28 / 03 / 2024

via port outlet avm

via port outlet avm

Via Port Outlet Shopping 5. yıl kutlaması için satranç meraklılarına ödüllü satranç turnuvası düzenliyor...

Türkiye outlet konseptli AVM'leri çok sevdi!

Viaport Asia ve Viaport Marina ile yılda ortalama 50 milyon kişinin alışveriş ihtiyacını karşıladığı projelerin yatırımcısı Via Properties, yeni yatırımlarını “outlet” konsepti üzerinden planlıyor.

Via Port AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Via Port AVM Cuma ve Cumartesi günleri 11:00 ile 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Diğer günler 11:00 ile 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Via Port AVM Kurban Bayramı 2015'te açık mı?

Via Port AVM bayramda açık mı?

Via Port AVM Cuma ve Cumartesi günleri 11:00 ile 24:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Diğer günler 11:00 ile 23:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Via Port AVM bayramda açık mı?

Dilova Belediyesi Körfez Geçiş Köprüsü'ne AVM yapacak!

Körfez Geçiş Köprüsü'nün Diliskelesi kısmına Pendik'te bulunan Via Port Outlet Shopping'in yetkililerinin AVM yapacağı ileri sürüldü. AVM'nin inşaatına kısa bir süre başlanacağı öğrenildi.

Viaport'un outlet konsepti, Gaziosmanpaşa'da açılacak!

Via Properties ve Gürsoy ortaklığında Konut, ofis ve AVM ile karma proje olarak tasarlanan Viaport Venezia’nın içinde açılacak alışveriş merkezi için kiralamalar başladı.Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor...

Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor!

Via Properties ve Gürsoy ortaklığında Konut, ofis ve AVM ile karma proje olarak tasarlanan Viaport Venezia’nın içinde açılacak alışveriş merkezi için kiralamalar başladı.Viaport outlet konsepti Venezia’da da açılıyor.

Via Port Venezia Ofisleri lansmana özel fiyatlarla!

İstanbul Gaziosmanpaşa'da gerçekleşen Via Port Venezia'da yüzde 5 pşinat veriliyor.Projenin ödemeleri 1 yıl erteleniyor.Teslim tarihi 2014 olan Via Port Venezia 5 kuleden meydana geliyor.

Houses and Suites anahtar teslimine hazırlanıyor!

The World Of Via/Port projesinin son halkası olan Houses & Suites, anahtar teslimine hazırlanıyor. Ocak ayının ikinci haftasından itibaren evlerinin anahtarlannı alacaklar için, "Komşularınızı tanıyın" etkinliğinde bir araya geldi.

Via Port Houses & Suites yüzde 25 peşin kalanı 2014'te öde!

Via Properties’in kentin hızla gelişen bölgesi Kurtköy’de hayata geçirilen lüks konut projesi Via Port Houses & Suites Anadolu Yakası’nın en çok kazandıran projeleri arasında yer alıyor...

Ali Osman Öztürk kimdir?

Armada AVM tasarımı ile 2004 yılında ödül alan, Armada, Via/port ve Metroport gibi AVM’lerin mimarı olan Ali Osman Öztürk kimdir? Ali Osman Öztürk bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Via Port Venezia'da ekolojik sıva kullanıldı!

Gaziosmanpaşa'da Venedik'in bir benzeri olarak hayata geçirilen Via Port Venezia konut projesinde yaklaşık 11 bin 800 tonluk Seraoxicoat kullanıldı. Bu oran, tek bir inşaat projesinde kullanılan en yüksek tonajlı ürün...

Via Port Venezia'da yaklaşık 11 bin 800 tonluk Seraoxicoat kullanıldı!

Bayraktar & Gürsoy Yatırım ve Yönetim Ortaklığı tarafından İstanbul Avrupa Yakası Gaziosmanpaşa'da TEM'in üzerinde hayata geçirilen Viaport Venezia projesi için 11.800 ton Seraoxicoat satışı gerçekleştirildi...

Via Port Houses and Suites’de teslimler Eylül'de yapılacak!

Kurtköy’ün en prestijli projelerinden biri olan Via Port Houses and Suites’de Eylül'de yaşam başlıyor. Satış ofisi de taşınarak projenin A Blok rezidansında artık faaliyet göstermeye başladı...

via port outlet avm Haberi

via port outlet avm


Bu yıl beşinci yılını kutlayan, Türkiye'nin en büyük outlet konseptli açık hava alışveriş merkezi Via Port Outlet Shopping, satranç meraklıları için turnuva düzenliyor. 6-7 Temmuz tarihlerinde Via Port Outlet Shopping'te gerçekleşecek ödüllü Satranç Turnuvası'na, 15 yaş altı tüm çocuklar ücretsiz olarak katılabilecek.


Via Port Outlet Shopping'in Bemar Kariyer Okulları iş birliğiyle gerçekleştireceği "Satranç Turnuvası" bu hafta sonu gerçekleşecek. Çok sayıda öğrenciyi paylaşım, dostluk ve kardeşlik ortamında bir araya getirmeyi hedefleyen ödüllü Satranç Turnuvası'na, katılım göstermek isteyenlerin en geç 4 Temmuz Perşembe gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor.


15 yaş altı herkesin ücretsiz olarak katılıp rakipleriyle yarışabileceği turnuvada, dereceye girenlere satranç takımıyla

birlikte British Town Dil Okulları'nda geçerli; birinciye 1500 TL, ikinciye 1000 TL ve üçüncüye 500 TL'lik eğitim hediye çekleri verilecek.


Başvuru için tel:...