28 / 03 / 2024

Vektör Tasarım Dekorasyon İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret

Vektör Tasarım Dekorasyon İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret

Vektör Tasarım Dekorasyon İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Özcan Nadir ve Yalçın Karakuş tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.

Tonne Studıo Mimari Tasarım Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tonne Studıo Mimari Tasarım Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Biray Demiray tarafından kuruldu.

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Tabu Proje Film Video Yapım Prodüksiyon Tasarım Dekorasyon Dan.İnş.Taah.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Maltepe'de yapıldı.

Ovetechs Mühendislik Tasarım Ürün Geliştirme Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovetechs Mühendislik Tasarım Ürün Geliştirme Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 220 bin TL sermaye bedeli ile Dorukhan Övet ve Hasan Buldu ortaklığında kuruldu.

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Polart İnterior Mimarlık Dekorasyon Tasarım Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Polat Kotil tarafından kuruldu.

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ece Koçarslan ve Saliha Turgut ortaklığında kuruldu.

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lotus Mutfak Dekorasyon Tasarım Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Veznedar, Galip Koyuncu ve Selçuk Zengin ortaklığında kuruldu.

OnePlus Nord Watch'ın sızdırılmadık detayı kalmadı! İşte özellikleri ve tasarımı

OnePlus Nord Watch hakkında sızdırılan bilgiler dikkat çekti. Akıllı saatin neredeyse tüm detayları ortaya çıktı. Henüz resmi tanıtımı yapılmayan OnePlus Nord Watch'un özellikleri, tasarımı ve hatta fiyatı dahi şimdiden ortaya çıkmış oldu.

Piloti Mimarlık Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Piloti Mimarlık Tasarım Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Hakan Arslan ve Merve Ünsal tarafından kuruldu.

Ss Studıo Desıgn Tasarım Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ss Studıo Desıgn Tasarım Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Azız Sohrabı ve Saeıd Veısy ortaklığında kuruldu.

Omg Proje Reklam Tasarım Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Omg Proje Reklam Tasarım Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökay Çoksatar tarafından kuruldu.

Fa Tadilat Tasarım Orman Ürünleri Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Fa Tadilat Tasarım Orman Ürünleri Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hümeyra Özmen tarafından kuruldu.

Ned Quality İnternationel Yapı Yatırım Tasarım Parke Limited Şirketi kuruldu!

Ned Quality İnternationel Yapı Yatırım Tasarım Parke Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Baran tarafından kuruldu.

Mahalart Mimarlık Tasarım Restorasyon Dekorasyon Yapı Malzemeleri San. Limited Şirketi kuruldu!

Mahalart Mimarlık Tasarım Restorasyon Dekorasyon Yapı Malzemeleri San Limited Şirketi Küçükçekmece’de  400 bin TL sermaye bedeli ile  Vural Can tarafından kuruldu.

Vektör Tasarım Dekorasyon İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Haberi

Vektör Tasarım Dekorasyon İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret

Vektör Tasarım Dekorasyon İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Özcan Nadir ve Yalçın Karakuş tarafından 100 bin TL sermaye ile 23 Haziran 2015 tarihinde Pendik'te kuruldu.


Vektör Tasarım Dekorasyon İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a)Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek ve her türlü inşaat malzemeleri alımı ve satımını yapmak. b) Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek, satmak ve kiraya...