilgili ihracın mevcut getirisi ile uyumlu, 500 milyon TL tutarlı finansman desteği, başlangıç portföy varlığı olarak belirlendi...

Emlak Katılım Varlık Kiralama kira sertifikası ihraç edecek!

Emlak Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikası ihracında referans alınacak, 90/10 kar paylaşım oranı üzerinden, 1 aylık katılma havuzunun yıllık basit brüt getirisi Emlak Katılım'ın internet sitesinde günlük olarak yayınlanacak.

Yatırım Varlık Kiralama kira sertifikasının 2. kupon faizi yüzde 2,9372!

Yatırım Varlık Kiralama'nın 728 gün vadeli,  75 milyon TL tutarındaki Yönetim Sözleşmesine Dayalı kira sertifikalarının satış işlemleri tamamlandı. TRDYVKS32217 ISIN kodlu kira sertifikasının 2.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 2,9372 olarak kesinleştirildi.

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama kira sertifikalarının ihraç belgesini yayınladı!

Aktif Bank Sukuk Varlık Kiralama, yurt içinde halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere ihraç edilecek kira sertifikalarına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan ihraç belgesini yayınladı. 

TF Varlık Kiralama kira sertifikası ihracının sermaye piyasası aracı notunu yayınladı!

TF Varlık Kiralama, 179 gün vadeli 100 milyon Türk Lirası tutarlı, fazla talep gelmesi durumunda ek satış ile halka arz tutarı 1 milyar 500 milyon Türk Lirası tutarına kadar artırılabilecek kira sertifikası ihracı için SPK'ya sunulan "Sermaye Piyasası Aracı Notu"nu yayınladı.

Yatırım Varlık Kiralama kira sertifikasının 2. kupon kar payı oranı yüzde 4,0305!

Yatırım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının 2.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 4,0305 olarak kesinleştirildi...

Katılım Varlık Kiralama kira sertifikasının 8. kupon kar payı oranı yüzde 3,3036!

Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikasının 7.kupon ödeme dönemine ilişkin kâr payı oranı yüzde 3,3036 olarak kesinleştirildi...

Nurol Varlık Kiralama kira sertifikası limit başvurusu yapacak!

Nurol Varlık Kiralama Yönetim Kurulu, yurt içinde ihraç edilecek olan kira sertifikası ihraç limit başvurusu yapılmasına oybirliği ile karar verildi...

Varlık Kiralama kira sertifikası satışı Haberi

Varlık Kiralama kira sertifikası satışı

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) tertip ihraç belgesi hakkında açıklama yaptı.

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama tarafından, Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı ve yetkili yatırım kuruluşu olarak yer alacağı, yurtiçinde, halka arz edilmeksizin nitelikli yatırımcılara satılmak üzere, Yönetim Sözleşmesine ve Alım-Satıma dayalı, hibrit yapıda;azami 180 gün vadeli, 400  milyon TL tutarındaki kira sertifikaları ihracına ilişkin Sermaye Piyasası Kurulu'na 19 Ağustos 2018 tarihinde yapmış olduğu Tertip İhraç başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı.

KT Kira Sertifikaları Varlık Kiralama'nın KAP açıklaması: 

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş.'nin fon kullanıcısı olarak yer alacağı, yurtiçinde, 7.000.000.000 Türk Lirası tutarlı program kapsamında farklı tertip, vade ve Kira Sertifikaları Tebliği'nde öngörülen kira sertifikası çeşitlerine dayalı olarak veya bunların birlikte kullanılması suretiyle halka arz...