19 / 04 / 2024

Vesta Global oturum izni

Vesta Global oturum izni

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Türklerin dövizle kirada rotası İngiltere, Dubai, Miami oldu!

Yurt dışı emlak yatırımları gündemden düşmezken, Vesta Global Kurucu Ortağı Armağan Akyüz Türk vatandaşların yurt dışında gayrimenkul yatırım talebinin arttığını belirterek, İngiltere, Dubai, Miami'nin önde geldiğini söyledi.

İstanbul'daki evini satıp Portekiz’den konut alan Türklerin sayısı yüzde 40 arttı!

Türkiye’de yaşanan fiyat artışlarının ev almayı zorlaştırdığını söyleyen Vesta Global Kurucu Ortağı Teuta Narazan, “Yurt dışından ev almak daha çok tercih edilmeye başladı, bu şekilde yüzde 40 artış var. Küçük çocuğu olanlar ağırlıklı olarak Portekiz’i tercih ediyor.” dedi.

Vesta Global'dan 5 yıldızlı ev-otel projesi: L’and Vineyards!

2017'de Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından kurulan Vesta Global, Portekiz’de bulunan çok ödüllü, üzüm bağlarında yer alan 5 yıldızlı ev-otel projesi L’and Vineyards ile yatırımcılarına kazanç vaad ediyor.

Vesta Global, yurt dışında gayrimenkul yatırımları için danışmalık veriyor!

Teuta Narazan ve Armağan Akyüz tarafından 2017'de kurulan Vesta Global, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında danışmanlık hizmeti sağlıyor. Vesta Global, yaklaşık 10 ülke için hizmet veren tek danışmanlık şirketi olma özelliğine sahip.

Gayrimenkul yatırımında en çok kazandıran ülke: Portekiz!

Vesta Global’in Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Teuta Narazan, dünyadaki en iyi gayrimenkul yatırımının şu anda, yaşamadan sadece 1 hafta geçirerek AB pasaportu alınabilecek en ucuz ülke Portekiz olduğunu söylüyor...

Amerikan vatandaşı olmak isteyenlere Vesta Global'den fırsat!

ABD’nin Hudson Yards bölgesinde inşa edilen Marriott Autograph Hotel projesi, projeye ortak olan herkesi Green Card sahibi yapıyor. VESTA GLOBAL projenin satış ve pazarlamasını yürütecek.

Vesta Global'in iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak!

Yurtdışı emlak yatırımı konusunda yeni nesil gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren, yüzde 100 Türk şirketi Vesta Global'in stratejik iletişim danışmanlığını Event-Farm yapacak...

Yunanistan, Portekiz ve İspanya Türk yatırımcıların radarında!

VESTA GLOBAL, Golden Visa ve Green Card alma hakkı sağlayan gayrimenkulleri Türk yatırımcıyla buluşturuyor.

Vesta Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vesta Global Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Teuta Narazan ve Veli Armağan Akyüz ortaklığında kuruldu.

Global Liman İşletmeleri, Yenikapı’ya kruvaziyer limanı yapmak istiyor!

Global Liman İşletmeleri (GLİ), Avrupa’nın en büyük kruvaziyer limanını Barselona’da portföyüne katarak, kendi alanında Türk şirketleri açısından dünyada bir ilki gerçekleştirdi. GLİ’nin sıradaki hedefi Yenikapı’ya kruvaziyer limanı yapmak...

Global Liman İşletmeleri Barselona’nın yüzde 62’sini portföyüne kattı!

Global Liman İşletmeleri, dünyanın en büyük beşinci kruvaziyer limanı Barselona’nın yüzde 62’sini portföyüne kattı. Yenikapı için teklif veren şirketin hedefi, şimdi de burayı kruvaziyer limanı yapmak...

Evrenol Architects Cityscape Global 2014 Fuarı’nda!

Vizyonları doğrultusunda Dubai’deki ofisini faaliyete sokan Mehpare Evrenol, 21-23 Eylül 2014 tarihlerinde emlak ve gayrimenkul dünyasını buluşturan Cityscape Global fuarında “Evrenol Architects Projeleri - Özel Seçkisi” ile yerini al

Aremas Cityscape Global'e katılıyor!

Aremas Cityscape Global'e katılıyor. Aremas, 21 – 23 Eylül 2014 tarihlerinde Dubai’de düzenlenecek Cityscape Global Fuarı’nda, danışmanlığını yaptığı projelerini ve hizmetlerini tanıtacak. Firma fuarda 5C40 nolu standda yerini alıyor.

Vesta Global oturum izni Haberi

Vesta Global oturum izni

Yurt dışı ve Türkiye’de yatırımlar, oturma izni, anında pasaport hakkı ve vatandaşlık konularında danışmanlık hizmetini kurumsal bir yapı altında sağlayan Vesta Global, bu sürecin güvenle tamamlanması için finansal ve hukuki süreçler de dahil olmak üzere anahtar teslim çözümler sunuyor.  Teuta Narazan’ın 15 yıllık kurumsal iş deneyimi ile Armağan Akyüz’ün 10 senesi yurt dışı projeleri olmak üzere 17 senelik gayrimenkul deneyimini bir araya getiren Vesta Global, 2017 tarihinden beri, yurt dışı yatırımlar ve oturma izni konularında sunduğu güvenilir ve çözüm odaklı hizmetler ile alanının öncü firmalarından biri oldu.

Vesta Global, yurt dışı yatırımlar, oturma izni ve vatandaşlık programlarıyla müşterilerine uygun gayrimenkul yatırımının bulunmasından, süreçlerin takibine ve oturma izninin alınmasına kadar tüm evrelerde danışmanlık hizmetlerine devam ediyor. Vesta Global yurt dışında bu...