26 / 04 / 2024

Vedat Kurt

Vedat Kurt

Saygınlar İş Makineleri İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Duran Özçelik, Vedat Kurt tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Vedat Aşçı: Bu yıl gayrimenkul sektörü için güzel geçecek!

Gayrimenkul sektörü özellikle inşaat sektöründeki artan maliyetler nedeniyle arz ve talepte dengelerin değiştiği yeni bir dönem yaşıyor. Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı iyimser. Bu yıl gayrimenkul sektörünün çok iyi bir performans ortaya koyacağını söyledi.

Bakan Vedat Bilgin açıkladı... 3600 ek gösterge için flaş gelişme!

3600 ek gösterge için merak bekleyiş devam ederken, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin vatandaşları heyecanlandıracak bir açıklamada bulundu.

Bakan Vedat Bilgin emekli ve memurlara verilecek ek zam için aranan şartı ilk kez açıkladı: Her şey buna bağlı

Milyonlarca emekli ve memura yapılacak zamlarla ilgili en yetkili isim olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, zam için aranan öncelikli şartı ilk kez açıkladı. "Her şey buna bağlı" dedi. İşte zamlı maaşlarla ilgili son gelişmeler...

Bakan Vedat Bilgin asgari ücrete Temmuz zammı için o iddiaya cevap verdi: Önceliğimiz değil

Asgari ücrete Temmuz'da yapılacağı açıklanan ek zamların miktarı milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiriyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, zamlarla ilgili güncel bir değerlendirme yaptı. O iddiaya cevap verdi: Önceliğimiz değil

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'den 1 Mayıs'ta emekli maaşları ve asgari ücrete zam açıklaması geldi mi?

Çalışma Bakanı Vedat Bilgin, emekli bayram ikramiyelerine zam yapılmayacağını açıkladıktan sonra emekli maaşlarında 'sürpriz bir zam var' diyerek 1 Mayıs İşçi Bayramı'nı işaret etti. Milyonlarca emekli ve çalışan Bilgin'den gelecek açıklamaya kilitlendi.

Bakan Vedat Bilgin'den emekli maaşları ve asgari ücret itirafı! Bayram ikramiyesine zam yok demişti ama..

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, milyonlarca emekliyi ve çalışanı ilgilendiren maaş konusunda ilk günlerde takındığı tutumu zamanla değiştirmek zorunda kaldı. Ülkedeki yüksek enflasyonun maaşları erittiğini kabul ederek 'maaşlar yeni zam' itirafında bulundu.

Emekli maaşları ve asgari ücrete zam değerlendirmesi! Vedat Bilgin yeni rakamları böyle duyurdu

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, 'Bu hikaye henüz bitmedi' diyerek asgari ücret ve emeklilere zam değerlendirmesi yaptı. Ekonomideki son verileri paylaşan Vedat Bilgin, 1 milyon 400 bin emekli başta asgari ücretle ev geçindiren milyonları ilgilendiren açıklamalar yaptı.

Vedat Arslan: KDV indirimi doğru olsa da tekrar değerlendirilmeli!

Aremas Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan, 1 Nisan tarihinde yürürlüğe girecek konutta KDV indirimi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Vedat Arslan'ın o açıklamaları...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Tüm borcu sıfırladık!

KİPTAŞ yeni yönetimi olarak, geçmişe ait 1 milyar liranın üzerinde borcu ödediklerini söyleyen KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada "Tüm borcu sıfırladık" dedi.

TML İnşaat'ın acı günü! Ömer Vedat Hendekli vefat etti!

TML İnşaat Proje Müdürü, Ömer Vedat Hendekli hayatını kaybetti.

Vedat Arslan: Konut yatırımı halen en güvenli liman!

AREMAS Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Yüksek faize rağmen satışlardaki hareketlilik sürüyor. Açıklanan rakamlar, konut yatırımının halen en güvenli liman olduğunu ve olmaya da devam edeceğini gösteriyor" şeklinde konuştu.

Vekurt İnşaat Mobilya Makina Mermer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vekurt İnşaat Mobilya Makina Mermer Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Vedat Kurt tarafından kuruldu.

Ali Kurt'tan KİPTAŞ projelerine ilişkin dikkat çeken açıklama!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Twitter hesabından KİPTAŞ projelerine ilişkin yalanlar ve gerçekler başlıklı bir video yayınladı. 

Vedat Kurt Haberi

Vedat Kurt

Saygınlar İş Makineleri İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Duran Özçelik, Vedat Kurt tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Temmuz'da kuruldu. 


Saygınlar İş Makineleri İnşaat Malzemeleri Hafriyat Nakliyat Otomotiv İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır 1- İnşaat malzemeleri alım satımı, taahhüt işleri ile ilgili olarak yurt içinde ve dışında, askeri,resmi,özel ihalelere girmek, taahhütleri yerine  getirmek, başkalarına devir etmek, başkalarına taşeronluk yapmak ve başkaları ile ortak yapmak, 2- İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo, mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak,...