28 / 03 / 2024

Vartaş İnşaat fikirtepe evleri

Vartaş İnşaat fikirtepe evleri

Vartaş İnşaat Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçiriceği yeni projesini yakında satışa çıkaracak. Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede konut ve ticari birimler yer alacak...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Ceylan İnşaat'tın Zer Göztepe projesiyle Fikirtepe'ye 675 konut geliyor!

Ceylan İnşaat'tın Zer Göztepe projesiyle Fikirtepe'ye 675 konut geliyor. Proje 3 blok şeklinde yükselecek.

Zer Göztepe projesi yolda!

Ceylan İnşaat, Fikirtepe’deki Zer Göztepe projesini İlbank ve KİPTAŞ ortaklığı ile hayata geçiriyor. 105 bin metrekare inşaat alanlı Zer Göztepe projesi, İller Bankası garantör ortaklığı ile Ceylan İnşaat’ın projesi olarak inşaa edilecek.

Başarır İnşaat bu yıl Anadolu'da konut Avrupa yakasında ofis inşa edecek!

Başarır İnşaat, Fikirtepe ve Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşümle proje gerçekleştirecek, Avrupa yakasına da Zeytinburnu’da ofis projesi ile geçecek.

İstanbul 216 Konutları’nda Öğretmenler Günü kampanyası!

Baysaş İnşaat, Fikirtepe’de hayata geçirdiği İstanbul 216 Konutları projesinde Öğretmenler Günü haftası süresince eğitimcilere özel indirim fırsatı sunuyor

İstanbul 216 Konutları’nda Kurban Bayramı’na özel yüzde 0.70 faiz!

Baysaş İnşaat, Fikirtepe’de hayata geçirdiği İstanbul 216 Konutları projesinde Kurban Bayramı’na özel yüzde 0.70 faiz imkânı sunuyor.

Vartaş Renovia Projesi için resmi tapusunu aldı!

Vartaş İnşaat birinci adası için son resmi tapusunu aldı. Yetkililerden aldığımız bilgiye göre Renovia Projesinin önünde hiç bir engel kalmadı.

Fikirtepe Vartaş adasında, resen tevhide Mahkemeden durdurma!

Vartaş İnşaat'ın daha önce aracılar vasıtasıyla teklif sunduğu ve vatandaşın kabul etmesine rağmen, imza almaktan imtina ederek vatandaşın tapulu mülkünün bakanlık maheretiyle resen tevhit edilip projeye başlamayı tercih etmesi şimdilik mahkemeye takıldı,

Erkan İnşaat Fikirtepe Projesi: Pırlanta Göztepe!

Erkan İnşaat Fikirtepe projesi Pırlanta Göztepe, Mayıs 2017'de teslim ediliyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Pırlanta Göztepe projesinde fiyatlar 540 bin 65 liradan başlıyor. Projede

Vartaş'ın Fikirtepe'deki ikinci adasında sözleşme fesihleri!

Fikirtepe'de ilk imzaları yüzde 50 oranlarıyla toplayarak anlaşan ve bir kaç puan daha artırımı yoluyla toplamda beş ada ile anlaşan Vartaş firmasının anlaştığı ikinci adasında vatandaşlar sözleşme fesihlerine başladı.

Şua İnşaat Fikirtepe ve Kartal'da kentsel dönüşüm yapacak!

İlk adımı Fikirtepe ve Kartal'da atacak Şua İnşaat, Göztepe Merdivenköy ve Alaşehir Barbaros mahallelerinde proje geliştirme çalışmalarına devam ediyor. Bu iki proje de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçecek.

Şua İnşaat Fikirtepe'de dönüşüm projesini hayata geçirecek!

İlk adımı Fikirtepe ve Kartal'da atacak Şua İnşaat, Göztepe Merdivenköy ve Alaşehir Barbaros mahallelerinde proje geliştirme çalışmalarına devam ediyor.

Şua İnşaat Fikirtepe projesi, Kadıköy'ün en iddialı projesi!

İlk adımı Fikirtepe ve Kartal'da atacak Şua İnşaat, Göztepe Merdivenköy ve Alaşehir Barbaros mahallelerinde proje geliştirme çalışmalarına devam ediyor. Bu iki proje de kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçecek.

Vartaş İnşaat fikirtepe evleri Haberi

Vartaş İnşaat fikirtepe evleri



Vartaş İnşaat girişimi ile yükselecek olan Vartaş Fikirtepe projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek.


 Kadıköy  ile E-5 Otoyolu arasında kalan Merdivenköy, Fikirtepe ve Dumlupınar'da yer alan bölgenin iyileştirilmesi ve fiziksel koşulların değiştirilmesi amacı ile yükselecek olan Vartaş Fikirtepe projesi toplamda 3 bin 800 konuttan oluşacak. Projede aynı zamanda 25 bin 700 metrekare ticari ünite alanı ve 83 bin 200 metrekareyi kapsayan ofis alanı bulunacak. 


Vartaş İnşaat Fikirtepe projesinin inşaat alanı konut kısmı 485 bin 660 metrekare, ticari kısmı ise 331 bin 760 metrekareyi kapsayacak büyüklüğe sahip. 


Toplamda 817 bin 420 metrekarelik inşaat alanına sahip olan Vartaş Fikirtepe'nin inşaat çalışmalarının  2016 yılına kadar bitirilmesi planlanıyor. 




Telefon: 444 99 02

Web: http://www.vartas.com.tr/

Gülay...