18 / 04 / 2024

Viaport Marina projesi

Viaport Marina projesi

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

Viaport Marina tanıtıldı!

Via Properties tarafından 1 milyar lira maliyetle Tuzla'da inşa edilen Viaport Marina, İstanbul'un fetih yıl dönümü olan 29 Mayısta hizmete açılacak, inşa süreci devam eden Viaport Marina, düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.

Viaport Marina 29 Mayıs'ta açılıyor!

Viaport Marina 1 milyar TL'lik yatırımla İstanbul'un fethedildîği gün kapılarını hayata açıyor..Viaport Marina, 3 etabıyla 29 Mayıs’ta İstanbul’un fethedildiği gün kapılarını açıyor.

Tuzla Viaport Marina iletişim!

Tuzla Viaport Marina iletişim için 0532 755 1 842 numaralı telefonu arayabilirsiniz. "Türkiye'nin ilk ve tek 5 fonksiyonlu marinası" sloganıyla tanıtılan projenin 18 Mayıs Pazartesi günü açılışı yapılacak.

Viaport Marina Tuzla ne zaman açılacak?

Via Properties imzası taşıyan Viaport Marina, kapılarını açmak için geri sayıma başladı. Proje 1 milyar TL yatırımla hayata geçiriliyor. Peki Viaport Marina Tuzla ne zaman açılacak?

Viaport Marina'nın akvaryum ve oteli 2016 da açılacak!

İstanbul'da, 1 milyar liralık yatırım bedeliyle inşa edilen Viaport Marina bu ay kapılarını açıyor. 750 yat kapasiteli marinanın içinde alışveriş adası ve roller coaster ve 35 oyuncak ünitesinden oluşan tema park yer alıyor.

Mersin, Çamlıbel Millet Bahçesi ile canlanacak!

Mersin'de bir zamanlar sahip olduğu hareketliliğiyle kent ekonomisinin kalbi niteliğindeki Çamlıbel mahallesi, Marina Projesi ve Millet Bahçesi ile eski günlerine kavuşacak.

Fethiye Körfezi’ne yapılacak marinaya çevrecilerden tepki!

Fethiye Körfezi’nde deniz dolgusu, alışveriş merkezi, restoran, otel ve yüzlerce tekne için bağlama yeri yapılmasını kapsayan marina projesi için çevresel etki değerlendirme (ÇED) toplantısı yapılması çevrecilerin tepkisini topladı. 

Aksoy Holding'ten 200 milyon euroluk otel ve marina projesi!

200 milyon euro yatırımla Bodrum’da 75 villadan oluşan lüks 'Epique Island' projesini hayata geçiren Aksoy Holding’in CEO’su Batu Aksoy, yeni yatırımları açıkladı.

Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak!

Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Viaport Marina, mega yat bakım üssü olacak. 

Pendik Siltaş Marina kampanya 2018!

Siltaş Marina projesi Siltaş Yapı imzasıyla inşa ediliyor. Kurban Bayramı’nda yüzde 10 indirim ve 48 ay 0 faiz fırsatı sunulan projede satışlar devam ediyor. İşte Pendik Siltaş Marina kampanya 2018 detayları...

Bodrum Epique Island Marina projesi ÇED raporu bekleniyor!

Bodrum Yalıkavak'ta Aksoy Bodrum Gayrimenkul Şirketi tarafından yapılması planlanan Epique Island Marina projesi için ÇED süreci devam ediyor. Projenin iptali için başvuruda bulunan çevre sakinleri Bakanlık'tan gelecek haberi bekliyor.

Siltaş Marina ne zaman teslim?

Siltaş Marina projesi 8 bin metrekare üzerinde 20 katlı 2 blok olarak yükseliyor. Peki Siltaş Marina ne zaman teslim edilecek?

Zer Tuzla Marina geliyor! Yeni proje!

Ceylan İnşaat 2018 yılına Zer Tuzla Marina projesi ile başlayacağını önceden duyurmuştu. Zer Tuzla Marina 576 daire, 22 villa ve 2 ticari alandan meydana geliyor. 

Tuzla Marina Projesi'ne birincilik ödülü!

Tuzla Belediyesi, AK Parti 6. Yerel Yönetimler Arası Proje Yarışması'nda "Tuzla Marina Projesi" ile "Kent Ekonomilerine Katkı Projesi" dalında birincilik ödülünü kazandı.

Türkiye outlet konseptli AVM'leri çok sevdi!

Viaport Asia ve Viaport Marina ile yılda ortalama 50 milyon kişinin alışveriş ihtiyacını karşıladığı projelerin yatırımcısı Via Properties, yeni yatırımlarını “outlet” konsepti üzerinden planlıyor.

Viaport Marina Tuzla'yı değerlendirdi!

2015 yılında Via Properties tarafından 1 milyar TL maliyetle hayata geçirilen Viaport Marina, son 2 yılda Tuzla’ya önemli derecede katma değer sağlayarak, adeta ilçeyi İstanbul'un göz bebeği haline getirdi.

ConCept Yapı, Boat Show Eurasia'ya sponsor oldu!

ConCept Yapı, 14-18 Haziran 2017 tarihlerinde Bodrum Palmarina Marina’da gerçekleşecek "Yacht Show Eurasia" ile 04-09 Ekim 2017 tarihlerinde İstanbul Viaport Marina’da gerçekleşecek olan "Boat Show Eurasia"ya sponsor oldu.

Marina Ankara Sinpaş Projesi ödeme kampanyası!

Marina Ankara projesi Ankara Çankaya'ya bağlı Oran'da hayata geçirildi. Projede yüzde 15 peşinatla ev sahibi olunabiliyor...

Viaport Marina projesi Haberi

Viaport Marina projesi

Hürriyet Gazetesi yazarlarından Vahap Munyar bugünkü köşesinde ''250 milyon Euro yatırdı ‘mega yat bakım üssü’ olacak'' başlıklı yazısını yayınladı. İşte Vahap Munyar'ın yazısı.. 

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı, Ocak 2015’te buluştuğumuzda ilçedeki iddialı projeyi gündeme getirmişti:

- Via Properties, yap-işlet-devret modeliyle üstlendiği marina ve tesisleri hızla bitirme aşamasına geldi. Marinayı ihale aşamasına getirmemiz 3.5 sürmüştü. İnşaat hızlı ilerledi.

Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç’tan aldığı kutlama mesajını paylaşmıştı:

- Türkiye’nin en erken biten marina projesi oldu...

Viaport Marina, AVM, Aslan Park ve Akvaryum’u Via Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar’la dolaşırken, Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı’yla 2015 başında yaptığımız sohbeti anımsadım. Bayraktar, söze marinadan girdi:

- Viaport Marina projesine 2014’te başladık. 15 ayda açtık. Marinamız mega yatların bakım, onarım üssü olmaya aday.

Marinanın sorumlusunu aradı, aldığı yanıtı...