18 / 04 / 2024

viatrans meydanbey quasar fiyat

viatrans meydanbey quasar fiyat

Quasar İstanbul Mecidiyeköy'de metrekare fiyatı 6 bin dolardan başlıyor. 2015 yılının son çeyreğinde teslim edilecek olan Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesinde 257 adet rezidans daire bulunuyor....

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Quasar İstanbul satış toplam geliri arttı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Mecidiyeköy'de Viatrans - Meydanbey ortaklığı ile yükselen Quasar İstanbul satış toplam gelirini arttırdı.

Torun Center ve Quasar İstanbul'a komşu davası!

Torunlar İnşaat ile Quasar isimli ofis-rezidans inşaatı devam eden Viatrans-Meydanbey Ortak Girişimi’nin başı komşuları ile dertte. Rezidansında asansör faciasının yaşandığı Torunlar İnşaat’tan komşuları da şikâyetçi oldu

Quasar İstanbul inşaatında bir işçi hayatını kaybetti!

Şişli-Mecidiyeköy'de Torunlar'a ait inşattaki asansörün düşmesi sonucu 10 işçinin hayatını kaybettiği inşaatın hemen yanında bulunan Quasar İstanbul inşaatında, saat 15.00 sıralarında iş cinayeti yaşandı.

Quasar İstanbul inşaatında kaza!

Mecidiyeköy'de bulunan eski likör fabrikasının yerindeki "Quasar İstanbul'un inşaatında, mekanik proje taşeronunun alt taşeronu olan Akar Tic.-Latif Akar Limited Şirketi sahiplerinden Mehmet Akar 1. kattan düşerek yaşamını yitirdi.

Viatrans-Meydanbey'den Quasar İstanbul kaza açıklaması!

İstanbul Avrupa Yakası Mecidiyeköy'de inşa edilen Viatrans-Meydanbey'den Quasar İstanbul kaza açıklaması geldi. Bugün saat 15:00'de Quasar İstanbul şantiyesinde meydana gelen kazanın olay yeri incelemeleri sürüyor.

Mecidiyeköy Quasar İstanbul şantiyesinden 1 işçi düşerek yaşamını yitirdi!

İstanbul Avrupa Yakası Şişli Mecidiyeköy'de yine bir iş kazası yaşandı. Mecidiyeköy eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde yükselen Quasar İstanbul şantiyesinden 1 işçi düşerek yaşamını yitirdi.

Quasar İstanbul yaşam merkez olmayı hedefliyor!

Türkiye ve dünyanın ilk metalüks gayrimenkul projesi olan Quasar istanbul, İsviçre'nin kalite, mükemmeliyet ve konfor anlayışını Türk misafirperverliği ve kültürel zenginliğiyle buluşturarak lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor.

Fairmont Hotels, Türkiye’deki ilk otelini Quasar İstanbul’da açacak!

Fairmont Hotels Paris ve Newyork temasını İstanbul'a getiriyor. Fairmont Hotels 1930’ların Paris’i ile New York’unu iki ayrı tema ile İstanbul’da beğenilere sunmaya hazırlanıyor.Fairmont Hotels, Türkiye’deki ilk otelini Quasar İstanbul’da açacak.

Quasar İstanbul Mecidiyeköy adres bilgileri!

Quasar İstanbul Mecidiyeköy adres bilgileri Büyükdere Caddesi, No: 76 Eski Likör Fabrikası Mecidiyeköy 34393 Şişli olarak belirlendi. Projede yer alan konutların Eylül 2015'te teslim edilmesi planlanıyor.

ÇEDBİK, Quasar İstanbul’da düzenlediği forumda yeni komitelerini tanıttı!

ÇEDBİK ( Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği ), Viatrans A.Ş. – Meydanbey Ortak Girişimi ev sahipliğinde Quasar İstanbul’ da düzenlediği Forumda yeni komitelerini tanıttı.

Mecidiyeköy Quasar İstanbul resimleri!

İstanbul Mecidiyeköy'de hayata geçirilen Mecidiyeköy Quasar İstanbul resimleri öncesinde projenin diğer detaylarına değinelim. İstanbul Quasar projesi kapsamında yer alan dairelerin teslimlerinin Eylül 2015'te gerçekleşmesi planlanıyor..

Çarlık Rusyası’ndan Selamlaşmalar konseri Quasar İstanbul'da gerçekleşti!

Ünlü orkestra şefi Cem Mansur, Avrupa ve Asya’nın en iyi kültür, sanat ve moda merkezi olacak Quasar İstanbul ana destekçiliğinde kurduğu Türkiye Gençlik Oda Orkestrası ile ikinci konserini verdi.

viatrans meydanbey quasar fiyat Haberi

viatrans meydanbey quasar fiyat


Viatrans - Meydanbey Ortak Girişimi tarafından Mecidiyeköy'de Eski Likör Fabrikası arazisi üzerinde yükselen Quasar İstanbul projesi 500 milyon İsviçre Frangı yatırım bedeli ile inşa ediliyor.


23 bin 700 metrekare arazi üzerinde hayata geçirilen Quasar İstanbul Mecidiyeköy'de rezidans, ofis, mağaza, otel ve kültür sanat moda merkezi yer alıyor. 257 adet rezidans daire ve 58 adet ofisin yer alacağı Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesinde 5 yıldızlı otel zincirlerinden Fairmont Hotels ile anlaşıldı. 


Quasar İstanbul Mecidiyeköy'de metrekare birim fiyatları 6 bin dolardan başlayıp, 11 bin dolara kadar değişiklik gösteriyor. Quasar İstanbul Mecidiyeköy'de rezidans daireler 75 metrekare ile 765 metrekare arasında tasarlandı.


2015 yılının son çeyreğinde teslimlerin yapılacağı Quasar İstanbul Mecidiyeköy projesinde 4 kafe ve 17 mağaza da yer alacak. 189 bin 620 metrekare inşaat alanına sahip...