26 / 04 / 2024

Vefa Holding markası

Vefa Holding markası

Sanayicilere ve yatırımcılara anahtar teslim yapısal çelik çözümleri sunan Setap, yılın ilk yarısında Astana’da şirket kurdu.

Vefa Holding'ten yapısal çelik çözümlerine yeni marka: Setap!

Vefa Holding'den yapılan açıklamaya göre Setap, sanayi yapılarından ticari yapılara, okul, hastane, spor tesisi, kültür merkezi gibi sosyal tesislerden lojistik depo ve hangarlara kadar müşterilerinin taleplerine uygun optimum çözümler üretiyor.

Erkanlı Holding'ten yeni yatırım imkanı! UNİVA markasıyla öğrenci evleri geliyor!

Türkiye’de yükseköğretim öğrencilerinin yurt sorunundan yola çıkan Erkanlı Holding bünyesindeki UNİVA markası, öğrenci evlerini, Türkiye’ye alternatif bir yatırım imkanı olarak sunmak için çalışmalara başladı.  

Dyo Boya DYO markası için 75 milyon dolar ödeyecek

Dyo Boya Fabrikaları Ticaret A.Ş., Yaşar Holding'e lisans hakkı ödeyerek kullandığı markaları satın almak için harekete geçti. Durmuş Yaşar ve Oğulları markası için 75 milyon dolar ödenecek.

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Kalyon Holding'ten Milli Dayanışma Kampanyası'na 13 milyon TL bağış!

Kalyon Holding, Milli Dayanışma Kampanyasına 6 milyon lira, Vefa Kolileri Kampanyası'na da 7 milyon lira olmak üzere 13 milyon lira bağış yaptı...

Limak Holding'den koronavirüs mücadele kampanyalarına 11 milyon liralık bağış!

Limak Holding, Vefa kolileri için 7 milyon TL, Milli Dayanışma Kampanyası için de 4 milyon TL olmak üzere 11 milyon TL bağış yaptı.

Vefa Group Ekobord markasıyla Yapı Fuarı'ndaki yerini aldı!

Yerli sermaye ile Türkiye'yi dünyada temsil eden Vefa Group, Yapı Fuarı'nda Ekobord markasıyla en yeni teknolojileri kullanarak geliştirdiği ürünlerini sergileyecek.   

Galataport projesine Vefa Group imzası!

Vefa Group’un, sunduğu kurumsal çözümlerle ön üretimli yapı sektörünün öncü markası haline gelen Vekon, Tükiye’nin prestij sembolü projeleri arasında yer alan Galataport Liman ve Kentsel Dönüşüm projesinin işçi yatakhane binalarını hayata geçiriyor. 

İşbir Holding O’DA markası ile 50 mağazaya ulaşacak!

Ar-Ge ve inovasyona dayalı üretim sistemiyle çalışmalarına devam eden İşbir Holding O’DA markası ile 50 mağaza ile 50 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyor.

Net Holding, KKTC'de konut sektörüne girdi!

Net Holding, 'Merit' markasıyla otelcilik sektöründe sürdürdüğü faaliyetlerinin yanına konut inşaatı ve satışını da ekliyor...

AB Group Holding Avrupa’ya açıldı!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün güçlü markası AB Grup Holding Yunanistan ve İngiltere başta olmak üzere Avrupa’da önemli projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. 

Özyurtlar Holding ile MODD/group iş birliği başladı!

Türkiye’nin önde gelen 250’den fazla kurumsal markasına hizmet veren MODD/group, bir büyük iş birliğine daha imza atarak, Özyurtlar Holding ile anlaştı. Bu anlaşma ile MODD/group, Özyurtlar Holding’in global dijital pazarlama süreçlerini yönetecek..

Sinpaş Holding'ten önemli açıklama!

Sinpaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, 9 Ekim'de Sinpaş markası için önemli bir açıklamada bulunacak.

Türkerler Holding, Göztepe’nin sponsoru oldu!

Türkerler Holding, 14 yıl sonra yeniden Süper Lig’e yükselen Göztepe’nin Süper Lig’deki sponsoru oldu. Türkerler’in Mahall Bomonti İzmir markasıyla Göztepe Spor Kulübü arasındaki işbirliği anlaşması Kazım Türker ve Mehmet Sepil tarafından imzalandı.

Vefa Holding markası Haberi

Vefa Holding markası

Sanayicilere ve yatırımcılara anahtar teslim yapısal çelik çözümleri sunan Setap, yılın ilk yarısında Astana’da şirket kurdu. Astana’da faaliyete geçen şirket, Türki Cumhuriyetler ve Asya kıtasının bir bölümüne kadar faaliyet alanını genişletmeyi de hedefliyor. Vefa Holding’in yapısal çelik çözümleri sunan markası Setap, Kazakistan’ın başkenti Astana’da da Setap Construction LLC şirketini kurdu. Vefa Holding İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit, Setap’ın Türkiye’deki proje, üretim ve uygulama altyapısı ile tecrübesini Kazakistan’a taşıdıklarını belirtti. Koçyiğit, “Setap, Kazakistan’da da yerel yapılanması ile anahtar teslim çözümlerini eksiksiz sunmayı planlıyor. Sanayi yapılarından ticari yapılara, kültürel ve sosyal tesislerden lojistik depo ve hangarlara kadar birçok alanda faaliyet gösteren Setap Construction, bu yıl 15 milyon dolar ciroya ulaşmayı hedefliyor” dedi. Şirketin Kazakistan’da 20 bin kişilik yemek kapasitesine sahip 9...