29 / 03 / 2024

viaport amerika avm alımı

viaport amerika avm alımı

Türkiye'nin 'outlet' konseptli en büyük alışveriş merkezi Viaport ABD'deki ikinci yılında ikinci alışveriş merkezini de bünyesine kattı.

Ebebek, 179. mağazasını İstanbul Viaport AVM’de açtı!

Yeni mağaza yatırımlarını son sürat sürdüren Ebebek, 179. Mağazasını İstanbul Viaport Alışveriş Merkezi'nde hizmete açtı.

Kurtköy Viaport'a metro geliyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı-Kurtköy Kavşağı Raylı Sistem Metro Hattı'nın 5,3 kilometre uzatılmasına ilişkin imar planı değişikliği onaylandı. Böylece metro Kurtköy Kavşağı'ndaki Viaport AVM'ye ve arkasındaki konutlara kadar uzatılacak...

AVM’ler için tehlike çanları mı çalıyor?

Online alışverişin artmasıyla birlikte Amerika'da alışveriş merkezleri hayalete döndü. Türkiye 2016 yılının ilk çeyreğinde Avrupa'da AVM alanını en çok artıran ülke olurken önümüzdeki yıllarda online alışverişin ivme kazanmasıyla AVM'lerin ne olacağı merak ediliyor.

Viaport AVM yılbaşında açık mı?

Viaport AVM, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport AVM yılbaşında açık mı? Viaport AVM yılbaşında kaçta açılıyor? İşte Viaport AVM 1 Ocak 2017 çalışma saatleri...

Viaport Venezia Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Viaport Venezia, hafta içi her gün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport Venezia AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Viaport Venezia Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Viaport AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri!

Viaport AVM, hafta içi hergün saat 10:00 ile saat 22:00 saatleri arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport AVM Kurban Bayramı'nda açık mı? İşte Viaport AVM Kurban Bayramı çalışma saatleri...

Guess ilk outlet mağazasını Viaport Asia'da açtı!

Amerika'nın moda devi Guess Türkiye'deki ilk outlet mağazasını Viaport Asia'nın yeni etabında açtı. Viaport Asia'da, dünyaca ünlü Hugo Boss markası da açılışa gün sayıyor.

KasapDöner ve İkiSatır Viaport AVM'de açıldı!

KasapDöner markası ile ‘Masada steakhouse, kasada esnaf lokantası’ sloganıyla yola çıkan ve ızgara lezzetleri büyük beğeni toplayan İkiSatır markası Viaport AVM'de et tutkunlarına kapılarını açtı.

Viaport Venezia AVM bayramda açık mı?

Viaport Venezia AVM hergün sabah 10:00 ile akşam 22:00 arasında hizmet veriyor. Peki, Viaport Venezia AVM bayramda açık mı? Viaport Venezia AVM bayramda kaça kadar açık? Viaport Venezia AVM bayramda kaçta açılacak?

Tekzen Viaport Venezia AVM'de mağaza açtı!

Yapı market zincirlerinden Tekzen, İstanbul'daki 11. mağazasını Gaziosmanpaşa'da Viaport Venezia AVM'de açtı.Şirket açılışa özel kampanyalarda başlattı.

Mobiliyum AVM, Amerika ve Afrika pazarına yöneldi!

Türkiye’nin en büyük mobilya AVM’si Mobiliyum AVM, Amerika ve Afrikalı mobilya alıcılarıyla görüşme başlattı. Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kavas, projenin bir muadilini Paris, Köln ve Berlin’de yapma teklifini götüreceklerini söyledi.

TEKZEN, Gaziosmanpaşa Viaport Venezia AVM’de açılıyor!

Türkiye’nin en yaygın yapı market zinciri TEKZEN, 11. mağazasını İstanbul’un merkezi noktalarından biri olan Gaziosmanpaşa’da Viaport Venezia AVM’de açıyor.

TeknoSA İstanbul'da 2 yeni mağaza açtı!

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, İstanbul'da iki mağaza birden açtı. TeknoSA, Viaport Venezia AVM ve Tuzla Viaport Marin'de açtığı mağazalarla İstanbul genelindeki mağaza sayısını 60'a yükseltti.

viaport amerika avm alımı Haberi

viaport amerika avm alımı

Türkiye'nin 'outlet' konseptli en büyük alışveriş merkezi Viaport'tur. İstanbul Kurtköy'de 2008 yılında açıldığında "Burası iş yapar mı" denilen AVM, şimdi Türkiye'nin en çok satış yapan outlet AVM'si oldu.


Alışveriş merkezi yatırımcıları ve ekonomi dünyası Ankaralı Bayraktar Group'u bu yatırımıyla yakından tanıdı. Kayserili Emin Bayraktar'ın temelini attığı grup müteahhitlikle büyüdü; AVM yatırımlarıyla adını duyurdu diyebiliriz. AVM yatırımlarında grubun görünen yüzü, Emin Bayraktar'ın küçük oğlu Coşkun Bayraktar... 1975 doğumlu Coşkun Bayraktar aynı zamanda grubun gayrimenkul geliştirici şirketi Via Properties'in yönetim kurulu başkanlığını yürütüyor. Bu şirket AVM'nin yanı sıra otel, konut ve eğlence merkezi yatırımlarını yönetiyor. Sektörde önemli yatırımlara imza atıyor. Via Properties, İstanbul Kurtköy'de Viaport Outlet Shopping'i 1.2 milyar TL yatırımla açmıştı. 2013'te Türkiye'nin ilk 'roller coaster'ını içinde bulunduran tema park ve...