18 / 04 / 2024

veliefendi referans bakırköy

veliefendi referans bakırköy

Kiler Holding kuruluşu olan Biskon Yapı tarafından tasarlanan Bakırköy Referans Konutları projesinde 3 blokta 159 konut, home ofis bloğunda ise 97 ünite bulunuyor

Halk GYO Referans Bakırköy 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Halk GYO, portföyünde yer alan Referans Bakırköy projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Halk GYO Referans Bakırköy 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyündeki "Referans Bakırköy'' projesindeki 2 bağımsız bölüm için 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Referans Bakırköy 2018 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı...

Referans Bakırköy 2017 değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Referans Bakırköy projesinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Adım Gayrimenkul Değerleme A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Referans Bakırköy değerleme raporunu yayınladı.

Referans Bakırköy yüzde 300 kazandırdı!

Kiler GYO Yönetim Kurulu Başkanı Nahit Kiler, Referans Bakırköy evlerinden alanlara yüzde 180 ile yüzde 300 arasında kazandırdıklarını söyledi. Şirket, Kartal'daki projelerini bölgedeki benzerlerine kıyasla yüzde 30 daha ucuza satacak.

Bakırköy City 2'de teslimler Ağustos 2018'de!

Bakırköy City 2'de teslimler Ağustos 2018'de başlayacak. Bakırköy -Veliefendi Hipodromu'nun karşısında konumlanan proje, 4 bin 448 metrekare alan, 5 blok, 62 daire ve 12 ticari alana sahip olacak.

Bakırköy City Veliefendi satış fiyatları!

Bakırköy City Veliefendi satış fiyatları dairelerin metrekarelerine bağlı olarak farklılık gösteriyor. 200 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede vade farkı olmadan 36 ay taksit uygulanıyor.

Bakırköy Central Park Residence iletişim!

Bakırköy Central Park Residence iletişim bilgilerine göre satış ofisi telefonu 444 6 777 olarak belirtiliyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında hayata geçirilecek proje 45 bin metrekarelik arsa alanından oluşuyor.

Veliefendi Bakırköy City ne zaman teslim?

Bakırköy City Kartaltepe'de daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Proje 9 bin 933 metrekare arsa üzerinde hayata geçirilecek. Peki Veliefendi Bakırköy City ne zaman teslim edilecek?

Veliefendi Bakırköy City fiyatları!

Veliefendi Bakırköy City fiyatları dairelerin kat ve planlarına bağlı olarak değişiklik gösteriyor. 2017 yılının Haziran ayında teslim edilecek proje İstanbul Bakırköy Kartaltepe'de inşa ediliyor.

Bakırköy City Residence ödeme seçenekleri!

Bakırköy City Residence ödeme seçenekleri kapsamında 36 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor. Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşeceği proje Veliefendi Hipodromu'nun karşısında hayata geçiriliyor.

Bakırköy City ödeme planı!

Bakırköy City ödeme planı kapsamında lansmana özel fırsatlar devam ediyor. Haziran 2017 tarihinde teslim edilmesi planlanan proje konum olarak Veliefendi Hipodromu'nun karşısında bulunuyor.

veliefendi referans bakırköy Haberi

veliefendi referans bakırköy

Bakırköy Referans projesi Aksu İplik Fabrikası'nın hemen yanında yükseliyor. Veliefendi Hipodromu'nun karşısında yer alan Bakırköy Referans Konutları ticaret ve alışveriş merkezlerine de çok yakın bir konumda bulunuyor. Referans Bakırköy projesi, Marmara Forum ve Bakırköy Adliye Sarayı'nın yanı başında...

Kara, deniz, demir ve havayolu ulaşımının tam merkezinde bulunan Referans Bakırköy projesi Atatürk Havalimanı'na 8.9 kilometre, Zeytinburnu Tramvay durağına 1.9 kilometre, Bakırköy metro durağına 1 kilometre, İncirli Metrobüs durağına 2.5 kilometre, Yeni Mahalle Banliyö durağına 1.4 kilometre, deniz otobüsü iskelesine 2.7 kilometre, Bakırköy Özgürlük Meydanı'na 1.2 kilometre, Bakırköy Adliye Sarayı'na 500 metre uzaklıkta bulunuyor. 


Bakırköy Referans projesinde daireler deniz manzarasına sahip.


Adres : Osmaniye Mahallesi Tez Sokak Bakırköy / İstanbul


444 5 111


http://www.referansbakirkoy.com/


Sinem...