26 / 04 / 2024

Vestel LED

Vestel LED

Vestel, yerli tasarım ve üretim LED aydınlatma ürünleriyle katıldığı İstanbul Light Fuarı’nda Avrupa’ya ihracat başlattığını açıkladı....

Vestel 70U9600 70 inç 178 Ekran LED TV’de indirim fırsatı başladı! Stoklar tükenmeden yetişin!

Beyaz eşya sektörünün lideri Vestel, TV konusunda da oldukça iddialı ürünleri piyasaya çıkarmaya devam ediyor. Vestel, son olarak 70U9600 70 inç 178 Ekran LED TV’yi uygun fiyatla satışa çıkardı.

Hepsi Burada’nın 11.11 indirimlerinde Vestel Smart TV 6.099 TL… 10 Kasım 2022 fiyat listesi…

Hepsi Burada’da Efsane Kasım fırsatları devam ediyor. Kampanya kapsamında Vestel 108 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD LED TV 6 bin 99 liraya satışa sunuldu. İşte 10 Kasım 2022 fiyat listesi…

Vestel pazar payını yüzde 20'ye çıkardı!

Dünya'nın en önemli araştırma şirketlerinden Frost&Sullivan'ın yaptığı araştırmanın sonuçlarına göre, Türkiye LED aydınlatma pazarının lideri önceki yıl olduğu gibi bu yıl da yine Vestel oldu.

LED'e dönüşümde geç kalıyoruz!

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, 'Toplu konut inşaatlarında, fabrikalarda, hastanelerde, devlet dairelerinde, üniversitelerde LED dönüşümünü öncelikle başlatmamız gerekiyor, dönüşümde geç kalıyoruz' dedi.

Lefkoşa Vestel LED ile aydınlanacak!

Kıbrıs Türk Elektrik Kurumu’nun (KIBTEK) düzenlediği LED Aydınlatma dönüşümü ihalesinin ilk etabı olan Lefkoşa Bölgesindeki 10 bin adet yol armatürü değişimi projesini Vestel-Çeliksan konsorsiyumu kazandı.

Türkiye LED aydınlatmada geç kalıyor!

Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, ''Türkiye, LED dönüşümünde geç kalmış bir ülke. Ülkemizin bu süreci hızlandırarak örnek teşkil etmesi gerekli'' açıklamalarında bulundu.

Elektrik tüketiminde tasarrufun yolu led aydınlatmadan geçiyor!

Vestel LED Aydınlatma, 14 – 17 Ocak tarihleri arasında düzenlenen Enerji Verimliliği Forumu ve Fuarı’nda tanıttığı, tüm Migros 5M’ler ve hizlial.com’da tüketiciyle buluşan 2 yıl garantili yeni ev aydınlatması ürünleriyle dikkat çekti.

Ankara'da aydınlatma sistemi LED aydınlatmayla değişiyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, alt geçitlerdeki mevcut aydınlatma sistemlerini, “Led” aydınlatma sistemi ile değiştiriyor. Bir yılda 10 bin armatürün değiştirileceği çalışmayla, 164 alt geçit “Led” aydınlatma sistemleriyle “ışıl ışıl” olacak.

Aslı Evren Eskibatman Vestel Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Vestel, kurumsal iletişim departmanında yenilenmeye giderek Vestel Kurumsal İletişim Müdürlüğü görevini Aslı Evren Eskibatman’a emanet etti. Aslı Evren Eskibatman Vestel Kurumsal İletişim Müdürü oldu. Eskibatman, öncesinde desiBel Ajans’ta çalıştı.

Sharp’ın Avrupa hakları artık Vestel’in!

Vestel Şirketler Grubu’nun yüzde100 bağlı ortaklığı Vestel Ticaret, dün imzaladığı anlaşmayla, Sharp markası lisansı altında beyaz eşya ürünleri geliştirme, üretme ve Avrupa’da satış ve pazarlama hak ve yetkilerini devraldı

Vestel, Japon dev için üretim yapacak!

Vestel, Japon dev için üretim yapacak. Vestel Japon Sharp markası lisansı altında beyaz eşya ürünlerinin geliştirilmesi, üretimi ve Avrupa’da satış ile pazarlamasını kapsayan işbirliği anlaşması imzaladı.

Led'li aydınlatma fuarına yoğun ilgi!

Marmara Fuarcılık, elektrik, elektronik ve LED endüstrisini İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştireceği LED fuarında buluşturdu. 25 Eylül'de başlayan ve yarın sona erecek fuar, sektör temsilcilerini bir araya getirdi...

Vestel, Sharp ile anlaştı!

Vestel, Japon elektronik devi Sharp ' ın Avrupa'daki üretim ve satış hakkını satın aldı. Şirket, 5 yıllık anlaşmayla Avrupa ' daki pazar payını artırmayı hedefliyor...

Vestel LED Haberi

Vestel LED


 Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, LED aydınlatma ürünlerinin sistem ve armatür üretimlerini Manisa’daki Vestel City’de yaptıklarını belirterek “Amacımız, bir yandan Türkiye LED aydınlatma sektöründe kaliteyi oturtmak, diğer yandan ürün ve ithalat standartlarının belirlenmesini sağlayarak Türkiye’nin LED aydınlatma çöplüğüne dönüşmesini engellemek” dedi. Avrupa’nın en büyük aydınlatma sektörü derneği Lighting Industry Association’ın  (LIA) ilk ve tek Türk üyesi Vestel, Panel Light ve Power Supply LED ürünleriyle LIA’den uluslararası standartlarda kalite onayı aldı.


Vestel’in, 40’ın üzerinde ürünüyle katıldığı İstanbul Light Fuarı kapsamında düzenlediği toplantıda Vestel Şirketler Grubu İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan, LED aydınlatmadaki yeni yatırımlarını, Avrupa’ya başlattıkları ihracatı ve sektördeki hedeflerini açıkladı. Yüksek enerji verimliliği sağlayan, çevre dostu LED aydınlatma çözümlerinin Türkiye’deki öncüsü olmayı hedeflediklerini belirten Erdoğan şöyle konuştu: 


“LED...