20 / 04 / 2024

Veysel Yayan çelik sektörü

Veysel Yayan çelik sektörü

Türk çelik sektörü, gerek pazar çeşitliliği gerekse artan üretim talepleriyle yatırımcılarına avantajlar sağlıyor.

Veysel Yayan: Konuttaki hareketlilik çelik sektörünü canlandırdı!

TÇÜD Genel Sekreteri Veysel Yayan, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası inşaat sektörünün canlandırılmasına yönelik girişimleri bir seferberlik olarak gördüklerini, konut kredisi faizlerinin düşürülmesiyle inşaat sektöründe canlılığın hissedilmeye başladığını söyledi.

Çelik sektöründen son dakika açıklaması: Deprem konutları için yeterli demir var!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (TÇÜD) Genel Sekreteri Veysel Yayan, sektörün depremlerden etkilenen şehirlerde yapımına başlanacak olan deprem konutları için gereken inşaat demiri ihtiyacını karşılayabilecek durumda olduğunu kaydetti.

Deprem bölgesi için 4 milyon ton demire ihtiyaç var! 1 ton demir fiyatları ne kadar? 16 Şubat 2023 demir fiyat listesi

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (TÇÜD) Genel Sekreteri Veysel Yayan, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen illerde yeniden inşa edilecek konutlar için yaklaşık 4 milyon ton inşaat demirine ihtiyaç olduğunu söyledi. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar? 16 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Casting İnşaat Döküm Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Casting İnşaat Döküm Çelik Orman Ürünleri Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Veysel Çayıroğlu tarafından kuruldu.

2021 çelik sektörü için daha iyi geçecek!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Dr. Veysel Yayan, 2021'in çelik sektörü için daha iyi geçeceğini belirterek, Türkiye çelik üretimi rakamının bu yıl 35 milyon ton seviyesinde olacağını belirtti.

Çelik pazarı konut kredisi faizlerindeki kampanyadan sonra hareketlendi!

ABD’den ek vergi üzerine AB’nin kota kararı şoku yaşayan çelik üreticisine, 2021 için en önemli pazardan bir kötü haber daha açıklandı. TÇÜD Genel Sekreteri Yayan, kotaların daha da indirilmesi ile ilgili, “AB’nin serbest ve adil bir ticaret beklentisi yok anlamına gelir” diye konuştu. 

AB, çelik miktar kısıtlamasını yeniden artırdı!

AB’nin çelikte Türk ürünleriyle ilgili miktar kısıtlaması hakkında konuşan Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Veysel Yayan, çeyreklik kotanın yüzde 46 düştüğünü söyleyerek bu durumun genel kotanın tamamının kullanılamayacağı anlamına geldiğinden bahsetti.

Pehlivanlı Demir Çelik İnşaat Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pehlivanlı Demir Çelik İnşaat Gıda Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Koyuncu tarafından kuruldu.

Demir çelik ürünlerindeki vergi artışından üreticiler memnun!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Veysel Yayan, inşaat çeliği ürünlerinin ithalatında vergi artışı yapılmasından memnun olduklarını ifade etti. Yayan, önlemlerin etkisiyle otomotiv, beyaz eşya ve inşaat gibi sektörlerde çelik tüketiminin arttığını belirtti...

Elazığ'daki binalarda düz inşaat demiri kullanımı yıkımı artırdı mı?

Türkiye Çelik Üreticileri Birliği Derneği Genel Sekreteri Mehmet Veysel Yayan, Elazığ'daki binalarda nervürlü demir yerine düz inşaat demiri kullanıldığını ve bu durumun hasarı arttırdığını söyledi...

İnşaat çeliği ithalatında gümrük vergisi artacak mı?

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Veysel Yayan, inşaat çeliği ithalatında uygulanan gümrük vergisi oranlarının Dünya Ticaret Örgütü (DTÖ) üyesi olmayan ülkeler için yüzde 30'a yükseltilmesiyle ilgili konuştu.

Türkiye’de dünyanın en düşük fiyatlı inşaat demiri satılıyor!

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği Genel Sekreteri Dr. Veysel Yayan, Türkiye'de dünyanın en düşük fiyatlı inşaat demirinin satıldığını dile getirdi.

Mega projelerde yerli çelik kullanımı zorunlu olmalı!

DÇÜD Genel Sekreteri Veysel Yayan,büyük kamu projelerinde, Türkiye’de üretilen çeliklerin kullanılması zorunluluğunun getirilmesi gerektiğini belirtti.

Veysel Yayan: Konuttaki hareketlilik çelik sektörünü canlandırdı!

TÇÜD Genel Sekreteri Veysel Yayan, 15 Temmuz darbe girişimi sonrası inşaat sektörünün canlandırılmasına yönelik girişimleri bir seferberlik olarak gördüklerini, konut kredisi faizlerinin düşürülmesiyle inşaat sektöründe canlılığın hissedilmeye başladığını söyledi.

Veysel Yayan çelik sektörü Haberi

Veysel Yayan çelik sektörü

Türkiye'de kişi başına çelik tüketiminin, Avrupa Birliği (AB) ve ABD ortalamasının da üstüne çıkarak 400 kilogramı bulması, bu rakamın gelecek senelerde 500 kilograma yükselerek üretimin 40 milyon tonu aşmasının beklenmesi, yabancı yatırımcılar için oldukça cazip fırsatlar barındırıyor.

Türkiye Çelik Üreticileri Derneği (TÇÜD) Genel Sekreteri Veysel Yayan, Anadolu Ajansı muhabirine, çelik sektöründeki yatırım ortamına ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, yatırımcıları etkileyen en temel unsurun, yapılacak yatırımın geriye dönüş süresi ve karlılığı olduğunu dile getiren Yayan, "Türkiye, dinamik ekonomisi, yüksek tüketim kapasitesi ve pazarlara yakınlığı itibarıyla yatırımcılar için çok cazip bir ülke." şeklinde konuştu.

Türkiye'de yaklaşık olarak 340 organize sanayi bölgesi (OSB) yer aldığını ve buralarda 2 milyon civarında işçinin çalıştığını ifade eden Yayan, ülkenin sınai altyapısının da istikrarla geliştiğini dile...