28 / 03 / 2024

vialand avm projesi

vialand avm projesi

Vialand AVM projesi giriş ücretleri 13 yaş altındaki ziyaretçilere 40 lira, 13 yaşın üstündeki ziyaretçilere 50 lira olarak belirlendi. Vialand AVM projesinde 250 adet mağaza mevcut...

Vialand AVM! 26 Mayıs'ta gösteri başlıyor!

Vialand AVM için geri sayım başladı. 26 Mayıs 2013, Pazar günü kapılarını açacak projede uluslararası birçok markayı görmek mümkün. Dünya standartlarında yükseltilen Vialand projesine dair merak edilen herşey ise haberimizde yer alıyor...

Vialand AVM ulaşım!

Vialand AVM ulaşım , adres ve iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Vialand AVM Eyüp Yeşilpınar Mahallesi'nde yer alıyor...

Vialand AVM projesi nerede?

İstanbul'un Eyüp ilçesinde hayata geçirilecek olan Vialand AVM projesi nerede? sorusunun detaylı yanıtı için haberimizden faydalanabilirsiniz...

Vialand AVM telefon!

Vialand AVM telefon kapsamında alan kodu 0212 olan 609 11 10 numaralı telefonları aramak gerekiyor

Vialand AVM ulaşım!

Vialand AVM ulaşım kapsamında proje, Yeşilpınar Mahallesi Girne Caddesi Eyüp, Gaziosmanpaşa'da yer alıyor

Vialand AVM fiyatları!

Türkiye'nin ilk temalı parkı olacak Vialand AVM fiyatları için haberimizden yararlanabilirsiniz.. Vialand AVM projesi fiyatları hakkında bilgi almak için 444 85 63 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Vialand görselleri!

Açılışının 29 mayıs 2013 tarihinde gerçekleşeceği Vialand görselleri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Söğütlüçeşme AVM projesi şimdi de Danıştay'a gitti: Neden AVM yapılıyor?

Kadıköy Kent Suçları Ağı tarafından Söğütlüçeşme'ye AVM projesine karşı Danıştay'a itiraz dilekçesi verildi. Dilekçede, gerekçeli karar hakkının ihlal edildiği belirtildi ve neden AVM yapıldığı soruldu. 

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar?

Ankara'da TRinvest tarafından inşa edilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki, Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi nerede, dükkan fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi satışta! Yarısı peşin ödemelerde sıfır faiz 12 vade fırsatı!

TRinvest tarafından Ankara'da hayata geçirilen Mega Şaşmaz Oto Sanayi AVM Projesi'nde satışlar devam ediyor. Proje 46 dönümlük arsa üzerinde hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin tüm detaylar...

Elazığ’daki AVM projesinin akıbeti ne oldu?

Elazığ’da, kat yüksekliğinin fazla olması sebebiyle durdurulan AVM projesi hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. CHP Elazığ İl Genel Meclisi üyesi Mahmut Okçuoğlu, projenin  İl Özel İdaresinin maddi zarara uğradığını dile getirdi. 

Murat Zorluoğlu'ndan Park AVM açıklaması!

Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Murat Zorluoğlu, inşaatı tamamlanan Park AVM projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Vialand AVM'nin adı İsfanbul oldu!

Gürsoy Grup tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand'ın adı İsfanbul olarak değişti. 

Sur Yapı Metrogarden AVM projesine başlıyor!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de 2. Metrogarden AVM projesi inşa ediliyor. Sur Yapı Metrogarden AVM projesi kapsamında 148 ticari birim yer alacak.. 

Antalya Lara'da planlanan kruvaziyer liman ve AVM projesi mecliste!

CHP Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, Antalya Lara Plajı'na yapılması planlanan kruvaziyer liman ve AVM projesine ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir İstinye Park AVM'de son durum!

2019 yılının Eylül ayında hizmete açılacak olan İzmir İstinye Park AVM projesi 4 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak.

Sur Yapı'dan Ümraniye'ye 2. Metrogarden AVM yatırımı!

Sur Yapı, Ümraniye'de ikinci AVM projesi için düğmeye bastı. Metrogarden AVM'de 148 adet ticari birime yer verilecek..

Lüleburgaz 39 Burda AVM'nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Esas Gayrimenkul projesi olan 39 Burda AVM projesi Kırklareli'nin Lüleburgaz İlçesi'nde inşa ediliyor. Projenim şimdiye kadar yüzde 60'ı tamamlandı.

Belça arazisindeki AVM projesi meclis gündeminde!

Belça arazisi üzerinde inşaası başlanan AVM projesi yeniden Lefkoşa Belediye Meclisi gündemine oturdu. AVM inşaatıyla ilgili şirketin mali sorun yaşadığı belirtildi.

Ordu Park AVM ile 130 milyon TL kira geliri!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, proje aşamasında olan Ordu Park AVM Projesi ile ilgili bilgi verdi. Yılmaz, projenin ihalesinin gerçekleştiğini söyledi.

vialand avm projesi Haberi

vialand avm projesi


600 dönüm arazide hayata geçirilen Vialand AVM projesi 26 Mayıs 2013 tarihinde kapılarını ziyaretçilerine açtı. İstanbul Eyüp'te yer alan Vialand AVM projesi 250 adet mağazadan oluşuyor. 


Mağaza alanlarının 100 metrekare ile 6 bin 500 metrekare arasında değiştiği Vialand AVM projesi için alışveriş alanına diğer noktalardan ulaşım için proje içerisinde bir tramvay hattı bulunuyor.


140 bin metrekare kiralanabilir alanın yer aldığı Vialand AVM projesi 5 bin araçlık açık otopark alanı ve 3 bin araçlık kapalı otopark alanı olmak üzere toplam 8 bin araç kapasiteli otopark alanına sahip.


Alibeyköy Taşocağı arazisi üzerinde, 1 milyon 500 bin liralık yatırım bedeli ile yükselen Vialand AVM projesi için giriş ücretleri 13 yaş altı ziyaretçiye 40 lira, 13 yaş üstü ziyaretçiye 50 lira olarak belirlendi.


Vialand AVM projesi iletişim!


Vialand...