28 / 03 / 2024

vialand avm teslim tarihi

vialand avm teslim tarihi

Vialand AVM ulaşım , adres ve iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Vialand AVM Eyüp Yeşilpınar Mahallesi'nde yer alıyor...

Vialand AVM fiyatları!

Türkiye'nin ilk temalı parkı olacak Vialand AVM fiyatları için haberimizden yararlanabilirsiniz.. Vialand AVM projesi fiyatları hakkında bilgi almak için 444 85 63 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Vialand AVM'nin adı İsfanbul oldu!

Gürsoy Grup tarafından İstanbul Eyüpsultan'da hizmete sunulan alışveriş ve eğlence merkezi Vialand'ın adı İsfanbul olarak değişti. 

Avenue İstanbul projesi 2019'da teslim!

Avenue İstanbul projesi 2019'da teslim edilecek. Gül İnşaat projesi Avenue İstanbul'da 436 daire ve AVM alanı bulunuyor...

Sur Yapı Marka AVM 3 bin kişiye istihdam sağlayacak!

Sur Yapı-Ekart Gayrimenkul ortaklığı tarafından hayata geçirilen Marka projesinin AVM bölümü açıldı. Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde inşa edilen karma projede konutlar Ağustos ayında teslim edilecek.

Sultangazi TEM Point ne zaman teslim?

İstanbul'un Avrupa yakasında Sultangazi'de yer alan TEM Point projesinde 686 daire, otel ve AVM alanı bulunuyor. Peki Sultangazi TEM Point ne zaman teslim?

Tempo City Cendere Evleri ne zaman teslim?

Toplam 217 konut ve 17 ticari üniteden meydana gelen Kağıthane Tempo City Cendere projesi İstanbul Kağıthane’de Axis AVM’nin yanında inşa ediliyor. Peki Tempo City Cendere Evleri ne zaman teslim?

Vialand AVM yılbaşında açık mı?

Vialand AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Vialand AVM yılbaşında açık mı? Vialand AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Vialand AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Metromall projesi Mayıs 2017’de teslim edilecek!

Söğüt İnşaat’ın Eryaman’a değer katacak Metromall projesi Mayıs 2017’de teslim edilecek. Metromall’de 5 blok ile Türkiye’nin üstü açılabilir ilk AVM’si bulunacak.

Babacan Premium Esenyurt'ta ikinci etap Eylül 2018'de teslim!

Babacan Premium Esenyurt projesinde toplamda 1.400 adet daire, otel ve AVM yer alıyor. Babacan Yapı imzası taşıyan projede ilk etabın 2018 Haziran'da, ikinci etabın ise 2018 Eylül'de teslim edilmesi planlanıyor.

Artaş Avrupa Konutları Ataköy teslim tarihi!

Daire alanlarının 69 metrekareden başladığı proje Yenibosna 'da Airport AVM 'nin yanında yükseliyor. Artaş Avrupa Konutları Ataköy teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Vialand AVM'ye patlayıcı atıldı!

İstanbul Eyüp'teki Vialand Tema Parkı ve Alışveriş Merkezi'nde açık otoparka giden yola atılan patlayıcı panik yarattı. Patlamadan sonra kaçan şüpheli 3 kişi polis tarafından kovalamaca sonucu yakalandı

Maltepe Seyr-i Adalar ne zaman teslim?

Seyr-i Adalar'da dairelerin alanları 122 ile 168 metrekare arasında değişiyor. Maltepe Park AVM'ye 3 dakika uzaklıkta olan projede satışlar devam ediyor. Peki Maltepe Seyr-i Adalar ne zaman teslim edilecek?

Porland Vialand AVM'de mağaza açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa'nın en büyük porselen üreticilerinden biri olan olan Porland, perakendecilikte yatırımlarını sürdürüyor. İlk mağazasını 2000'de açan firma, 23'üncü mağazasını Vialand AVM'de hizmete soktu.

Porland 23. mağazasını Vialand AVM'de açtı!

Yılda yaklaşık 70 milyon adet üretim kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük porselen üreticilerinden olan Porland, perakendecilikte de yatırımlarını sürdürüyor.Firma, 23’üncü mağazasını önceki gün Vialand Alışveriş Merkezi’nde açtı.

vialand avm teslim tarihi Haberi

vialand avm teslim tarihi


ViaDMC ve Gürsoy Grup ortak girişimi tarafından hayata geçirilen Vialand projesi İstanbul Eyüp'te inşa ediliyor. Açılışına kısa bir süre kalan Vialand projesi 26 Mayıs 2013 tarihinde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.


600 dönümlük arazi üzerinde yükselen Vialand AVM projesinde 140 bin metrekare kiralanabilir alan yer alıyor. Dünyaca ünlü markaların yer alacağı Vialand AVM projesinde 250 mağaza bulunuyor.


40 bin metrekare ticari alanın olduğu Vialand AVM projesinde 5 bin araç kapasiteli açık otopark, 3 bin araç kapasiteli kapalı otopark alanı yer alıyor.  Vialand eğlence üniteleri Adventure Zone, History Zone, Shopping Zone ve Fun Zone olmak üzere 4 alandan meydana geliyor.


Vialand AVM projesinde mağaza büyüklükleri 100 metrekareden başlayıp, 6 bin 500 metrekareye kadar tasarlandı. Vialand AVM projesinde tramvay hattı ile alışveriş bölgesine proje içerisinden ulaşım...