26 / 04 / 2024

Vefakar Yapı kimin 

Vefakar Yapı kimin 

Vefakar Yapı İnşaat Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Adem Ceylan, Fatih Dağlar ve Ahmet Cemil Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Borsada BOFA çıkmazı! BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

BoFA, ülkemizdeki borsada birçok hissede yüklü miktarda alım satım yapmakta. Bir çok yatırımcı BoFA'nın yapmış olduğu yüklü alımları takip ederek hisse değerlerini inceliyor. Peki BOFA kimin adına işlem yapıyor, sahibi kim?

EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Merakla beklenen EYT'de detaylar bir bir belli oldu! Kimin maaşı ne kadar olacak? EYT başvurusu nasıl yapılır? Hemen bakın! 

Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır?

Tapu, bir arazi ya da evin kimin üzerine olduğu yani sahipliğini gösteren hukuki bir belgedir. Peki Tapuda miras sorgulama nasıl yapılır? Tapu devri noterden oluyor mu? İşte o detaylar!

Emekliler için bankaların promosyon yarışı kızıştı! Yapı Kredi promosyonu ne kadar?

Bankalar tarafından emekli aylıkları için verilen yarış giderek kızıştı. Bankaların art arda promosyon tutarlarını açıklamasının ardından en yüksek rakamı kimin verdiği de merak konusu oldu. İşte Yapı Kredi'nin verdiği promosyonla ilgili detaylar...

Tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama!

Gördüğü bir taşınmaz malı satın almak isteyenler ancak kime ait olduğunu bilmeyenler sorgulamayı nereden ve nasıl yapacaklarını araştırıyor. Peki, tapunun kimin üstüne olduğunu sorgulama nasıl yapılır?

Yapı denetim hizmetinde fatura kimin adına düzenlenir?

Yapı denetim firması tarafından arsa sahipleri adına ayrı ayrı düzenlenecek faturalarda gösterilen KDV’nin arsa sahipleri tarafından 9/10 oranında tevkifata tabi tutulması gerekiyor.

Hezarfen Villaları fiyat ve ödeme!

Vefakar Yapı imzası ile Büyükçekmece'de inşa edilen Hezarfen Villaları'nda iki tip iki katlı villa dairelere yer veriliyor. Projede fiyatlar 1 milyon 50 bin TL'den başlıyor..

Hezarfen Villaları fiyat listesi!

Vefakar Yapı tarafından hayata geçirilen Hezarfen Villaları'nda iki tip villaya yer veriliyor. Projede 48 ay vadelendirme yapılabiliyor...

Hezarfen Villaları'nda 1 milyon 50 bin TL'ye! Yeni proje!

Vefakar Yapı'nın Karaağaç'ta konumlandırdığı yeni projesi Hezarfen Villaları'nda her villanın kendine özel çevrili 760 metrekare alan içinde bahçesi bulunuyor..

Piri Reis Konutları fiyat listesi!

Piri Reis Konutları fiyat listesi 243 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.  Vefakar Yapı tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Silivri'de planlanan metrobüs güzargahında yükselecek.. 

Hezarfen Konutları'nda 360 bin TL'ye! Yeni proje!

Vefakar Yapı tarafından İstanbul Arnavutköy Hadımköy mevkiinde hayata geçirilen Hezarfen Konutları'nda fiyatlar 360 bin TL olarak belirlendi. 2022 yılında teslim edilmesi öngörülen projede 3+1'ler yer alıyor. 

Vefakar Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Vefakar Yapı İnşaat Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Adem Ceylan, Fatih Dağlar ve Ahmet Cemil Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Beştepe'de 15 Temmuz Şehitler Abidesi açılışı yapıldı!

15 Temmuz darbe girişiminin birinci yılı dolayısıyla Ankara'da 15 Temmuz Şehitler Abidesi'nin açılışı yapıldı. Erdoğan, "Neler oldu neler oluyor? Bizim üzerimize düşeni yapmamız lazım. 15 Temmuz'u unutmadığımız gibi bu ihanet karşısında kimin nasıl bir duruş sergilediğini de unutmayacağız" dedi.

Vefakar Yapı kimin  Haberi

Vefakar Yapı kimin 

Vefakar Yapı İnşaat Anonim Şirketi Adem Ceylan, Fatih Dağlar ve Ahmet Cemil Yıldırım ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vefakar Yapı İnşaat Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa vearaziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Vefakar Yapı İnşaat Anonim Şirketi adres; İOSB MH.İMSAN E BL İMSAN ST. E BL N.20...