20 / 04 / 2024

vasip şahin Anadolu Yakası Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi

vasip şahin Anadolu Yakası Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Anadolu Yakası Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nde incelemelerde bulundu. İnşaatı tamamlanan Anadolu Yakası Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nin tefrişatı yapılıyor.

Ankara'da 326 eğitim tesisinin açılışı yapılacak!

Ankara Valisi Vasip Şahin bugün saat 13.00'te 326 eğitim tesisinin açılışının yapılacağını belirtti.

Yeni Havalimanı için işveren de çalışma başlattı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Üçüncü Havalimanı'nda yaşanan olayları değerlendirdi. Şahin, işçilerin sorunlarının giderilmesi için işverenin çalışma başlattığını söyledi.

1.278 kamu binası güçlendirildi!

99 Marmara Depremi Anma Etkinlikleri'nde konuşan İstanbul Valisi Vasip Şahin 1.278 kamu binasının güçlendirildiğini açıkladı.

Mevlüt Uysal Yassıada'daki yatırımları inceledi!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve İstanbul Valisi Vasip Şahin Yassıada’daki çalışmalarla ilgili incelemeler yaptı. İBB Başkanı Uysal, bölgedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İstanbul 1. Konut Kurultayı başladı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Kağıthane'deki Osmanlı Arşivi Kongre Salonu'nda düzenlenen İstanbul 1. Konut Kurultayı'nda açıklamalar yaptı.

İstanbul'da hafriyat kamyonlarına yeni düzenleme!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, hafriyat kamyonlarının neredeyse yüzde 70-75'ine ATS denilen araç takip sistemi cihazı taktırıldığını açıkladı. 

Vasip Şahin, Beyoğlu'ndaki projeleri inceledi!

İstanbul Valisi Vasip Şahin ,Beyoğlu Belediyesi’ni ziyaret etti. Vali Şahin Beyoğlu’nda hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi. 

Esenyurt belediye başkanının seçileceği tarih belli oldu!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "Belediye meclisinin, yeni belediye başkanını seçmek üzere 20 Aralık Çarşamba günü toplanması valiliğimizce uygun görülmüştür." diye açıklama yaptı. 

Bağcılar Hükümet Konağı'nın inşaatı hızlanacak!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Bağcılar Hükümet Konağı inşaatını inceledi. Şantiyedeki görevlilerden çalışmalar hakkında bilgi alan Vali Vasip Şahin, inşaatın bir an önce bitirilip binanın hizmete sokulması temennisinde de bulundu.

İBB'nin yeni başkanı 28 Eylül'de seçilecek!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifasıyla boşalan Büyükşehir Belediye Başkanlığı için 28 Eylül'de seçim yapılacağını bildirdi.

Vasip Şahin inşaatı devam eden hastaneleri yerinde inceledi!

İstanbul Valisi Şahin, kentte inşaatı devam eden hastaneler, sağanak ve fırtına sebebiyle vinç kazasının yaşandığı Haydarpaşa Liman İşletmesi ve Darülaceze'de incelemelerde bulundu.

Gülseren Özdemir Özel Eğitim Okulu bu yıl açılacak!

Limak Enerji Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir, "İstanbul Valisi Vasip Şahin ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in imzaladığı protokole göre Gülseren Özdemir Özel Eğitim ve İş Uygulama okulu bu yıl hizmete açılacak" dedi.

Başakşehir'deki Kalekol'un inşaatı tamamlandı!

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Başakşehir'de yapımı tamamlanan Kalekol'un açılışını gerçekleştirdi.

vasip şahin Anadolu Yakası Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi Haberi

vasip şahin Anadolu Yakası Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi


İstanbul Valisi Vasip Şahin, Anadolu Yakası Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Vali Şahin’e, insani standartlara uygun acil barınma çözümleri ile afetzedelere yardım konularında kurumdaki yetkililer detaylı bilgi verdi.


Anadolu Yakası Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nin aynı zamanda, Kızılay Marmara Afet Müdahale ve Lojistik Merkezi ile Lojistik Depo olarak da kullanılması düşünülüyor. Bina 8.455 m² idari bina, 9.000 m² kapalı depo, 10.000 m² açık depo alanına sahip.


İnşaatı tamamlanan Anadolu Yakası Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi’nin tefrişatı...