25 / 04 / 2024

varyap plaza ulaşım

varyap plaza ulaşım

Varyap Plaza projesi Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. Toplamda 50 ofisten oluşan Varyap Plaza, düzenlenen Varyap Yatırım Ayları kampanyası kapsamında yüzde 25 oranında indirim imkanı sağlıyor.

Varyap Plaza'da hemen teslim yüzde 25 indirimle!

Teslimlerin hemen yapıldığı Varyap Plaza projesinde düzenlenen Varyap Yatırım Ayları kampanyası kapsamında yüzde 25 oranında indirim avantajı sağlanıyor. Kampanya Nisan sonuna kadar devam edecek.

Varyap Plaza'da teslimler başladı!

Pendik'te yer alan Varyap Plaza'nın inşaatı tamamlanırken projedeki ofis ve dükkanlar teslim edilmeye başladı. Projedeki son ofis ve dükkanlar için Varyap 60 aya sıfır faiz imkanı sunan özel bir kampanya düzenledi.

Varyap Plaza Pendik nerede? Telefon numarası!

Tuzla Tersanesi'nin arka tarafında hayata geçirilen Varyap Plaza Pendik nerede, ulaşım, kroki, telefon ve adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Varyap Plaza nerede ?

Varyap Plaza nerede , nasıl gidilir , konumu ve ulaşımı hakkındaki tüm bilgiler haberimizin içinde yer alıyor...

Varyap Plaza satış ofisi nerede ?

Varyap Plaza satış ofisi Pendik'te Tuzla Tersaneleri'nin hemen arkasında yer alıyor. Varyap Plaza Pendik'te Gebze Sanayi Bölgesi ile Bankalar Operasyon Merkezleri bölgesinde yükseliyor.

Varyap Plaza mağdurlarından protesto gösterisi!

Varyap Plaza'dan ofis ya da dükkan alan ve tapularını alamayan vatandaşlar, Varyap Genel Müdürlüğü önünde eyleme başladı. yıllardır tapularına kavuşamadı. 

İkitelli Plaza 34 ulaşım!

Toplam 17 bin metrekare kapalı alanı bulunan projenin satışları henüz başlamadı. İkitelli Plaza 34 ulaşım bilgisi kapsamında proje İkitelli Basın Ekspres'te LCW Outlet mağazasında yükselecek.

Akyapı Plaza 34 ulaşım!

Akyapı Plaza 34 ulaşım bilgileri kapsamında proje İkitelli Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunuyor. Detayları henüz netlik kazanmayan projede 52 adet ofis ve 11 adet mağaza - showroom yer alacak.

Pendik Varyap Plaza Yatırım Ayları kampanyasında son 5 gün!

Nisan ayı sonuna kadar devam edecek Yatırım Ayları kampanyası Varyap Plaza projesinde devam ediyor. Varyap Plaza İstanbul Anadolu Yakası Pendik'te yükseliyor.

Varyap Plaza'da yüzde 25 indirim! Hemen teslim ofisler!

Varyap Plaza'da Varyap Yatırım Ayları kapsamında yüzde 25 indirim ve hemen teslim imkanı sağlanıyor. Kampanya Nisan ayına kadar sürecek.

Pendik Varyap Plaza'da yüzde 25 indirimle hemen teslim ofisler!

Varyap Plaza projesi Anadolu Yakası Pendik'te inşa ediliyor. Toplamda 50 ofisten oluşan Varyap Plaza, düzenlenen Varyap Yatırım Ayları kampanyası kapsamında yüzde 25 oranında indirim imkanı sağlıyor.

Varyap Plaza'da hemen teslim yüzde 25 indirimle!

Teslimlerin hemen yapıldığı Varyap Plaza projesinde düzenlenen Varyap Yatırım Ayları kampanyası kapsamında yüzde 25 oranında indirim avantajı sağlanıyor. Kampanya Nisan sonuna kadar devam edecek.

Varyap Yatırım Ayları'nda peşin alımlarda yüzde 25 indirimle!

Varyap Yatırım Ayları ile peşin alımda yüzde 25 oranında indirim sağlanıyor. Nisan sonuna kadar devam edecek kampanya Varyap Plaza ve Varyap Meridian projelerinde geçerli sayılıyor.

Businist Office ulaşım!

Ofis alanlarının 45 metrekare ile 320 metrekare arasında değiştiği Businist Office ulaşım bilgileri kapsamında projenin adresi şu şekilde: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri Golden Plaza E Blok Kadıköy-İstanbul...

Varyap Plaza’da teslimler başladı!

Toplamda 278 bağımsız bölümün yer aldığı Varyap Plaza’da son ofis ve dükkanlar için 60 aya yüzde sıfır faiz imkanı sunulurken fiyatlar 266 bin TL’den başlıyor.

Concord İstanbul ulaşım!

İki etap halinde yükselen Concord İstanbul ulaşım bilgileri kapsamında adresi şu şekilde: TEKNİK YAPI PLAZA, Barbaros Mah, Ihlamur Sk. No:2B (Uphill Court) Batı Ataşehir - Istanbul TR 34746...

Ataşehir Head Ofis ulaşım bilgileri!

İlk blokta teslimlere bu ay içerisinde başlanacak olan Ataşehir Head Ofis ulaşım bilgileri kapsamında satış ofisi adresi şöyle: Küçükbakkalköy Mah. Merpenköy Yolu Sok. D Plaza A Blok No: 6 Kat :1 Ataşehir / İstanbul...

Businist Office projesi ulaşım bilgileri!

Businist Office projesi ulaşım bilgileri bilgilerine göre projenin adresi şöyle: Sahrayıcedit Mahallesi E-5 üzeri Golden Plaza E Blok Kadıköy İstanbul. Projede, 393 adet ofis ve 22 adet dükkan bulunuyor...

varyap plaza ulaşım Haberi

varyap plaza ulaşım

Nisan ayı sonuna kadar devam edecek olan Varyap Yatırım Ayları kampanyası kapsamında yüzde 25 oranında indirim imkanı sunuluyor. Kampanya satışa daha önceden sunulmamış 30 ünite için geçerli sayılıyor. 



Varyap Plaza projesinde yer alan bağımsız ünitelerin alanları 69 metrekare ile 3 bin 500 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.


Pendik Marina, Sabiha Gökçen Havalimanı, Tuzla Tersanesi ve Gebze Organize Sanayi Sitesi'ne yakın mesafede yer alan Varyap Plaza'da teslimler hemen gerçekleşiyor.


Anadolu Yakası Pendik'te hayata geçirilen Varyap Plaza projesi 9 katlı olarak tasarlandı. Varyap tarafından inşa edilen projede 43 bin metrekarelik kapalı alana sahip. Aynı zamanda projede A tipi yatay ofisler yer alıyor. 



Varyap Plaza iletişim

Tel: 444 54 56