25 / 04 / 2024

varto muş camisi ne zaman açılacak

varto muş camisi ne zaman açılacak

Varto’da 46 yıldır hizmet veren Merkez Camisi' nin yıktırılıp yerine yenisinin yapımına başlandı. Varto’da bir ilk olacak cami inşaatına kış sezonunun başlaması nedeniyle ara verildi...

Muş'ta kentsel dönüşüm kapsamında 112 daire yıkılıyor!

Muş'ta, 1966 yılında yaşanan Varto depreminden sonra yapılan ve "beyaz bloklar" olarak bilinen lojmanlar yıkılıyor.

Muş Varto'nun çehresi yeni yatırımlarla değişti!

İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirme yapılan Muş'un Varto Belediyesi, inşa ettiği projelerle ilçenin ekonomik ve sosyal alanlarda kalkınmasını sağladı.

Antalya'daki 12 blokluk 11 katlı rezidans inşaatı durduruldu mu?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat takip ettiği ve Akdeniz’in en büyük camisi olan Akdeniz Üniversitesi Camii’nin önünde ve Akdeniz Üniversitesi’nin giriş kapısının yanında konumlanan 12 blokluk 11 katlı rezidansın inşaatı durdu mu?

Muğla Seydikemer'deki Eşen Camisi restore edilecek!

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde bulunan ve 148 yıl önce inşa edilmiş olan Eşen Camisi'nin restorasyonuna başlandı...

Muş'ta bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Muş ili, Varto ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Şaban Ağa Camisi restore edilecek!

Muğla'nın Yatağan ilçesindeki 3 bin yıllık Stratonikeia Antik Kenti'nde bulunan, Osmanlı dönemine ait Şaban Ağa Camisi'nin restorasyonu yapılacak.

Muş Varto'nun alt yapısı sil baştan!

Muş'un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, ilçede devam eden yol yapım çalışmalarını denetledi.Çetin, ''2016 yılı yatırım programında Özel İdare Genel Sekreterliği ve KÖYDES projesi kapsamında 2015 yılında kalan ve 2016 yılında yaz sezonunda yapılması planlanan asfalt yol çalışması yapılacak.''dedi.

Muş Varto'ya 100 sosyal konut müjdesi!

Muş Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Varto ilçesi için çok güzel projeleri olduğunu belirterek, "Bunlardan bir tanesi konut projesi'' dedi. 100 konutluk proje evsiz hiç kimseler için hayata geçecek.

Muş Varto'nın yolları yenileniyor!

Muş'un Varto ilçesi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çamur ve toz nedeniyle halkın şikayetçi olduğu yollarda parke döşeme çalışmaları başlattı.

Muş Varto'da çevre düzenlemesi yapılıyor!

Varto Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, mahallelerde park, kavşak ve yol kenarlarındaki ağaçlandırma, çiçeklendirme ve peyzaj düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Muğla Çandır Cami hizmete açıldı!

Çandır Cami Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Arif Yalılı'nın açıklaması Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, çökme tehlikesi nedeniyle 2 yıl önce yıkılarak yöre halkı tarafından imece usulü ile yeniden yapılan Çandır Camisi, hizmete girdi.

Muğla Şaban Ağa Camii restore edilecek!

Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış Stratonikeia Antik Kenti'ndeki Osmanlı dönemine ait Şaban Ağa Camisi, restore edilecek. Muğla'nın Yatağan ilçesinde bulunan caminin restorasyon çalışmalarına ileriki günlerde başlanacak.

Muğla Seydikemer'e Anadolu İmam Hatip Lisesi geliyor!

Muğla Seydikemer'de, 24 derslikli yatılı Anadolu imam hatip lisesi, 200 yataklı pansiyon, uygulama camisi, spor salonu ve kütüphane yapımı için protokol imzalandı.

varto muş camisi ne zaman açılacak Haberi

varto muş camisi ne zaman açılacak


Muş'un Varto ilçesinde geçtiğimiz aylarda inşaatına başlanılan ve hava şartlarından dolayı yapımına ara verilen cami inşaatı hayırseverlerden yardım bekliyor. Varto’da 46 yıldır hizmet veren Merkez Camisi'nin yıktırılıp yerine yenisinin yapımına başlanılmış, bin kişinin namaz kılabileceği cami, 500 kişilik taziye evi, morg ve cenaze yıkama yeri, kadın taziye evi gibi ekleri ile Varto’da bir ilk olacak cami inşaatına kış sezonunun başlaması nedeniyle ara verildi. Konu ile ilgili açıklama yapan Varto Cami Yapma ve Yaşatma Derneği 2. Başkanı Remzi Tepe “İnşaatımıza mevsim şartları nedeniyle zorunlu olarak ara verdik. Kış olması nedeniyle de bir tuğlada sen koy kampanyası yapmayı düşünüyoruz. Kaba inşaatın bu yaz bitmesi planlanmıştı ancak eski caminin yıkımı için Ramazan ayının bitmesi beklendiğinden bu planımız gerçekleşmedi. Projemiz Varto’ da bir...