16 / 04 / 2024

vialand istanbul ne zaman teslim

vialand istanbul ne zaman teslim

Toplamda 4 etaptan meydana gelen İstanbul Vialand projesi lokasyon olarak İstanbul'un Avrupa Yakası'nda Eyüp ilçesi sınırlarında yer alıyor. İstanbul Vialand ulaşım bilgilerini satış ofisinden edinebilirsiniz...

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

Borsa ne zaman açılacak? Borsa İstanbul ne zaman açılıyor?

Borsa İstanbul’un ne zaman açılacağı yatırımcılar tarafından büyük bir merakla araştırılıyor. İşte detaylar!

Borsa İstanbul ne zaman açılıyor? Borsa İstanbul’da hangi önlemler alındı?

Kahramanmaraş merkezli peş peşe yaşanan deprem felaketlerinin ardından Borsa İstanbul’da işlemler durdurulmuştu. Piyasa çevrelerinden hasar tespitleri tamamlanmadan hisselerin işleme açılmaması önerisi gelirken, şimdi en fazla borsanın ne zaman açılacağı merak ediliyor.

Borsa ocak ayında yatırımcısını üzdü! Borsa İstanbul ne zaman yeniden yükselişe geçecek?

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi yılbaşından bu yana yüzde 5,77 oranında değer kaybına uğradı. Küresel borsalardaki pozitif havaya rağmen Borsa İstanbul ocak ayında satış ağırlıklı bir seyir izledi. Peki yılın geri kalanına ilişkin beklentiler neler?

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ sosyal konut projelerinin bilindiği gibi kura çekimleri devam ediyor. İstanbul’da kura çekimlerinin ne zaman yapılacağı merakla sorgulanıyor. İşte konuya dair detaylar!

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ il il kura sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. Peki “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” İşte bu soruların yanıtları!

TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?

TOKİ kura sonuçları ülke gündeminde yer almaktadır. Özellikle büyük şehirlerden İstanbul kuraları. İşte “TOKİ kura sonuçları İstanbul ne zaman açıklanacak?” sorusunun yanıtı!

Kanal İstanbul ne zaman açılacak?

Birçok denizci Kanal İstanbul'un açılmasını dört gözle bekliyor. Gemi kaptanı ve işletmeci Vehbi Koç, Kanal İstanbul projesi hakkında değerlendirmelerde bulundu.

İstanbul ne zaman normalleşecek?

Koronavirüsün daha fazla yayılmasını engellemek için uygulanan tedbirler yavaş yavaş esnetiliyor. Peki İstanbul’da yasaklar ne zaman kalkacak? Kafe, restoran ve lokantalar ne zaman açılacak? İşte detaylar…

Kanal İstanbul ne kadara mal olacak?

İlk defa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2011 Seçimleri öncesi bir seçim vaadi olarak sunulan Kanal İstanbul'un maliyeti son zamanların en çok konuşulan konuları arasında. Peki Kanal İstanbul ne kadara mal olacak?

Kanal İstanbul ne aşamada? İhalesi ne zaman?

Boğaz’dan normalde emniyetli geçebilecek gemi sayısının yıllık 25 bin olduğunu söyleyen Ulaştırma Bakanı Turhan, “30 yılda sayı yıllık 70 bine kadar çıkacak. Bunu İstanbul Boğazı kaldırmaz. 5 - 10 yıl içinde bu su yolunu yapmalıyız” diyor...

3. İstanbul ne zaman teslim?

3. İstanbul projesi 2 etapta 116 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki 3. İstanbul ne zaman teslim edilecek?   

Emlak Konut Büyükyalı İstanbul ne zaman teslim?

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de sahil yolu üzerinde konumlandırılan Büyükyalı İstanbul Yarımada Bloğu'nda fiyatlar 935 bin TL'den başlıyor..

vialand istanbul ne zaman teslim Haberi

vialand istanbul ne zaman teslim


Gürsoy Grup ViaDMC imzası ile inşa edilen İstanbul Vialand projesi İstanbul Avrupa Yakası'nın Eyüp bölgesinde hayata geçirildi. Arsa alanı 600 dönüme yayılan İstanbul Vialand projesinde Adventura Zone, Fun Zone,  History Zone ve Vialand AVM olarak adlandırılan 4 etap yer alıyor. 


Dome Mimarlık tarafından mimari tasarımı gerçekleştirilen İstanbul Vialand projesi 1 milyon 150 bin TL yatırım bedeline sahip durumda. Vialand İstanbul projesinin içerisindeki AVM bölümünde toplam 250 mağaza bulunuyor. 26 Mayıs 2013 tarihinde açılışı yapılan İstanbul Vialand ulaşım bilgileri ayrıntılı olarak haberimizin devamında yer alıyor.