27 / 04 / 2024

Vekon Pregabrike Yapı Çözümleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Vekon Pregabrike Yapı Çözümleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi

Vekon Pregabrike Yapı Çözümleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Orhan Güner, Turhan Koçyiğit tarafından 500 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Aralık'ta Pendik, Kaynarca Mahallesi'nde kuruldu

Vekon, Arjantin’de ilk konut projesini yapıyor!

Vefa’nın ön üretimli yapı markası Vekon, Arjantin’e ilk ihracatını Patagonya’da bir konut projesi ile gerçekleştiriyor. Proje ilk etapta dört farklı tipte toplam 16 konuttan oluşuyor. 

Vekon İstanbul Yapı Fuarı'na katıldı!

İstanbul Yapı Fuarı bu yıl 23 Mayıs’ta düzenlendi. Vefa’nın ön üretimli yapı çözümleri markası Vekon, fuarda yerini aldı.

Vekon’dan Fildişi Sahili'ne 12 milyon dolarlık yeni bir proje!

Vefa Holding’in ön üretimli yapı çözümleri sunan markası Vekon, Fildişi Sahili’nin en büyük şehri olan Abidjan’da yeni bir projeyi hayata geçiriyor. 12 milyon dolarlık projenin Mayıs ayında bitirilmesi planlanıyor.

Vekon’dan ayna cepheli modüler yaşam ünitesi!

Vekon, sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Vekon, Türkiye’de yine bir ilke imza atarak, kütlesel yapı mantığını ortadan kaldıran Ayna Cepheli Modüler Yaşam Ünitesi’ni üretti.

Vekon, Türkiye’nin 2015 yılı ihracat şampiyonları arasında!

Türkiye İhracatçılar Meclisi tarafından açıklanan 2015 yılının en başarılı markaları arasında, yaşam konteyneri, hafif çelik yapı ve yapısal çelik binaların tasarımını tek başına üstlenen Vekon yılın ihracat şampiyonları arasına girdi.

Vekon, 39. Yapı Fuarı’nda ön üretimli yapı çözümlerini tanıtacak!

Ön üretimli yapı sektörünün en deneyimli markaları arasında yer alan Vekon, 39. Yapı Fuarı’nda anahtar teslim ön üretimli yapı çözümlerini hem yurtiçi hem yurtdışı müşterileriyle buluşturuyor.

Vekon, Katar’daki QBC ile ortak şirket kurdu!

Bugüne kadar 75 ülkeye çözümlerini ulaştıran prefabrike yapı markası Vekon, Katar’daki QBC ile ortak bir şirket kurdu. Vekon, böylece Katar ve yakın pazarlarda güçlü bir marka olmayı hedefliyor.

VEKON Yapı Fuarı'nda anahtar teslim kamp çözümlerini tanıtacak!

Prefabrik yapı sektöründe üretim hacmi 3 milyon metrekareyi aşan Vekon, fuarda anahtar teslim kamp çözümlerini tanıtacak. Yaklaşık 70 ülkeye ürün ve hizmet ulaştıran firmanın ürünleri; işçi, askeri, afetzede ve mülteci kampı amaçlı kullanılabiliyor.

Vefa Yapı Fuarı'na damga vurdu!

Vefa, Türk yapı sektörünün ve bölgenin buluşma noktası olan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Doriva markalarıyla katılıyor.

Vefa Holding, markalarıyla 38. Yapı Fuarı’na katılacak!

Vefa Holding, Türk yapı sektörünü bir araya getiren ve kapılarını 21 Nisan’da ziyaretçilerine açan 38. Yapı Fuarı’na; Vekon, Steelife, Setap, Prenta, Ekobord ve Setap markalarıyla katılıyor.

Vekon, Altın Mıknatıs Ödülü’ne layık görüldü!

Yapı Fuarı Ankara’da, Vefa Holding bünyesindeki Tasarım Ofisi tarafından tasarlanan standı ile yer alan Vekon, “Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stant” kriterleri doğrultusunda Altın Mıknatıs’ta ikincilik ödülünü aldı...

Vekon’a Altın Mıknatıs ödülü!

Yapı Fuarı Ankara’da, Vefa Holding bünyesindeki Tasarım Ofisi tarafından tasarlanan standı ile yer alan Vekon, “Amacına En Uygun Düzenlenmiş Stant” kriterleri doğrultusunda Altın Mıknatıs’ta ikincilik ödülünü aldı.

Vekon, Ankara Yapı Fuarı'na katlanır konteynerleri ile katıldı!

Bölgesindeki en büyük yapı fuarı olma özelliğini taşıyan Ankara Yapı Fuarına katlanır konteynerlerinden Vekonas ile katılan firma Vekon, ziyaretçilerini 2. Salonda 411 numaralı standında ağırlıyor.

Vekon Pregabrike Yapı Çözümleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Haberi

Vekon Pregabrike Yapı Çözümleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi


Vekon Pregabrike Yapı Çözümleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Orhan Güner, Turhan Koçyiğit tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 24 Aralık'ta kuruldu. 


Vekon Pregabrike Yapı Çözümleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;Çok amaçlı prestij yapıların imalatı satışı pazarlaması ithalat ve ihracatını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Vekon Pregabrike Yapı Çözümleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Pendik, Kaynarca Mahallesi, E-5 Yanyol Caddesi,...